Pored njega i Stojanovica, i Draska Mrvaljevica ne smijemo izostavit-uh kako sam skočio kad je dao onaj gol za 3 razlike 5 min. prije kraja. ;)
Printable View
Ali Alen je preuzeo odgovornost na sebe :) ,svaka cast Drasku i Stojanovicu,oni su vodje ove ekipe! Kapisoda opet nema srece sa krila!
Nezaboravimo Pera Milosevica da njega nije bilo nebi bili sad odje PERO TI SI NAS HEROJ ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE
Kako je divna stvar obuć majicu koju mi je poklonio Alen Muratović u BP i qrcit se pred ovim bosancerosima odje...
Hahahaha ne zaboravite da ja znam gazdu Elipsoa-firme za stampanje, ocete li svi po jednu kopiju da nam napravi dresova. Ja ocu,mene ce to dzabe uradit :) jupiiiiiiiiiii sad ga zovem! ocu zivota mi! Da mi vrati uslugu sto ga ovoliko reklamiram na net
Ajde i meni jednu uradi, a ja cu tebi nabaviti snimke svih utakmica :))))
Kad je repriza utakmice?
Aaaaaaaaa ne mogu da vjerujem !!!
Stvarno svaka cast!!!
Trg Kristiana Kjellinga da nabacimo nedje u Podgoricu hahahahah
Zasluzeno smo prosli dalje, Danci nijesu igrali fer, protiv nas je na seriju 2-0 zva timeout a odje Wilbek je dozvolio 8-0 :rolleyes:
ali oni ce proc u 1/2 malo morgen hehehe
Sto se tice 2.faze , mislim da je odlicno sto igramo s Slovencima prvu utakm. Oni iako su doveli zvijezde u timu, nisu nesto specijalno na ovom EP, pa i da ih dobijemo uz partiju kao nocas il protiv Rusa mozemo! Za Hrvate i Poljake, ipak treba jaca klupa...
Heia NORGE !!! HEIA STAVANGER !!! :twist:
Cek da vidim kolko je raspolozen da mi nabaci :D
E VIVA :D ,ubijedjen sam da deremo Slovence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A reprizu uvjek stave ujutro!
Svaka cast MOMCI !!! XAXAXA :)
Ako neko moze, neka postavi najzanimljivije momente s utakmice na YouTube.
Svaka cast Muratovicu, Mrvaljevicu i Stojanovicu :respect:
Kladim se da su Danci pustili Ruse,zaludu,bih reka :D
najjace da nisu ... al prCcCcc
Ajde lud sam za video-ima :D dajte neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ada no sto su, a nas su Norvezani KAO pustili zadnji napad-mislim stvarno... :rolleyes: Vise nego zasluzeno smo prosli!
Znao sam ja da se nece Norvezani nimalo opustit, iako su neki ovdje to prizeljkivali-zna se kako igra domacin na prvenstvima, 'napaljeni' maximalno, oce sve pobjede po svaku cijenu... ;)
ocete mi rec sto ne mozemo Hrvate i Poljake pobijedit??Ja mislim da ocemo ih sve pobit tamo...
:D
ima li koja dobra, fina osoba da mi malo preprica utakmicu, jer nisam mogao da gledam!? :cool:
Ne mozemo ni Hrvate ni Poljake... Mozemo eventualno Slovence...
Eo npr. veceras, odbranjena 2 zicera Rakcevicu i Muratovicu i aj zbogom +6 ...
Imamo realno 2 igraca + golmana, dok ovi ostali mogu da se pohvale dosta ujednacenijim snagama...
djukanovic i kapisoda me uzasno nerviraju. veze nemaju. hrvati ce da nas urnisu bez ako ne odigramo perfektno. Poljake nisma gledao , sa slovencima mozemo.
Kapisoda i Dobrkovic samo nek su zdra'o... Makar nocas...
Muratovic, Mrvaljevic, Stojanovic, Rakcevic, Roganovic : Norveska - 27:22