u 17h svi na stari...navijaci cg protiv navijaca engleske, fudbalski mec.. :)
Printable View
u 17h svi na stari...navijaci cg protiv navijaca engleske, fudbalski mec.. :)
Vazno je da ga ne primimo u prvo poluvrijeme, posle je sve moguce.
Kao da igramo sa Španijom, Njemačkom ili Holandijom!
Važno je da ne primimo gol?!
Važno je da u prvom poluvremenu steknemo nenadoknadivu prednost...tako valjda treba da razmišljamo.
Važno je da ako oni budu krenuli sa centra, odmah odigramo totalno agresivno na njihove igrače da shvate da mi nijesmo pacerska reprezentacija koja će ih čekati!
Važno je da osjete da nećemo biti ni malo nježni prema njima jer želimo pobjedu u zadnje dvije utakmice da bi se direktno plasirali na evropsko prvenstvo.
Važno je da shvate već u prvih 15 minuta da će Vučina ili Joveta bar 2-3 puta da ih probiju jer su bolji igrači od njihovih odbrambenih za klasu!
Važno je da pesimizam ostavimo kući a da protiv grdnomrznih Engleza pobjedimo.
Mene Englezi ničim do sada nijesu impresionirali da treba da ih se plašimo.Samo hrabro i otresiti.Najvažnije je pokazati stav prema utakmici.Kapelo mora da shvati da mi ne želimo bod već 3 boda jer igramo kući, jer smo u Londonu pokazlai da se lagano branimo od njihovih o-rrukkk napada a da smo sada jači za igrače koji će odlučiti meč.Ne smijemo dozvoliti da se i novinari i igrači i navijači riđih i grdnih ostrvljana osjećaju kao da su na Malti ili Kipru.
Prognoza 3:0 za Crnu Goru iz tvrde igre sa našim ubitačnim kontrama i polukontrama koje naravno oni ne mogu da isprate!!
Najbolje da se pobiju Recordare i Reprezent,pa ko bude jaci,takva ce utakmica bit.Da kome ne bude srce pod grlo,salim se.
Ali Reprezent,brate ovo je preoptimisticno.
..sporo ide vrijeme danas...
http://www.dailymotion.com/video/xcw...-hung-up_music
A sporo brate.Ni Madona ne pomaze :)
Imaju 4 igraca gore, od kojih su 3 prebrza. Ne smijemo im ostaviti prostora za kontre, jer ce nas young i lenon pregaziti. Zato bolje izdrzati prvo bez primljenog gola, jer ako ga primimo, tesko cemo preokrenuti.
ima li da se gleda po kakvih trgova u pg?
Sinisam strikes again...
Sinisam hahaha to je taj rad :) mada liše ovoga sticanja nenadoknadive prednosti u prvo pol. i 3:0 na kraj, nije da se ne slažem s njim...treba da se igra muški i ide na pobjedu
Uh, kako danas vrijeme sporo prolazi majko sveta...
lenon, volkot,jang...prebrzi su za nase bocne igrace :)
ja bih malo podigao odbranu i napravio , bukvalno, mali prostor izmedju linije odbrane i veznog reda. teren je mali tako da to nama vise odgovara. definitvno sam misljenja da joveta i mirko ce ih o jadu zabavit. i samo da se spusti lopta ne zemlju - bez preskakanja veznog reda. samo lopta na zemlju i od noge do noge.
Igra li Beco od pocetka?
Pored vučinića, jovetića i simona... Samo ako želimo da se zakopamo odma...
Tacno,od noge do noge,slobodno.Ne znam ko ce igrat lijevo,ali mozda bi dobro rjesenje bio Cetkovic.Em je dribler,em moze da trci ka junac.Znaci,nasa dva krila,od njih ce nam zavisit dosta,moraju da spartaju gore-dolje non stop.Za Simona ne brinem.Samo da i drugi podrzi.Samo Mirka u spic,Jovetu u poluspic,ima i on da se vrace.Samo disciplinom se dobija ova utakmica.Pekovic i jos jedan koji bude uz njega,beton,ne smije ih niko proc,ni lopta ni igrac.Ovi naprijed,slobodno,bez grca,ne brzopleto,ali slobodno.Sto veli Brna,neka oni gledaju kako ce Mirka i Stevana zaustavit.
edit:Beca pred kraj jedno 15 min da ih razgrne.Damjanovica zavisno od toka utakmice.Djalovic,Delibasic,pocinak.
Biće organizovano praćenje utakmice na Skalinama preko video bima.
ali dok oni budu gledali kako će mirka i jovetu zaustavit, ne bi bilo loše da bećo protrči koji put iza linije njihove odbrane..
ne znam, ali ako se sabijemo i puštimo ova njihova krila da su stalno na našoj polovini, nijesam siguran da je to dobro..
zato i beća u špic od početka.. pa neka nas čuvaju, nama ionako je skoro isto poraz ili neriješeno..
Basa daje go glavom u prvo poluvrijeme i tako ostaje do kraja
Kad vec pricamo o tome, mislim da bi napad trebalo da se igra kroz sredinu dje bi se Simon i ko god bude lijevo skupljali i igrali kratko, s tim naravno da bekovi ne mrdaju sa svojih pozicija, jer bi kontra bila pogubna.
Necemo se valjda sabijat na nasu polovinu.Kakvi,ako pustis ti Janga da ti stalno obigrava to ti je go siguran pa da ti je ne znam ko u odbranu.ne znam ni ja,da sva trojica pocnu,morali bi igrat ovamo sa tri cisto vezna igraca,bez krila.Nije ni to lose,odbrana pojacana,napad ubitacan ali to mi se ne cini dobro za manevar lopte,ostali bi odsjeceni.Kako razgovaramo ka Murinjo i Ferguson.
E to Mad dog,to.To i ja velim,da ova dvojica krila odigravaju s njima gore na mali prostor.I posle naravno kad izgubimo loptu da trce nazad ka ludi da ufate ova dva crnca.