Ček sad, smjena je znači zbog lopovluka a takmičenje bez CG zastave je OK, pa što ne kažete tako nego nas zbunjujete sa saopštenjima.
Printable View
Niko ne kaze da je to OK, nego ako lrocitas cio tekst ministarstvo je izboksovalo dodatno vrijeme, jer izgleda da nije samo taj izvjestaj problem, nego i odredjena zakonska rjesenja, koja vjerovatno odavno su trebala da se rijese
Sent from my VOG-L29 using TapatalkQuote:
septembru, tačnije 15.septembra, dobili smo nalog da u roku od 21 danа promijenimo Zakon o sportu. MPNKS je u saradnji sa Komisijom za antidoping odmah krenulo u ispunjavanje ovog zadatka i narednih dana ćemo imati spreman dokument koji se traži. Komisija već ima spreman veliki broj potrebnih informacija, pa će rok od 21 danа biti dostižan", navodi se u saopštenju.
I sad ce naravno tuzilastvo odma ovo da pokrene… jer je lalo
Komandna odgovornost, kao za genocid?
Pa hoće li onda ikad ijedan ministar pokrenuti pitanje odgovornosti podređenog ako je odgovor - daj i ti ostavku, ti si ga postavio?
Interesantno, kakva tek onda treba da bude odgovornost Predsjednika, koji Miga nije ni otpustio, već ga preveo kod sebe kao savjetnika?
I dalje niste svjesni da je ovo skandal svjetskih razmjera...
Kralju, mi smo prodavali oruzije libiji, prevozili narkotike vojnim brodom, krali naocare i telefone na diplomatskim sastancima, prodali njemackoj zemlju za ambasadu pa ih ispalili....
Tesko da je ovo skandal svjetskih razmjera.... Samo govori da smo i dalje nesposobni, sto ne iznenadjuje vise nikoga odavno...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Po meni SNP treba da ga isključi iz stranke.
Ođe su opet stranke problem, da nije njihove tabele i njihovog dijeljenja funkcija po stranačkoj pripadnosti, ne bi bilo ovakvih faulova.
Ako ga je stranka tu postavila, stranka i treba da reaguje.
Al evo da vidimo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nije ga postavila stranka nego Vesna Bratić. :)
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Vesna Bratić ga je i smijenila, što je daleko veći presedan u CG od postavljanja partijskog kadra :)
Inače je Lalošević trebalo po sili zakona da bude razriješen još krajem juna (v.d. može biti maksimalno 6 mjeseci), ali...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Dok je covjek bio konsultant u Azmont Invenstment-u takvo nesto mu se izgleda kao greska nije moglo potkrasti. Ali, drzavni posao je ipak nesto drugo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako pade Lalo SDT-u na volej hahah, poslaće ga da svira klavir ekspresno mislim... :)
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Umjesto da okrenu ovo u svoju korist oni izađu sa ovakvim saopštenjem. Kakvi glupani.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Samo da napomenem da je ovo jQ2, dakle bez jula i avgusta koji su bili ubice.
Ovo ide na debelo 20+ nakon Q3.
Svakako nije mala stvar nadomjestiti prošlogodišnji debakl u samo jednoj godini.
P.S.
Moram, jače je od mene...
AV na aparatima [emoji41]
DPS na respiratoru [emoji41][emoji41]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Plot twist - SNP je istureno odjeljenje DPS-a
WAIT WHAT