Takva ti je svaka priča.
Došli su prije tačno pola godine.
Printable View
Znači trebalo je 6 plata da se primi pa da neko krene da radi svoj posao po tebi?
Logično i nadasve nadahnjujiće, prenesi svojima [emoji1787]
Načepili se između sebe oko gluposti, pa se malo revenširaju jedni drugima [emoji6]
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ovako kod nas :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ac9e0dd74.jpg
Takumi je li se pokvario? :joy:
https://i.postimg.cc/9XvLnqPr/FB-IMG-1696766755171.jpg
Ne nego ga digli. Ne znam zasto trose vrijeme i resurse na auta sa diplomatskim tablicama.
A zasto bi oni bili mimo drugih? Mislim da bi im se ta privilegija trebala ukinuti. U pitanju je i nasa bezbjednost.
Imauuuu imunitet imuni su na kazne...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Neka su imuni na kazne, ako su parkirani nepropisno neka se uklone kao i svi ostali.
Ne uklanjaju se vozila samo radi kazne vec i radi rasterecenja odredjenih ulica i sl.
U Komunalnoj inspekciji kažu da paukom podignu dnevno oko 30 vozila, da su u septembru napisali 840 kazni za parkiranje, te da su aktivni po cijelom gradu...
Sada rade po tri pauka ujutro i popodne, a stiže i pojačanje....
Kazna za nepropisno parkiranje je 60 eura, 40 ako se plati odmah. Nadležni kažu i da je sazrelo vrijeme za strože kazne.
Branko Kovačević, direktor Komunalne inspekcije otkriva i da se radi na usaglašavanju pravnih propisa za uvođenje sprave za blokiranje vozila, takozvane kandže ili šape, koja se stavlja na točak.
Taj sistem bi mogao da počne da se primjenjuje krajem ove godine ili početkom naredne.
Jutros ispred bazara pauk preskoči gospođu vjerojatno jer je vidio da je ona tu a i dijete u autu, ubrzo se pojavio muž i ona mu kaže ja sam upalila četiri zmigavca, samouvjerenim tonom kao da je upalila štit na USS Enterprise.
U Novembar vele stiže novi pauk što će dizat vozila do 5 tona.
Tako je. Pauk nije napravljen da bi zaradjivao pare nego da ukloni nepropisno parkirane i omoguci bezbjedno kretanje.
Generalno nek nabave jos 5 vozila ili te kandze i nema zime
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Mislim da su kandze efektivnije resenje, jedna ekipa postavlja druga uklanja. Cijenu staviti 30e.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
sva resenja su efikasnija od pauka....da ne pominjem to sto pauk dodje kod bazara i dok podigne vozilo blokira i to malo saobracajnice sto nam ostane... tako da je pauk najskuplje i najmanjeefiaksno rjesenje, ali mi to tako nekako volimo...
na pauka nam trebaju vjerovatno 3 radnika, plus sto nekome namjestimo da ga proda sa ugadjneom dizalicom..pa onda servis i sl.... al dobro... makar su i njega aktivirtali u zadnje vrijeme...
ne znam da li neko čita forum, al valjalo bi jedan pauk poslati na potezu od Jusovače pa dolje put Pejtona. rijedak skup degenerika na jednom mjestu koji se parkiraju na sred ulice da kupe nešto u prodavnicu, popiju kafu u formu (iako ima parking ispred iste kafane), svrate do cunga, il na rulet malo do admirala
тапаталк
Sinoć kolaps na raskrsnici kod Premijera, Blok 5. Kolona je bila do Tološke šumice. Otvori ti se zeleno a ovi od hrama još idu, očito na crveno. Jedan krene i onda se svi nagomilaju i kolaps. Niti mi možemo pravi i desno, niti oni više mogu pravo. Kakav mozak moraš biti da vidiđš gužvu i lagano prolaziš na crveno. U Džordža Vašingtona kod Dalija i Zrna regularno parkiranih na 4 žmigavca koliko hoćeš. Samo d akomunalna prodje i pokači kandže, za 5 minuta svima.