Nego nece ovi kondomi da mi se osuse po ovoj kisi nikako!
Printable View
Nego nece ovi kondomi da mi se osuse po ovoj kisi nikako!
Sad vidjoh put zlatice one semafore neko ponio na sredinu dje se skrece put zagorica
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Pocela kisa, pocelo cukanje...
Juce kod mupa u zagoric lancani golf 5 krenuo da skrece lijevo,iza njega ulecela asta G bijela karavan i slag na tortu autobus pun putnika im pripomogao.Asto je samo za bacit a bgm i bus ima zesce stete naprijed.E sa dne znam dal je bus kriv pa ih oboje pokupio il je golf naglo ukocio da skrene...
-1, mogli bi stvarno stavit crnu tacku na ovo mjesto :cool:
http://www.dodaj.rs/f/1M/hm/1KSbW4Wa...11-21-2546.jpg
http://www.dodaj.rs/f/37/oI/1Gc4PRun...11-21-2547.jpg
Smijesno kolko je nas narod nesposoban da vozi...
Ođe se polukružno 99% "vozača" okreće i ako je to zabranjeno saobraćajnim znakom. Muka im je produžit 100m naprijed pa se okrenut. XX puta sam jedva izbjegao udes ođe jer niko ne daje žmigavac da skreće (iako po propisima ne smiju tu da skrću) samo legnu na kočnicu a ovi iza njih ne daju žmigavac da će u desnu traku samo se prestroje. Katastrofa.
Je li moguce da se ova hauba ovako srolala?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Gornje Polje Niksic Golf 2 bjezao policiji posto ih je ista zaustavljala a oni nisu stali (vjerovatno u pijanom stanju) i po gasu...Celo u celo sa opel astrom... Dvojica mladica otprilike oko 18god ispala iz golfa na asfaltu leze a astra pod putem... nek im je bog u pomoc i njima i ovima u astri
https://s12.postimg.cc/mnwmnai5p/147...31888326_n.jpg
Nocas opet tamo kod Toloske sume neki, cini mi se (posto ne raspoznajem bas najbolje), Mercedes stariji, ili se zakucao u drvo ili nesto ali suvozaceva strana bukvalno vise nije postojala. Ne mogu nigdje naci vijest o tome ali kad sam drugi put prosla tuda, djelovalo mi je kao da je neko jos uvijek u kolima. Auto je bilo devastirano, po onome sto sam vidjela.
Gomila policije je vec bila na licu mjesta i signalizirali su vozacima da brze prolaze jer se stvarala guzva s obzirom na to da su zauzeli cijelu jednu traku, tako da sumnjam da bih ja sama nesto mnogo pomogla, inace bih stala sigurno.
Cus sa dvojkom da bjeze. Aj da je golf5 gti! :-D
A taj sa astrom mrco ni kriv ni duzan.
Послато са LT22i
Dobro su prošli, kako su se "zgužvali"...
https://www.vijesti.me/vijesti/petor...-clanak-161800
Edit: ne dobro, već odlično :mrgreen:
ima li ko kakvu sliku mercedesa ?
http://img.tapatalk.com/d/13/11/22/asyzehe5.jpg
Toloska suma...bas se slavilo izgleda...
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Pogledaj, preko trotoara. Tuda svaki dan prolazi dosta ljudi, uh. Ja uvijek gledam kako tuda lete, i pomalo me je bilo strah ovakve situacije. Vjerovstno je malo dovatio ivicnjak.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
uhh prelosee !
Ista scena kao sa ovim mercedsom kod Sportskog sinoc. Klio ~99 god se pripeo preko onoga ostrva po sredini bulevara sto vodi preko Union-a... Kako je samo uspio jer je gledao iz pravca sportskoga put Cepuraka, a od raskrsnice u pravcu mosta je bio vec nekih 20tak metara nabijen na stub sa desne strane...
e jbm ti zakon
@Danilo - ja znam jedno 10 ljudi koji su zvali, dodje hitna, utvrdi da nije nista..i opet ih niko nikad nije dira da odgovaraju za to.
Jedino je problem ako zovnes a u medjuvremenu pijanac/narkoman odseta ka za baksuza.
Ps tema, prica mi taksista da je preksinoc, kad pade ona kisa, on i 6,7 kolega zatrazilo da se maknu sa ulice jer su imali glavu izgubit na svaku raskrsnicu i bulevar, sto rece coek "Ima sam osjecaj da samo ja kocnice imam"
@Draka - ja znam drugaricu koja je zvala hitnu, hitna nije htjela da izadje na lice mjesta nego su od nje trazili da vidi sta je sa co'ekom, pa kad je rekla da ne zna da vrsi ozivljavanje covjeka ukoliko je to neophodno i da mu ne smije prici jer je ipak fizicki jaci od nje a moze biti ludak ili narkoman pa da je opljacka izbije ili sl, trazili su joj adresu i maticni broj, pa je konktarao mup itd...
Uglavnom, nije mi jasan tvoj post. Pa sta ako znas 10 ljudi? Sustina? Evo policija pise kazne kome stigne, ja evo znam 2 druga koja ne smije uopste da zaustavi. Pa? Ne kapiram... * Dao sam samo primjer kako se naizgled neki normalni humani potez moze iskomplikovati, i ko to jednom dozivi vise nikad nikom nece priteci u pomoc u takvoj situaciji iz opravdanih razloga, dok ce svima posmatrajuci iz drugog ugla to izgledati kao kukavicluk.
Izlazio sam ja jutros da vidim ima li koga u mercedesa jer je vozačev prozor bio skroz zamagljen, rekoh možda je neko zarobljen...šta bih radio ne znam vjerovatno zvao hitnu objasnio i produžio na rabotu...
Ja sam jednom zvala hitnu i miliciju jer je auto sletjelo sa mosta u Ribnicu, ispod Karvera. Stvarno, dosli su odmah, a i vjerovatno da je ih je vise osoba tad pozvalo. Nisu zvali ni trazili podatke.
A sto se tice ljudskosti, auto jedno sa 5 putnika se prevrnulo na putu NK-DG, i ova cura je 5 vozila zaustavljala da ih neko poveze do bolnice, ali niko nije htio. Srecom, nije bilo nista ozbiljno, ali nekad su minuti presudni.
Tuda baš lete, mi smo redovno tu u Štampar za vrijeme časova čujali svašta, jedno vrijeme su baš često tu udesi bili, a što je najgore uvijek ima ljudi koji šetaju s đecom
Sad sam i ja ovo htio da stavim..kakva tragedija
Carrera GT V10.
Nije samo naš. Živjela sam par godina u Americi. U Las Vegasu, kad je kiša, na svakih 100 metara je po jedan udes! A o snijegu da ne pričam. To je tek onda haos! Los Angeles nije ništa bolji!
Trebalo bi svi ko u Finsku da polažemo! :-) dok ne naučimo da driftujemo po snijegu, da ne možemo da dobijemo vozačku! :-)
Paul Walker!!! ~ Nek mu je laka crna zemlja!!!
detigero, trebalo bi otvoriti novi topic dje bi svi govorili laka mu crna zemlja, pokoj mu dusi, dobar je glumac bio i tome slicno..
laka mu crna zemlja...