Jesi li imao potvrdu iz MUP-a da si predao za tablice?
Sent using Tapatalk
Printable View
Zvanično, ta potvrda nije dovoljna i ne možeš voziti auto bez tablica, posebno ne dva mjeseca kao što je tada bilo. Što je nekome prošlo to je već drugo, nisam htjela da gatam jer su mi rekli da ne vozim.
A druga je stvar što su uzeli pare i dv amjeseca za svoju grešku ti nijesu omogućili da voziš a lagano ga registrovali prvi dan.
vise se isplati parkirat na zelenoj povrsini onda, to je 100€
Više puta smo pisali o tome, zakon je jasan ….
Najveća sramota je što registracija onda ne traje od dana kad dobiješ tablice….
Da je sreće da se ISTI dan dobiju a ne….
A ako bi na sud izasao??? Ima potvrdu da nema tablica, a placeno osiguranje sto jw najbitnije ...
Sta onda kako sudija rjesava stvar ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pročačkah zakon, po ovome što je napisano, uz potvrdu se moraju imati i privremene tablice. Kakva je procedura za njih, možda nijesu nabavili samoljepljivi papir na tenderu?
Pa onda treba da uzmes novu potvrdu koja vazi narednih 30 dana, ili ako to ne vazi onda moze da se tuzi mup i trazi nadoknada stete!
Renta car ima osnov za tuzbu a i fizicko lice
A grijesim potreban pravnik :))))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tako ću i da uradim.Jer problem je što se vraćam iz inostranstva i za nedelju dana moram opet nazad! Znači auto ne može da ostane u salonu a ja sa torbama sa aerodroma pravo u salon da uzmem auto i kući da ga parkiram.Pa ako hoće da pišu kaznu neka pišu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je bre!!!
Ne moras nista da nam javljas bice jedan forumas negdje u blizini da te slika i javi nam na forum [emoji2960]🫣[emoji6]
On ce ga i prijavit [emoji3590]
Aaahahahaaaa iz žbuna brate s dvogledom
Nije tačno. Ja sam vozio tačno 20 dana Bar- Budva-Bar bez tablica sa polisom i potvrdom iz mupa.
Više puta me zastavljali saobraćajna,intervetna,bez problema,samo nastavi dalje. Samo je pitanje bilo? Nisu gotove tablice? Nisu. Srećan put.
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
I ja sam isti slucaj imao, cekao tablice i saobracajnu, imao sam polisu, u Budvu kod kruznog su me zaustavili, rekao da cekam tablice i saobracajnu, srećan put.
Sent from my iPad using Tapatalk
Nazalost sve zavisi od saobracajca do saobracajca. Ja sam izgubio bio prednju tablicu, predao za novu, dobio papir da sam predao na kojem pise da smijem da vozim bez prednje tablice sve dok mi nova ne bude gotova i bukvalno od 10 patrola 6 je reklo ok pici dalje, a njih 4 su me peglali iako sam 100% ispravan...
Moram napomenut da nije postojala jedna jedina patrola da sam bez prednje tablice mogao proci pored njih, onda isto tako od ovih inspektora kroz grad sto voze Opel Astre...
Sto nisi stavio onu sa gepeka na prednji branik
Samo prebaciš zadnju naprijed i niko te ne dira. [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vozio sam dvije godine bez prednje tablice, u gepek mi je bila i dva-tri puta su me zbog toga zaustavili i lagano puštali a xx puta me nisu ni zaustavili [emoji38]