navijanje ocajno. koreografija fina, ali me nervira onaj konicki transparent preko onog "i have a dream" ali konicani, ka' konicani. ciganska posla... :) sve ostalo, istorija. E viva Montenegro!
Printable View
navijanje ocajno. koreografija fina, ali me nervira onaj konicki transparent preko onog "i have a dream" ali konicani, ka' konicani. ciganska posla... :) sve ostalo, istorija. E viva Montenegro!
Mene je poceo neko napaljeno dijete (valjda ultras sutjeske ili celika) sa magetofonom ili kako se vec zove da prijeti tipa "Idi na sjever ako ti se pjevaju njihove pjesme". :D
Sto se prozivanja tice, kad smo mi prozivali, iskuliraste... ovo da ste vi uzvratili prvi put cujem, sto ne znaci da niste... nego 2:2 i svi srecni, zadovoljni :)
ima li ko stream da se gledaju ovi mladi?
ne ide, no mi nešto nisi bio procrnogorski raspoložen kad je dolazila albanska reprezentacija :D
Wales U21 0:0 Montenegro U21
u toku 20 minut...
8' zuti Golubovic
izgleda da je slicno kao u pg kad su igrali, vels samo napada i sutira. za sada 3 suta ka nasem golu i 1 korner za njih, kod nas sve na 0.
brat najjachi, treba za Real da igra...
http://3.bp.blogspot.com/_XsZ3DjRg8I...icMainz102.jpg
e moj POBRO na koju si ti bio tribinu... jos dozvoljavas da ti indijanci govore da navijas.
Nešto mi nije jasno:
Zašto niko ne spominje gol ZVEROTIĆA? :)
I je li moguće da se i na ovako važnom događaju dijelite?
Te Nikšićani, te Podgoričani, te ovi-oni.
Ljudi, ovo je CG! Svi smo jedno (valjda)?!
jeli ovo moguce? kakve su ovo novine, pi
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=300568
aj nek neko napishe neke nashe navijachke pjesme....da nauchim do utorka....ili YT link....jedino shto znam je TI SI NASHA PRVA LJUBAV CRNA GORO VOLIM TE :D
A jes,moramo se mi izdijelit.Ja predlazem,posto ovo nije vise zanimljivo,Niksicani-Podgoricani,da se mi sad izmedju sebe podijelimo Centrasi,Prekomoracani,Zabjelcani,Zlaticani,Zagori cani,Donjogoricani...Hercegovacka protiv Slobode,moramo malo raznovrsnije,neka se poradi na ovome.
kako se opterecujete danom :D takve splacine je najbolje ignorisati, to ih najvise boli :)
Dvije negativne stvari za koje cuh posle utakmice(u toku gledanja nisam ih bio svjestan):
1. Debilizmi "vodja navijaca" na Sjevernoj tribini. Krajnje je vrijeme da neko Skocku i ostaloj kompaniji umisljenih huligana objasni da nisu glavne face grada, da nisu branitelji Podgorice, da se o navijanju mogu nauciti od svakog sredovjecnog Engleza koji je juce dosao u PG, te da se utakmice ne igraju zbog pjesama, koreografija, tuca niti, oprostite na izrazu, kourcenja, vec zbog sportskih uspjeha i rezultata. Objasniti milom ili silom, sve jedno, ali dako nauce vishe i puste nas sve da na miru gledamo utakmice, navijamo kako mi zhelimo, znamo i umijemo i slavimo kao sinoc.
2. Dvije idiotske nacionalisticke novine, jedna srpska a druga crnogorska, Dan i Pobjeda. Dan sa stupidnom naslovnom stranicom, koja je posluzila samo za prikrivanje njihovog RAZOCARENJA shto je CG prosla u baraz, shto smo uspjeli. Dok su Drljevic&co na celu sportske redakcije, potpuno podrzavam Deja(a evo sam njegov najveci kriticar) shto im ne daje akreditacije. Pobjeda sa njihovim do zla boga prizemnim, vulgarnim i potpuno promashenim uplitanjem dnevne politike, i analiziranjem reakcija Vujanovica na himnu u sred analize utakmice, i to ne bilo koje, nego ovakvog uspjeha. Aj da je to uradio bilo ko, nego glavom i bradom glavni urednik te nazovi novine. Ako iko ne moralise nikad to sam ja, ali stvarno covjek mora da se zapita dokle idu ti ljudi kad su spremni i ovo da zloupotrijebe radi sitne, potpuno nebitne politicke dobiti. Sram ih bilo i jedne i druge.
Ne zelim da sirim negativnu energiju, ne zelim da potamnim ovaj ogromni uspjeh, ali, morao sam i ovo da napishem. Sad kad je to zavrseno, da se vratimo analizi puteva kako najlakse stici na Evropsko(ne u EU, kako neko rece, to za 5-6 godina, ovo je sad bitnije):D
nego... nevezano sto trenutno gubimo od velsa, moze li mi iko objasnit zasto je Vlajsavljevic i dalje trener mlade reprezentacije? igraju lose-ocajno, nema rezultata... i uopste nema naznaka da ce se igra popravit, jer ovo vec traje neko vrijeme, a mislim da su nam mladi igraci dosta dobri.
Aj i da razumijem Andriju da vice (iako nije ok, stvarno), momak stvarno zna navijanje, i trudi se i sve to. Ali Skocko da nekome zaprijeti, to ne mogu da shvatim. Onaj penal, da nekome prijeti, loptica ona. On je, coce, neki autoritet. Tamo ima mjesto na sipku, i misli da je ne znam sto. Penalcina. No neka vodi taj Robin Hood, i neka ne prdi mnogo.