Tesko aaa? GASI GA BRE, idemooo Britanijooooo
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Printable View
Tesko aaa? GASI GA BRE, idemooo Britanijooooo
Svaka cast potpuno zasluzeno.
Prelos tenis, Novak ocaj zivi.. ujutro na biro. :D
Ispalo je da je Marej Raonić bilo finale prije finala pošto večeras nije ni bilo neke igre za finale ... oba tenisera su igrala na sigurno i samo se čekalo ko će prije da pogriješi a tu je Novak bio mnogo bolji ...
Marej je bio solidan, Novak loš. Opet tu nije bilo ni snage, ni žara u igri, ko zna zašto. Kao da je u pitanju bio neki običan meč, a ne borba za prvo mjesto i po izjavama prije meča jedan od najvažnijih međusobnih mečeva.
Prelos tenis odradi ga Marej rutinski...
Vauu, zar se ovo prati, zanimljivije je boćanje 😂😂😂
Huawei P9
Po prici je bilo "mec koji sigurno ulazi u istoriju tenisa". Vjerujem da ce se pamtit' samo po rezultatu jer od meca ne bi nista...
Marej bio znatno bolji od onoga sto se ocekivalo (najvise zbog umora na prethodnom) a Djokas bas los... zicer je skoro svaki promasio a ne sto drugo...
Da sad ne kopam po netu... vjerujem da je jedan od meceva dje je najvise (neiznudjenih) gresaka napravio..
Zgazio ga je Marej i zasluzeno pobjedio.
Od RG Marej je bolji i zasluzuje titulu i br 1.
Sad pauza do AO :(
presmijesna slika
Zurka nocas u and1 navratite, kuca cssti hehehe
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...77df9322ff.jpg
Mogla mu se glava makar na tenisera stavit' a ne na kosarkasa...
Noletovi svjedoci i njihovi gonitelji.
Ima li što jadnije no viđet likove koji misle da su duhoviti proslavljajuci poraz nekoga.
Kao što sam i napisao početkom nedjelje, očekivano je Marej krunisao godinu i treba čestitati. Novaku je i finale uspjeh, po mom mišljenju. Osim partije prikazane protiv Nišikorija, svaka partija od US Opena do sinoć je bila očaj živi. Ne treba mu zamjeriti jer je donio mnogo radosti ali mislim da sa ovakvom igrom ladno može da padne i na peto mjesto naredne sezone.
Treba odbranit sve sledece godine jer sa ovom igrom moze i deseti biti tamo do Vimbledona...
Katar(ajde manje bitno), Australia open, Indian Wells, Majami, Madrid, Rim (finale), Rolland Garos, Toronto, US open(finale)....ihaaa ali u svakom slucaju moralo je doci do ovog prije ili kasnije, osvojio je zaista dosta..
Ja sam davno nedje pisao samo da osvoji Rolland Garos i Sinsinati pa posle sto god da bude eto sad bi volio da osvoji i taj Sinsinati sto mu fali i dosta 😉
Meni je obraza mi najžalije onog Pepea što ga kukavca pljuju đe stignu. Onako po liku djeluje kao neka dobrica a svi ga pljuju da je sektaš, narkoman i što sve ne pišu o čovjeku ni krivom ni dužnom. Inače trener teniski. Čudni su balkanski narodi...
vratice se on brzo na prvo mjesto ali bih isto volio da ima jos koji ovakav turnir, da uzmem pare. 3 kvota juce. :D
Delpo je stvarno junak kao okrenu ovo u Zagrebu.
Osvoji Argentina. Vratilo im se za izgubljena finala.
Ali Delpo je neuništiv. Veliki naklon tom čovjeku.
A kako mi je milo, posebno gledajuci, tj. slusajuci one kretene na HRT2.
Delpo ukoliko ga zdravlje posluzi sledece sezone vjerujem da moze uzet makar jedan slem minimum!
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...36cba07ee5.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...dd37c4efc2.jpg
Ako mi je išta jasno....
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Beker je, po pisanjima medija, dao ultimatum: ili Pepe Imaz ili on. Đoković je odlučio :lolblue:
Znam,čitao sam...logičnije mi je bilo da Boris njemu otkaže.
Sledeće što očekujem da napušta tenis,a Marej uzima Bekera.
Je8o ga Pepe Diaz.Ako to već ne radi
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока