Ae. Neka ti izgovori sad [emoji23]
Printable View
Ae. Neka ti izgovori sad [emoji23]
Izgovor nije JBG.Sve što je javno na forum meni je dostupno a voljela bi da mi ono u privatne sobe nije dostupno jer ne volim da vršljam po privatnim sobama moderatora posebice ali JBG desilo se da mi je jedno veče jedan izbacio prljav veš iz iste JBG a ja to nisam tražila takvo smeće.
Nisam ja persona za kakvu me smatraš što da ti rečem.
Kako ti mislis da ja tebe smatram? Za*ebavam te malo. Da mislim sto lose ne bi ovoliko pricali
Chill sto bi ti rekla [emoji2]
Krenuh da persiram jer bi recenica efektnije zvucala, rekoh sebi je*es efektnost, ispostavu informacije [emoji23][emoji23]
Jel voliš Hemingveja? :)
https://youtube.com/shorts/ktOEV4ND-...T1E-Rs7AVKztlo
Ernesta? Pa iskreno nisam se nesto s njim podobno upoznao. Mislim znam forme i okvire eto.. Nekako je pokusavan da mi bude nametnut "nasilno" a ako ista ne volim od rodjenja to je "agresivni" marketing
Ja ne znam koji marketing nije jebeno agresivan.
Imaš pravo.Pakao druže pakao. :joy:
Fight Club Insomnia scene
U ovoj deceniji slabo koji. Mada... Eto vidim da i ti imas svakakva interesovanja/saznanja, samim tim i misljenja i to je sve super. Covjek mora da "skupi" i provrti sve to i da sve to uoblici, ok, stoji....ali...
Kad tu prestaje addiction za samim unosom informacija? Ono lupam tipa dzimi hendriks je morao da nauci 7000 tehnickih i teoretskih stvari o sviranju gitare ali tek kad je prestao sa ogromnim unosom znanja poceo je da stvara magiju
Više ti strpljenja imaš sa mnom no ja sa samom sobom.
I što veliš ne pušiš osam godina ko bi reka jedan iguman pored mene umalo nije propušio :joy: Veli kako motaš duvan dođe i meni da zapalim.
Regina - Pusimo - (Audio 1992) HD
Pamtis dobro. Ne, ako ne i punih deset sad na ljeto, vrlo moguce.. Pobrkale su mi se te godine... Bas ne znam koji mi je k to trebalo (pusenje mislim). Bio sam hc pusac, bljak. Ne da nemam zelju da pusim nego sam cak i poklone cigsrilosa i tompusa sa Kube odbijao kao hvala, dovidjenja msknite mi to zlo, ovsko bss ne pomislim na pusenje, nemojte mi tog demona [emoji23]
Ja bi voljela da ne pamtim dobro koliko košta taj alchajmer može li kako da se naruči i plati paket.Užasava me moje pamćenje.
A i ja pamtim kao slon generalno ali sam ili zaradio blazeg alchajmera ili sam neku "selektivnost" razvio. Bilo kako bilo na intuitivnom je nivou
Jel..ljibavi moja. :)
(428) FIGHT CLUB Clip - "Plane" (1999) Brad Pitt - YouTube
Dje mi je onaj Gula sad opet da mu stavim sliku? Lijeno mi je da ga trazim[emoji23]
Zajebana je situacija što bi ja rado otišla i u Vijetnam ali ne mogu niđe od doba korone iz Crne Gore.
Kako je to samo zajebano.
Uh. I tamo ima jo 5 do 10 god i onda ceno morat' mozda jos ponegdje po aziji. Sve pojede mainsttream na kraju i od svega se nspravi burek. Cast pravim burecima
Iste godine je to ****** od filma napravljeno u Holivud ka i Matrix.
1999.
Ma znam to. Za Vietnam i te azijske pricam jos 5 do 10 da ce imat smisla
Prenesi mi utiske na Adi. :)
A ovo bih pustila kad sunce zalazi. :)
The Inner Circle - Eduard Artemyev
Laku noć @zubizaretta.