E e to, krama.
Printable View
E e to, krama.
Ovakvome da das bugati ovako bi se ponasao,klasicno govedo
Tacno mi dodje da ne ulazim na ovaj topik,lakse mi da ne znam s obzirom sta se sve desava...
Danas sam dao savjet momku kome sam prodao motor.
"Vozi kao da svako hoće da te ubije, a da taksisti hoće da te ubiju pod svaku cijenu"
Nista cudno kad su duje u pitanju...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
Upadam na temu i krenuh da napišem kako će Fabia bit' oduševljen :D
meni je isto palo na pamet kad sam procitao na sajt vijesti. samo mi je pao na pamet njegov post koji pocinje sa "-2 duje" :D
Kako nemam neku tranju pa jedan a8 novi ispred gardena tako fini da ocesem... Gospodin se parkirao na koso i zahvatio pola trake....
Da nije bio audi?
Sent from my blackass iPhone 5 using Tapatalk
Da. Zadnji kraj mu na onu traku lijevu sto se iz tolosa skrece za blok( moze i pravo) i moras da stanes da ga obidjes...
Mozda ga prodaje:D
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Inace iz hotela su onamo bili stavili kao lanac... Naravno slomljeno treci dan
Sinoc u tunelu "ćafe" prema dobrim vodama,reno laguna i citroen c2
Sent from S noge na nogu..
Da,u tunelu,i nije c2 nego ford fusion http://img.tapatalk.com/d/13/07/14/equtyzeq.jpg
Evo na sta lici auto
Sent from S noge na nogu..
evo sad dođoh iz grada i onamo na raskrsnici krivi most-KBC neki motor ležaše na putu....imate li informacije je li motorista preživio, vidim i auto stoji pored?
Nexus crni 500 podvoznjak masline, oklizao je dobro...
To sto su nocas na relacijig bd- pg radila dva autobusa pg i hn tablica to je za dozivotno oduzimanje vozacke
Sto nisi snimio to majka mu stara?
Znam da voze uzasno, ono, sprdaju se sa busom, voznjom i putnicima. To je sramota. Valja stat i jebat mater takvima.