Sad mogu da kažu da imamo 100+ besplatnih kanala od kojih je realno neupotrebljivo 80
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Printable View
Pricate li o T2 ili extra tv?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
U pitanju su kanali digitalba, koji će nakon par nedjelja biti dio posebnog paketa.
Ima ih na Mtel već dvije-tri godine. Dobra su dva kanala Nje HD i DyHD... Filmski kanali kao HBO. Dok su bili u promo periodu baš je bilo dobrih filmova. Zvuk je eng, a ima subt na albanskom i engleskom, može da se izabere, nije burn-in.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Super digitalba, pink, extra nema što..
Ima li neka fora na Extra TV da se snimljeni sadrzaj prebaci na racunar pa da se gleda sa racunara? I naravno da se NE share-uje dalje na internet :D
Ima dosta novih kanala. Tv Partizan jedan od njih [emoji7]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ubacili su osim kanala koje kolega @Kluni pomenu još i 10-ak kanala televizije Prva (i Melodi kanali su pod Prvom)
Imaju jos 4 nova, 2 Valentinovo i 24 vesti i jos jedan [emoji848]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Moze li mi neko pomoci kako da aktiviram Extra tv aplikaciju na android boxu...sta treba da instaliram i kako da bi mi radilo kao na telefonu..ono 10-15 kanala sto ima
.
moras da budes na wifi da bi radila nikako preko kabla.
preko kompa moras da se registrujes.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Vazi..hvala
istice mi ugovor za nekih 3 mjeseca moram li ici u poslovnicu da se napokon rastajemo ili jednostavno da prestanem placat kad mi ugovor istekne?
Prestanes da placas, a onda nakon par mjeseci izvrsitelji dodju po opremu... i ujedno ponesu i TV. A mogu i remote da ti skinu sa plate
Sent from my iPhone using Tapatalk
To nije prepaid servis i da samo prestane da placa.
Sve je to postpaid servis i ugovor je potpisan na neodredjeno. Uz minimalno trajanje od 12 ili 24 mjeseca. Kada istekne minimalno trajanje onda (ako nije drugacije potpisao neku promociju/popust) nastavlja da koristi i placa pod istim uslovima.
Sent from my iPhone using Tapatalk