Uzeo je sto miliona, gleda oko sebe familiju kako uživa uz pomoć njegovih para a on treba da trenira po čitav dan i da jede one ženine splačine, jednostavno mu je konačno došlo iz guzice u glavu da ima samo jedan život.
Printable View
Uzeo je sto miliona, gleda oko sebe familiju kako uživa uz pomoć njegovih para a on treba da trenira po čitav dan i da jede one ženine splačine, jednostavno mu je konačno došlo iz guzice u glavu da ima samo jedan život.
Znaci kad Federer sa 30 i nesto godina izgubi prvo mjesto onda je truba i isprdio svoje, a kad.nole to uradi sa 29 onda je to jer mu se ne igra vise i ima druge prooritete u zivotu.
Ovaj prvi je po nekima bio konobar ili nosac tacne sto li ce im Novak biti kad ne moze ni do polufinala doc
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Đole vegUn...?
Pravi navijači će ga shvatiti a oni koji su navijali za njega zbog nekakve imaginarne osvete prema ne znam kome će ga proklinjati kao izdajnika Srpstva.
Federer će u fazu kurcobolje dospjeti u 70-im, nosiće bermude, sandale, bijele čarape i obilaziti svijet sa društvom iz staračkog doma.
Safin je znao šta i kako. Provodio se kao malo koji. Na vrijeme shvatio da je tenis sredstvo za postizanje cilja, a ne cilj za sebe.
Ja po komentarima pomislih da je čoek zvanično batalio tenis.
Jbg , Nole, zajebala te, trese je neki klosar beogradski, plus ce da te uradi za 20 miliona, a tebi ce da ostane ono "Sucker" iznad glave. Boli te *****.
Gubale je Srdjanove suze:)
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Dobro ce biti ako grupu prodje.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Noooooo2e!
Odlican mec. Dominik je zasluzeno medju najboljima.
Idemo Nole!
Cekaj bre pa zar Raonicu nije bio pukao misic u Parizu pa je predao mec Mareju? Evo ga sad odera Monfisa ladno.
Mozda je u Parizu 'morao' da mu pukne misic :)
Zapanjujuce dobro se kretao Raonic, samo sedam dana od preloma misica ali nije uspio dobiti :)
Ovako se igra posle pucanja mišića :)
E nije on crnogorac, ono je p**** kanadska...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cudo je danas medicina pucanje misica se brzo zalijeci ali opet mu dzaba :D
Ako dodje do finala Djokovic-Marej, bice to direktan duel za prvo mjesto na ATP listi. Ne znam je li se kad desilo da se u direktnom duelu odredjuje ko ce biti prvi na kraju godine. Potencijalno moze biti jedan od najuzbudljivijih meceva svih vremena...ima sve preduslove za to...cudi me da se uopste ne hajpuje taj potencijalni 'super mec'
Djokovic vs Marej i najuzbudljivi mec svih vremena ne idu u istu recenicu zato se i ne hajpuje. :)
Ali naravno high stakes match.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ima li kakvih sansi Novak ili da stavim sve na Mareja?
Nisam se odavno javljao. Mnoge stvari su se desile od kako je Novak osvojio RG. Očigledno je da je RF i Nadal polako odlaze u istoriju. Ostao je Novak koji je bio toliko moćan da je imao duplo više poena na ATP listi od drugoplasiranog. Kako je novac pokretač svega danas, tako se izgleda moralo napraviti novo rivalstvo a jedino moguće je bilo Novak vs Marej. Poprilično čudno je sve meni ovo što se desilo. Nekako, jasno mi je da je Novak poslije osvajanja RG istrošio svoje inspiracije ALI... Mnogo se lajinja zbog njegovog pada na drugu poziciju od strane balkanskih stručnjaka. Neki su to jedva dočekali i to mi je jasno, ipak smo mi primitivni balkanci koji ništa ne cijene. Raonić za mene više ne postoji kao čovjek i igrač poslije one sramne predaje Endiju prije 2 nedjelje. Sve je nekako vrlo očigledno. Zapamtite kako će igrati Raonić protiv Mareja ako se sastanu eventualno, ima da ga počisti.
Novak inače veoma daleko se nalazi od svoje igre duže vremena. Iskreno, ne vjerujem da ima šansi da ovo osvoji ovakvom igrom jer je Marej u formi svog života i to se jako dobro vidi. Mada, mene je Novak stotinu puta do sada demantovao tako da je sve moguće.
Da je Novak u formi od ranije, dzaba bi Mareju bila njegova forma zivota :)
Slabo igra,ocajno.Doduse ako dodje do susreta da Marejem sve se to resetuje i vjerujem da bi tu pobijedio Novak.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока