Bice uskoro
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Printable View
Koristite li ikad opciju vrcanja/pustanja emisija koje su prosle iliti TV Teku?
E ja sam se nazvao podrske 1500 ove godine, prosle, pretprosle, ujutru, popodne, uvece, placas ne male pare za paket, TV ne gledam ni ujutru ni popodne ni predvece, nego uvece, volim da vrnem neke emisije koje su prosle, neki film, bilo sta, a-a, svako nekoliko dana zovi, govori, moljakaj, dispecer naravno pisa po tebi, restartuj ruter, restartuj ovo restartuj ono, pobro, nije problem kod mene, to je sistemski problem! Vrhunac je ovih dana dje 3 dana zovem da se to napravi i nisu u stanju, tj. neke emisije pusti neke nece, kako mu se cefne.
A ugasite brate tu opciju i cao. No sve je ovo glupo pricat, napustis operatera i cao.
Evo ih premium arene na app..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva im je slika na aplikaciju strelica ih strefila hahah
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Kako se podesava koji je primarni a koji sekundarni risiver?
zna li neko gdje moze da se kupi opticki kabl koji ugradjuje t-com ? nema ga ni kernel ni quantum , nisu ga ni imali nikad , valjda ga samo ovi iz telekoma imaju .
U Tivat sam kod njih uzeo.
http://network-communication.me/kontakt/
Inace oni rade infrastrukturu za sve operatere. Nemaju u prodaju nego ih castis nesto.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Trebaju ti kliješta za optiku, a njih imaju samo monteri cisto da znaš...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Problem sto to monteri toliko fuserajski i neprofesionalno odrade da je lakse meni provuc sam kabel a poslje zvat njih da sve to spoje.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Opticki kabal imas da kupis u kips,vece prodavnice sa elektro materijalom samo vidi koliko ti vlakana treba. Ja sam uzimao u kips sa 6 cini mi se. Telekomova obaveza je da ti posle stave one pigtejlove na to i splajs kutije.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ima u Kips sigurno, ali ako ces da stavljas to kroz zidove/podove u buzir obavezno. Onaj sa 2 vlakna je tanak. Ovaj iz kipsa je plave boje i debljine otprilike utp kabla cat. 6
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
treba mi 10-ak metara , da sprovedem od t-comove kutije do rutera u dnevnu
sobu
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
To je sve njihov posao....
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Da li imate ton na HBO i HBO2?
Stigao Apolon do 12 januara besplatno za sve posle ne znam da li kome ostaje besplatno.
Cuo sam da ce ubrzo dosta para da uloze u infrastrukturu za extra tv i da ce da se mijenjaju risiveri tj smart boxovi ce da budu kao kod telemaha
Od 2007 kada je izasao extra tv ni jedno ozbiljno ulaganje i modernizovanhe nisu imali.
Makar ssd da ugrade, da ne zuji onoliko u sobi..
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Mjenjaj kulere [emoji12][emoji12][emoji12]
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk