ako je htio da igra za srbiju i to bio se sredilo......
igrace on za crnu goru,protiv bugarske:)
Printable View
ako je htio da igra za srbiju i to bio se sredilo......
igrace on za crnu goru,protiv bugarske:)
samo ako ti znas nesto sto mi ne znamo. mada, protiv bugarske mozda i hoce, ko zna sto ce se do tada desiti.
ja mislim da ce se on odluciti do qualifikacije za 2010...........
da vas pitam, oce li ko od vas moci da snima ove naredne dvije utakmice pa posle da okaci na net ???
Sto se Djokaja tice, ipak se radi o igracu koji nema prakticno nikakvu buducnost. Imao je jednu dobru sezonu u prilicno slaboj ligi, ali tesko da ce njegova karijera krenuti uzlaznim putem zbog toga. Ne vjerjem da se radi o nekoj svadji, jednostavno nema mjesta.
Vucinic, Simon, Djalovic, Jovetic i Burzanovic su nedodirljivi sto se opcija u napadu tice. Poslije njih su tu Bogavac, Purovic i Cetkovic. To je 8 solidnih igraca, i sasvim dovoljno da se stvori konkurencija, ali i da svako odigra dobru minutazu kako bi se uklopio u igru reprezentacije.
djokaj hoce da predze u prvu liga nemacke?!
vukcevic ima svadzu sa bentom
prelasak u drugi klub za novu sezona je moguce!
Slazem se. Bogavac je brzanac i univerzalac i takav profil Filipovicu treba kako joker, ili neka alternativa, a sto ce mu neki klasicni centarfori kao Delibasic, koji ionako daju gol svakih 10 utakmica tamo gdje igraju.
Nekad brojke nisu presudne u odabiru vec profil igraca i sta on moze timu da donese svojom igrom... Primjer za to je upravo Bogavac, izabran kao resenje izmedju nekoliko tih napadaca srednje klase.
Tako da Cetkovic je zavrsio (po meni), kao i Djokaj, Orahovac, Delibasic koji nisu ni pozivani.
marko cetkovic ili djordje???
Dordjije...
Odlicno ti pises macak, kakvih ima ti si super..;) Samo nastavi da budes aktivan i plasiras nam informacije iz Svabije.
btw, cuo sam i ja za Simona, kao pominju se Bolton i Middlesbrough. Mislim da bi se odlicno uklopio u Premiership, sto mu iskreno i zelim..
MANCESTER CITY EVERTON NEWCASTLE MIDDLEBOROUG I BOLTON GA HOCU
http://www.record.pt/noticia.asp?id=787742&idCanal=24
sporting trazi 20mio eura sa nijega.........
Za Simona bi najbolje bilo da ne zuri, nije mi Engleska za njega, bolje da saceka pa da podje u Spaniju (vidim da se spominju A. Madrid i Valensija) ili Italiju
i nter i roma trazu igraza za tu poziziju...........
atletico/valencija---spanija bi bilo super.....
U Engleskoj se igra brz fudbal, bez mnogo dodira i soliranja... Simon baš i nije navikao na to... neka se drži on Portugalije još jednu godinu, pa onda u Španiju fino...
Bećiraj je izvanredan fudbaler i već sada najbolji napadač crnogorske A reprezentacije!
Npr: Vučinić jeste bolji tehničar, suptilniji ali nema tu snagu, istrajnost, energiju, borbenost, požrtvovanost...
Lično, za mene je velika čast ako Bećo prihvati da igra za Crnu Goru.
Jedini uslov bi bio da igra za A reprezentaciju jer je neophodan.
Budućnost i Crna Gora nijesu imali takvog ,,razbijača" i takvog spremnog igrača veoma dugo.
Konstitucija pokazuje sve.
Nije kao ove naše ,,njunje" koje lipšu nakon pola sata i vuku se po terenu!
I jedno piotanje za kraj.
Kada se otvara fudbalski kamp na Starom aerodromu?
Ne hvataj covjeka tako za rijec. Rekao je i on da je Vucinic majstor, ali da je Beco klasicni napadac, maltene jedini takav kod nas.
Bio bi lud da predje u real i bude zamjena...
----------iaquinta
vucinic-----totti------taddei
next saison......vucinic u prvi tim!
vucinic hoce da ostane
Blizi se tekma sa Kazahstanom i Rumunijom, a niko nista ne komentarise! Ocemo li prvi put gledati Vucinica i Jovetica, zajedno? Mada mislim da Vucinic nece igrat protiv Kazahstana, da ce da ga Fil cuva za Rumune!
Ufff samo ne Real,koliko je on odlicnih fudbalera ugasio :(
ja mislim da su i Inter nadmašili u tome :)
Desilo bi mu se isto sto i Owenu i Cassanu
Owen nije odigrao losu sezonu tamo, ali su ga kasnije sjebale povrede. Nikad se ne zna... Real mora dosta da mijesa karte naprijed, i mislim da bi tamo igrao taman koliko i u Romi...
sry must write it in english.....in "nas" it would seem like......
did you hear from sabanovic???a montenegrin striker,currently playing for fc wil(with zverotic) 2nd leauge....34matches-25 goals!!!
after the saison he´s going to zürich!!!---grashoper--in the first leaugue!!!
24 years old!
Prvi put cujem. Izgleda da je iz B.Polja evo pokupih sa wikipedije... Uglavnom napadaca imamo dosta, i previse.
Full name Samel Šabanović
Date of birth December 23, 1983 (1983-12-23) (age 24)
Place of birth Yugoslavia
Height 1.78 m (5 ft 10 in)
Playing position Striker
Club information
Current club Grasshopper-Club Zürich
Youth clubs Jedinstvo Bijelo Polje
YearsClubApp (Gls)*
2001-2003 Kickers Offenbach 7(0)
2004-2005 FC Kreuzlingen 24 (11)
2006-2008 FC Wil 78 (39)
2008-Grasshopper-Club Zürich 0 (0)
Tacno je da imamo previse napadaca, ali super je sto imamo jos jednog. masu golova brale, nije za bacit izgleda.
Napunise Rusi Kazake danas 6:0, ali sa 3 gola u zadnjih 5 min. Dako im i mi damo 3-4, no ce se povuc...
vucinic sam ce dato 2 golova!
jovetic i vuk po jedan^^
"Vučinić će sam dati dva gola" - to bi tako trebalo da zvuči, čisto ako te ne ispravljamo nikada nećeš naučiti dobro naš :)