Ja sam uzeo maksimalni paket kod mtela, internet nije pouzdan. Ok je donwload necu da lazem ali kad igram igrice online bas često imam ping.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Printable View
Ja sam uzeo maksimalni paket kod mtela, internet nije pouzdan. Ok je donwload necu da lazem ali kad igram igrice online bas često imam ping.
- i mene je isto neka zvala prije neki dan nakon sto mi je produzen ugovor i ponudila uz istu cijenu, na sto sam je ja prekinuo i pitao je kako kod nje nema popust, a ja vec produzio ugovor i imam 20%. Ona se tu zbunila
- Popust je obracunat za mjesec april, oba broja. (ugovor produzen od 3. dana u mjesecu, pa popust nije obracunat na citav mjesec)
https://i.postimg.cc/DZdD166m/IMG-7339.jpg
https://i.postimg.cc/gJPQwQvf/IMG-7340.jpg
- pretpostavljam da nema svako iste privilegije u telekom, ovlascenja, mogucnosti da ponudi popust kao sto sam objasnio iznad.
kad ce u radosava burica air fiber
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Meni istekao ugovor u oktobar.
I nije me sledovao popust 6 mjeseci ako potpišem novi ugovor u ovoj akciji-. Pa ću kad budem na odmor i kad bude naredna akcija da im ponesem router i receiver i razdućim se a onda ću da tražim novim ugovor.
Nevjerovatan tremtan :)
Nisu ni ovi drugi nista bolji jedino ako si bezobrazan pa ti daju kao novom korisniku ili lijepo odes vratis im sve pa na drugog clana porodice opet prijavis i tako u krug...
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
I njima tako odgovara, jer neko u "vrhu" gleda samo koliko novih korisnika imaju a manje druge parametre tipa zadovoljstvo korisnika ili % produženja ugovora kod postojećih korisnika...
Bitno je mahati ciframa i reći da ove godine imaju 10% novih korisnika, a to što je više od pola u okviru iste stambene jedinice (samo više nije na tatu, nego na mamu, čiku, seku, baku, deku...) nije bitno. Novi korisnik[emoji2957]
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
pocinje li NBA kanal na Extra TV ili ne pocinje :)
je li bilo nekoga da je muku mucio sa pingom,nestabilnim internetom i da su mu rijesili problem?
Ima li još neko problem sa aktivacijom ekstra tv mobile aplikacijom na Android TV?
Zvao tehničku podršku i od pomoci dobio "ugasi i upali" :)
Ja probao dobio error i odustao [emoji4]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
i dalje ne radi extra tv aplikacija
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Polako nije zurba [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Svaka im je rabota ovakva :)
Jedno bas glupo pitanje. Nemam extra tv t nikad ga nisam koristio ali me je danas pitao tetak da mu nadjem teleteks na isti i nisam mogao. Pa ako neko moze da mi kaze na koji program mogu da ga nadjem
može li mi neko objasnit kako je moguće da telekom nema fox kanale?
Ima li kakvih noviteta za ETV, oce li biti nekih novih kanala?
Nema za sada...
На позицији 217 одавно се налази дупли РТС1. То мјесто вјероватно је резервисано за веома добар канал РТС Наука, једини од канала из РТС Планете кога нема у понуди Екстра ТВ. Не знам због чега га не поставе, на њему нема ничег „неподобног“.
Extra Tv je raspad naspram Eon-a.. Doduse, mislim da T-com stvarno ima najbolji net, pogotovo sad kad su povecali upload, ali extra tv i pogotovo ona mobile aplikacija istog.. Sramota!
Cinjenica je da Telekom ima najbolji net u Crnoj Gori. Ja ih koristim evo od kad je interneta...dok je jos veza preko modema se uspostavljala, pa i danas kad imam optiku od 200 megabita, besprekorno radi (što se kod drugih davaoca usluge i ne moze bas reci, jer imam licna iskustva), ali ETV je definitivno zapostavljen, iako su najavljivali jos krajem prosle godine da ce neke novitete uvesti, od toga jos nista. Nadam se da će biti od toga nesto uskoro i da ce to obuhvatiti da veci broj kanala (ako ne i svi) imaju duzi period vracanja u nazad, ali i nekih drugih mogucnosti.. :)
A što je tu "apsolutno"netačno??