ada, ljudi dobijali pozitivan rezultat pa na kafu lagano
naravno da može gore, realno to smo i zaslužili
Tapatalk
Printable View
ada, ljudi dobijali pozitivan rezultat pa na kafu lagano
naravno da može gore, realno to smo i zaslužili
Tapatalk
hm...ovih dana sam najmanje deset puta cula da su u ugostiteljskim objektima radili ljudi koji imaju temperaturu...za šankom, recimo...toliko o poštovanju mjera. Ta gospoja koju groznica trese će sjutra ladno poć na posao ako se bude mogla dić iz kreveta! I to nam je nazalost postala svakodnevnica, nijesam jednom čula, naprotiv, čak i medju ljudima koje lično poznajem, a sretnemo se u Voliju, recimo, pa ide ono, dje ste kako ste, a, miči nesto sam jutros preladjen, ka da imam malo temperature...i što da radimo i ja i ti?! Da zaurličemo na sred prodavnice? Ja neću, ja se odmaknem i bjež doma, pa ti imaj temperaturu koliko oćeš...sjedi doma brate nema druge!
ne arlaucem, stvarno, a nisam ni kravica tip zene. svako kako misli da treba.
ako najave zaključavanje trgovina biće haos u voli i laković veći nego na ova zadnja veća okupljanja
Dva vjecita direktira iznose dva dijametralno suprotna misljenja . Dr kavaric kaze da treba tri nedelje sve zatvoriti a dr mugosa da razmisljaju da otvore sve skole . Pa dajte se dogovorite vise .
Addiko banka u Bazar, dvije radnice, nijedna ne nosi masku, ni ispod brade. Kontam da im to kvari imidz.
Ja u apoteku kad vidim da je nose ispod brade najezim se.
Bas me zanima kakve ce mjere NKT donijeti sjutra, onaj predstavnik ugostitelja bjese zadovoljan sastankom sa Markovicem, prosto me je strah sta im je obecano. Jer ako im se tu popusti, onda ne vidim da se ijedna nova mjera moze uvesti, a tek kad krenu da se formiraju udruzenja vlasnika teretana, igraonica i sl. A bez dodatnih mjera mi smo gotovi.
Ja ne znam kako je po drugim (civilzovanim) zemljama, ali gorega naroda od naseg tesko da moze da postoji idje. Ocekivao bi neko posto nas je malo da cemo biti empaticniji, nesebicniji, vise okrenuti zajednici. A ono sve suprotno.
Neka javni servis ili tv vijesti,pošalju ekipu par dana u intezivnu njegu neke kovid bolnice pa neka nasnime materijala ne cenzurisanog za jednu večernju emisiju, kako se ljudi bore za vazduh,kako respirator pumpa vazduh,njihova plava lica od nedostatka kiseonika,muke i vapaj,plač i muku i bolesnih i ljekarskog osoblja,pa da vidiš kako će junaci od crnogoraca i crnogorki početi da se pridržavaju mjera....
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ovo bi siguran sam imalo efekta jer se nas narod boji a uz to vjeruje sve zivo sto cuje na TVu. Ako citaju televizije...Iako ne opravdavam njihove postupke treba ih razumjeti. Oce da ih zatvore, ono od cega dosta njih zivi, a nedavno su bili razni skupovi sa desetinama hilljada ljudi. Ljudi se bore protiv toga i tesko da ce im nesto moci, bar ne ovaj NKT kome je kredibilitet 0.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Takvi snimci nikakav uticaj nebi imali . Jedni bi rekli da je namjesteno a vecino to nebi dotaklo jer se to desava nekom drugom .
Већ су били снимци из болнице пуштени на ртцгу у дневнику и након дневника.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahaha
Mora se iskafenisat na trg vektre, pa to ti je.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b77e1e1ce7.jpg
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pauza za kafu šta li?
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kafu pijem doma i na rabotu isključivo ali stvarno ne vidim što je ođe problem? Ljudi su navikli na pauzu da iskoče, da popiju kafu, snalaze se jbg. Eto distanca ispoštovana, stvarno ne vidim problem ovdje, bolje bi bilo skupovima se pozabavit i sličnim rizicima...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Tu se slažemo, oko rizika.
No čini mi se da je danas neznatno manji broj ljudi tu, ko što je bio u kafiće u tom dijelu.
Nije da se drži distanca, da ih nema po 3-4 u gomili, ali ok na otvorenom su.
Ja bi i kafane dozvolio ali samo na otvorenom i po dvoje, uz rigorozne kazne za objekte gdje konobar hvata čašu odozgo i donosi ti je na sto, a prije toga kupi popijene čaše takođe odozgo. Vidio sam to u jednom lokalu i zgrozio se. To mi je za zatvor bukvalno.
Generalno meni presmiješno da se skupi tridesetak ljudi na trg vektre da piju kafu. Al dobro, možda ja samo imam loš smisao za humor :-/
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zna li neko radi li skener u KBC za onkološke bolesnike ili su svi zakazani pregledi otkazani?
čini mi se da su rekli da za onkološke bolesnike i za hitne slučajeve ne vazi zabrana...ja sam ovih dana preko 020 412 412 lijepo trazila odjeljenje i pitala i za sebe i za čojeka mi i sve se raspitala i saznala...jeste da treba da okrenes malo vise brojeva, ali ti se jave na svakom odjeljenju i ako nista upute te gdje da se interesujes...ja sam zvala za ph nalaz jer nemam dje da ga podignem i ne znam kad i sto jer ne rade......
Radi, ali... mom ocu dva puta do sada nije nalaz na COVID bio gotov u roku od 3 dana tako da to može biti problem.
Sent from my Motorola 8400
Ja sam isla ocu na onkologiju po terapiju. Tamo za preglede i hemoterapiju nije trebalo test.
On je skener radio u Kotoru 13.10. i takodje nije trebao nikakav test.
Evo o brzim testovima:
https://www.cdm.me/tehno-nauka/medic...zi-i-pouzdani/
Evo moji komšije u ulazu njih 4-5 bolesni od korone,idu po terapiju svaki dan iz stana.....eto o samoizolaciji...bruka
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока