hvala razmisljam se cesto kiprani odigraju prelaze
Printable View
FC Eindhoven vs Veendam 3:2 (0:1)
Prva utakmica bila ovakva
Crko mi je upravo telefon.......moracu u crkvu pod hitno ovo nesto nije u redu qq stoooo jeee ooovooooooo
Nemoj da je ko odigrao ovo slucajno (da ne bude ko juce s Kluzom) ali eto da pomenem :)
Dizeldorf ima problema sa sastavom, nekakav virus je zahvatio ekipu, njih 4,5 nece igrat nocas, par igraca je oporavljeno ali nije treniralo.
Ahen bi trebao da dobije i bez ove informacije, Dizeldorf igra 2-2-7 u goste...
Samo da pitam jel to Sporting na donji put? :D
Brate nemam namjeru ni interes branit nekoga ali cinjenica je da je to samo radnik u kladionicu i da on pare od dobitaka isplacuje na osnovu tiketa koji mu doneses i tako pravda kod gazde...
Bila je slicna stvar na Stasije i eno ogroman papir na salter stoji "Dobitak mozete podici samo uz tiket"
ma oce pare sebi u dzep da stavi eto to je problem..
po pravilu bi trebalo da sacekas 7 dana za isplatu,ako se ne pojavi neko sa tim tiketom da podjes u kladionicu dje si uplatio reces mu koje si parove igrao on vidi je li to taj tiket i isplati te..
isto to se meni desilo u lob prosle godine i nakon nedelju dana me isplatili bez tiketa..:)
vendam-ajndhoven X
ja sam naso na net tu "dojavu" 2 ali ako se malo pogleda ajndhovenu je dosta X da budu prvi u ovom djelu sampionata i da idu u kvalif. za 1 ligu tako da mislim da je to X ..sve vuce na 2 i kvota pada i ostale zajebancije ovi pred bankrotom...
ali ja imam neki filing za osjecaj :D da ce doc X-X :) (0:0 kraj) :D
Ael 1
Cambur 1
Ajndhoven x2
Metz 1x
Perugia 1x
Thun x2
sa 5 e = 25e :( to odigrah
a takav ti je royal
jel ti natasa dala pare?
20:00 Fc Emmen - Fc Oss
Veceras Emmen ne mogu racunat na: Roy Stroeve, Guus De Vries, Erwin Buurmeijer, Milos Malenovic, Michel Poldervaart, Rahim Ouedraogo svi ovi su van tima.
20:45 Peruggia - Cremonese
Kvota za Peruggia je u padu . Cremonese danas bez 5 bitnih igraca: Varicchio, Rossi, Fietta, Cremonesi, Paoloni a na njegovo mesto bice veteran Giorgio Bianchi. Ocekuje se kec.