Postoji li nacin da ubacim/dodam nove pjesme u iPhone a da mi se postojece ne izbrisu, s obzirom da sam hiljadama milja daleko od laptopa sa kojeg sam prvi put ubacio mp3s?
Printable View
Postoji li nacin da ubacim/dodam nove pjesme u iPhone a da mi se postojece ne izbrisu, s obzirom da sam hiljadama milja daleko od laptopa sa kojeg sam prvi put ubacio mp3s?
Telefon nije moj,a na njemu nije nista instalirano od kad je kupljen,tako da vjerovatno nije jailbreakovan
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
cek sekund...na iphone ne moze sa bilo kog racunara kablom da se prebaci mp3?
Moze, copy trans manager.
Na PC se instalira. A ako su kupljene pjesme, onda ne treba aplikacija, sve se skida online.
Kako izgledaju ti ljudi koji kupe pjesmu?
Sent from my GT-I9300
Da li neko zna ima li app za alfanumericku tastatura za Iphone? Tesko mi je kada kucam poruke jednom rukom jer su mi prsti malo deblji od posjeka pa mi treba dosta vremena da otkucam i naprostiju poruku :)
Ima neka app Fastpad ali nije integrisana u poruke :)
http://itools.hk/cms/webpage30.htm
Uspjeh! :) Hvala!
Drug mi ima Iphone 4s I oce da odradi update I dodje do pred kraj I kaze samo problem I prekine koja je muka
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Ukoliko pokušava da uradi OTA upgrade a ima jailbroke-ovan uređaj - tu je problem. Ovakve uređaje je moguće upgrade-ovati isključivo koristeći iTunes.
Fabrički je u svakom slučaju, samo je pitanje da li pokušava preko računara, koristeći iTunes - to može, ili je preko telefona preuzeo upgrade (OTA) i pokušava da ga tako instalira - to ne može.
resetovao sam tel, ono iz setingsa da izbrisem kontakte , pozive, sve i onda se ugasio i samo stoji evo par sati samo jabuka na ekran, ne mrda... Iphone 3g je u pitanju.
Moze pomoc kako da ga upalim?
To je normalno, ako je bio jb-ovan. Moraces raditi restore, jabuka se nece maci.
Nije. Ako ti je simfree i nebitan ti je jailbreak, samo na itunes restore odradi.
Podatke ce ti obrisati, ali ti si to vec htio da odradis tako da...
http://www.youtube.com/watch?v=ofpinyGlQ8I
prvo DFU mode pa onda restore.pogledaj tutorial
Moze li neko na pm da mi pomogne oko ovoga jer ne mogu da ga stavim u dfu mode nikako...
Da li mogu sam odraditi otključavanje telefona 4s ili moram angažovati stručnjake?
Nema vecih strucnjaka od nas na forum :beaten:
Mozes, ali moras da kupis karticu koja ga otkljucava.
Tapatalkin' w' my iP4s
Nisam mislio da kupujem X karticu, već da telefon postane potpuno simfree i da se može apdejtovati.
Upalio sam 4s tj. spojio sa kompjuterom i samo na desni klik otvorio kao eksterni hard disk folder i prebacio dva video klipa sto sam nesto djecu snimao i pustim ih normalno ali nema TONA...
O cemu se radi?
Kad prikljucim na iTunes, izbrise mi sve aplikacije koje su skinute sa Cydia-e ili Installous-a. DAFAQ?
Koliko vrijedi iPhone 3G, bijeli 16GB, puklo staklo, prilicno razjebana plastika pozdi, ne radi Lock dugme? Sve ostalo OK -.-
Mislio sam da ga prepakujem citavog, znaci staklo (20e) dugme (5) i maska pozadi (15) Eto mi tu vec 50e sa postarinom, sad me interesuje koliko se oni krecu itd, moze li se takav sredjen prodati za 100e? ipak je 16GB
Ponavljam, mogu li sam da uradim otključavanje telefona bez stručne pomoći i bez X kartice?