Staaa znaaaci braaate to olilali? Ne razumijemo svi taj tvoj jezik.
Printable View
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
i uzgred najgora smo publika na svijet!
P.S. Branko Brnovicu spomenik ti treba dici za izmjene koje si napravio!
Momci HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hvala vam momci,hvala vam za ovo,nemam rijeci,kakav osjecaj!
OSTROGA MIIIIII, jos ne vjerujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRECNO SVIMA!!!!!!
vidjeste li vucinica na kraj utakmice dize 2 prsta ne spusta ih 5 minuta..
delibasic kad je ulazio nije htio 3 prsta da digne onako kako to rade srbi, presmijao sam se :)
stvarno mi je bezvezna prica sad kad sam se oladio :)
i to instant ban pobro. No nocas je noc koju treba proslavit i odjebat svu politiku, sad idem u svicu da odmorim nekoliko dana i iskuliram:) i milo mi je zbog zoga...
Pogrijesio sam u vezi Brnovica iako je u taktickom dijelu lose otvorio utakmicu pa je u drugo shvatio da mi bez bekova Jovanovica i Pavicevica nemamo neku izgradjenu akciju ali je covjek kojeg prati sreca i to je mnogo dobro!!!
Zelja za baraz je Srbija ako se oni docepaju baraza...to bi bilo vrh :)
Attachment 66523
crnaaa goraaaaaaaa aleeeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
najaci smo!!!
mozemo li imat problema zbog ulaska navijaca u teren ?
slika krsta popovica na tribine, WIN!!! :mrgreen:
http://www.abload.de/img/unbenannth6ge.jpg
nece nam srbija doc u baraz jer nece grupu proc!!!! estonija je u njihovu grupu druga.
samo cesi dolaze u obzir.
ovako prvo da pocnem od odlska u cnetar oko 15 casova engleski navijaic me posebno iznenadili kultrom pili zajedo zezali se sve je bilo odlicno tok same utakmice znate posle 2 0 svi mislili kraj kad ono 45 zverotic 90 delibasic
Samo cu vam reci da nista ukusnio nisao stavio u usta od trave sa stadiona prosto en mogu da vjerujem da smo u baraz ljudi jel ovo san ako je san en zelim da se probudim
p,s konacno i vucnic da uradi nesto kako valja dobio zuti sto znaci da ce igrati u obe utakmice baraza
Iz jednog prostog razloga, još se nisam ulogirao i komentirao a da mi neki isprdak bez ikakvog razloga ne pošalje neku poruku, psuje mater, prijeti....a ja jednostavno nikome ne ostajem dužan pa ni ovome prdonji.
Inače hvala svima njima na gostoprimstvu ali ovaj forum je za mene postao stvarno prenaporan.
Podrska Cicu, Dejo podnesi ostavku!!!
Uh kakva utakmica ljudi ubio sam se od navijanja. Mogli smo zamalo i do treceg gola ali ja sam prezadovoljan i sa vec obezbijedjenim barazom. Kad nas Engleska nije dobila nikome se necemo pomjerit u baraz! CRNAAA GORAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Montenegrino izbaci samo na youtube highlights , zelim da cujem kako je to bilo na RTCG(raspalu) sa Maximom :D
Postoji. Ako Belgija dobije Njemacku i Srbija Sloveniju a Crna gora izgubi od Svajcarske. U tom slucaju je Crna Gora najlosija drugoplasirana reprezentacija.
kakve veze bi to imalo i da budemo najloshija drugoplasirana???
bolje je navijanje bilo u kafic Titograd,nego na stadion,ali nema veze kad smo usli u baraz :D vjerovatno je kisa pokvarila raspolozenje ;)
A moogu li nas kaznit za ulazak navijaca, osim novcano???
Nema najlošije II ekipe, jer je 9 grupa, a najbolja 2. ide direktno. Nego, u grupama sa 6 ekipa, II ekipi se oduzimaju bodovi osvojeni protiv zadnje ekipe u grupi, ali to se odnosi samo kod rangiranja za najbolju II ekipu u kvalifikacijama.