Uzecu ga odmah.
Printable View
Uzecu ga odmah.
@makach
moguce, jer je velika potraznja. Neka ti provjere da li ih ima u drugom shopu. Ako si poslovni korisnik kontaktiraj 1515.
iTarife vise nisu aktuelne, mozes da uzmes uz bilo koji smart plus/team paket.
ima li načina da se sa iphone 4s ios5 direktno uploud-uje sminak na youtube u 1080p kvalitetu?
kad će petica
koji će paket najpovoljniji bit
E ovako...Treba mi pomoć za sestru... Nakon što je nekako izvršila upgrade na ios 6 (kaže da ona nije ništa dirala da joj se sam instalirao ios 6) nestali su joj svi kontakti, poruke, slike, bukvano sve što je imala sačuvano na telefon. Postoji li način da se sve to povrati.
Ako je upgrade/restore uradjen preko racunara onda mozda backup ima u iTunes (provjeri na edit > preferences > devices). L ako ga ima probaj da povezes telefon i onda desni klik > restore from backup. A ako je upgrade odradjen sa telefona on tada ne gubi podatke, osim ako nije pri prvom startovanju receno "setup as new iPhone". Koristite iCloud i automatski backup...
jel moguce da sa 5.1.0 sad ne moze da se updejtuje na 5.1.1 ???
konkretno mislim na a5 uredjaje (iphone 4s)
ne mislim preko itunes-a nego preko redsnow-a !!!
mene interesuje , moze li se otkljucati onim karticama tipa xsim i sl. 4s koji je na 5.1.1 ???
ako moze koja tacno kartica ide???
A koliko petljavine oko ovih Iphone-a , sve jad neki te nadje s njima
moze li se otkljucat iphone 4 sa basebendom 04.11.08
Moze preko onih xsim kartica...
uzeo sam i4 sa gevey, posto je na njemu ios 4.1 uradio update pa je li dovoljno samo preko ovog tutorijala da uradim a da ne zaključam uređaj? http://www.isrbija.net/showthread.ph...sn0w-Jailbreak
eo i odje da pitam da li da mijenjam android za iphone 3g? imam alcatel ot 908 android 2.3.4 i da li ga mijenjati za iphone 3g? posto je njima app store skoro mrtav?a i po specifikacijama je alcatel jaci...
i da li na 3g moze da se updateuje na softwer visi od 4.2.1? i postoji li neka fora da se instalira fb,twitter,instagram...itd jer one sve zahtijevaju ios 4.3
iOS 6 jailbreak?
Da li je imao još neko problem sa kupovinom iPhone telefona preko Telekoma?
moze li pomoc, podesavanja za internet telenor. iphone 4...
niko??????Quote:
Originally Posted by pumba
TELENOR
apn: gprs.promonte.com ili internet
uname: gprs
pass: gprs
authentication: PAP ili Normal
bearer: GPRS
proxy server (IP address): 192.168.246.5
port: 8080 (na starijim telefonima, ako ne radi ovaj, 9201)
TELENOR FLAT
apn: flat
uname: ostavi prazno
pass: ostavi prazno
authentication: PAP ili Normal
bearer: GPRS
proxy server (IP address): ostavi prazno
port: ostavi prazno
Nema trika da mogu dobiti signal na mojoj t-mobile 067 kartici.Imam iPhone 4s sa iOS6 i imam signal na mtel 068 zajedno sa x-sim-om novim ali kada ubacim 067 nece pa nece.Ima li ko kakvu ideju kako to da rijesim?
Pomoć mi je potrebna. Imao sam na mom 3G ios 4.2.1 verziju sa ipad basebandom 06.15.00 . Ne znam zašto ali juče htjedoh da se downgradeujem na 05.13.04 i odradih to ali onda su počele moje muke jer nisam vise mogao da vratim aplikacije kod sinhronicazcije sa itunesom. tj samo neke su se sinh a ostale treze 4.3 verziju sofvera iako su do sad radile na 4.2.1. od tad sma sve zivo pokusao i sa custom IPSW i vratio sma opet 06.15.00 i ne postoji ncaind a opet instalirma applikaicje. ima li ko kakvu ideju? pomoc? bilo sto?
Vjerovatno novije verzije tih aplikacija vise ne podrzavaju stari IOS. Pokusaj preko installousa da instaliras stariju verziju, ne trenutno aktuelne.
sve mi je to jasno ali do juce sam iamo 4.2.1 i upgradeovao sve apliakcije i sve je radilo..
a koje su to aplikacije?
Pa aplikacije su ti se u sami itunes vjerovatno updatovale i onda sad ne rade. Ps. A zasto ne dignes 4.3?
webmaster.. sve aplikacije, fb, CDm. twitter, 4square, sve..
stivi, ne znam kako da dignem 3g na 4.3? 06.15.00 mi je baseband..
Da li postoji Apptrackr kao aplikacija za iPhone, ili je jedina varijanta skidanje aplikacija preko web-site-a?
Installous.
Koristim i Installous i AppCake, ali me zanima da li postoji aplikacija Apptrackr (ne samo web-site), čisto kao treći izvor, nije na odmet. :)
Ili je Apptrackr i Installous ista "firma"?
Uzeo sam iPhone 4s i ubacio 067 karticu, pokrenuo setovanje ali na kraju nece da ga aktivira. zna li neko zasto? nije dekodiran, ne znam ima li to veze??
Ako je simfree i ako si na wireless-u aktivacija bi trebala da prodje.
iz amerike, ne znam je li sim free. moze li da se dekodira ovako? koliko to kosta??
a..evo sam ga reinstalirao, makao karticu i vratio i proradio je ((: nisam koristio iOS do sad, samo android. ulazim polako (:
Zna li neko da mi kaze kako da na najednostavniji nacin prebacim aplikaciju sa racunara na iphone 4.
U pitanju je aplikacija sa extenzijom .ipa ,to je valjda aplikacija koja se instalira. Ja imam android pa ne znam kako to sve ide.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Ima li neko da mu radi 067 SIM u kombinaciji sa X-SIM-om v.4 na iPhone 4s sa iOS 6 u njemu?
068 SIM radi normalno dok t-mobile 067 nece.Zna li neko u cemu je caka?
@pumba
Skinuo sam program na Pc,pokrenuo ga,spojio telefon na pc preko usb-a ali nikako da mi program prepozna telefon,pise no device conncted.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2