Dok oni a i ostali uvedu optiku svugdje 5G ce biti vec standard pa vise nece biti ni bitno . Iako mislim da bas to i cekaju bar sto se tice uzih djelova gradova . Jeftinije je 5G nego optiku razvlacit . Racunam 2021 bi mogli startovati
Printable View
Dok oni a i ostali uvedu optiku svugdje 5G ce biti vec standard pa vise nece biti ni bitno . Iako mislim da bas to i cekaju bar sto se tice uzih djelova gradova . Jeftinije je 5G nego optiku razvlacit . Racunam 2021 bi mogli startovati
Evo ja dan danas ne razumijem zašto u startu kada je prodavan taj Telekom nije izuzeta infastruktura i da se za potrebe održavanja osnuje lijepo kompanija koja bi raspolagala, upravljala, održavala i gradila mrežu kablova. I onda lijepo država po pravilima javnih usluga iznajmljuje to. Ne znam koliko je to tehnički bilo moguće ali pravno da. Tako bi se izbjegle ove situacije da svaki internet ili kablovski provajder koji želi da pruža internet ili tv mora po basloslovnim ciframa da zakupljuje infrastrukturu od Telekoma ili da pravi svoju mrežu. Pa kome se to isplati
Pod tim uslovima (da se izdvoji infrastruktura) Telekom vjerovatno ne bi ni bio prodat :)
Moze li se instalirati EXTRA TV aplikacija na mi box S i kako ?
Pozdrav, da nisi otkrio mozda zasto extratv app radi sam na wifi nece sa lan kablom sa rutera, hvala.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Je li bila neka caka ranije da si moga kod sebe da gledaš sa tuđega risivera što je on snimio?
Arena NBA kanal, Fox kanali...SK kanali...NISTA
ali su stigli Zadruga kanali ...
ljepota
Тај канал што се рекламира је у ствари официјaлни NBA канал а преноси ће ићу на АС каналима.
Ima li neka caka za podesavanja u extratv app , za kvalitet slike , jer kad je gledam preko android boxa kvalitet je los
Sredio sve.
Јуче зовем за оптику кажу ок све, дођу данас момци развукли кабал, и испоставља се да нису пустили сигнал у Телекому , стварно хаос.
Bice taj NBA kanal i kod nas ili nece ????
Koristi li neko ovaj novi STB? Utisci? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...10c1afd34c.jpg
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
I na sajtu Sportkluba i na sajtu Arene piše da će biti prenos meča Zvezda-Totenhem u srijedu veče.
Da li je to baš tako ili će biti neka zavrzlama pa Arena "ispali" za naše tržište?
Moguće da nisam dobro zapamtio, u smislu da SK ima pravo da bira meč LŠ srijedom i da na ETV onda ne bi bilo prenosa.
Hvala.
Očigledno je veliko interesovanje za taj mec, i postoji mogućnost da bude i na sportklubu i na areni, ovo pricam jer sportklub ima pravo emitovanja tog meca u crnoj gori, a dosta ljudi ima extra tv i mtel i vjerovatno zele njima da izadju u susret
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka