zamrla tema kako je Novak poceo da gubi, lijepo ja rekoh da ce vrsni poznavaoci tenisa odustati od istog i ustajanje u 4 ujutro kad Novak pocne da gubi. nijesam pogrijesio mada se nisam ni nadao da ce to ovako brzo biti
Printable View
zamrla tema kako je Novak poceo da gubi, lijepo ja rekoh da ce vrsni poznavaoci tenisa odustati od istog i ustajanje u 4 ujutro kad Novak pocne da gubi. nijesam pogrijesio mada se nisam ni nadao da ce to ovako brzo biti
Vrijeme je bilo da Čilić dobije Novaka, a i nekako se moglo i očekivati s obzirom na trenutnu situaciju.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
U padu je, ne udara ravno lopticu nego sve neke balone, fizički je podbacio, nekad je sve stizao i diktirao tempo a sad ga svi napadaju jakim i ravnim udarcima, svi sad pokušavaju Stenovu i Delpovu taktiku protiv njega. Mislim da se žestoko zasitio i da u mečeve ulazi bez nekog motiva. Možda potraži nekog pravog vrača da skine ove mađije što su bačene na njega nakon RG [emoji2]
Topic kao većina sportskih topica na forumu, navijački i uglavnom nerealan.
nikad vise numero uno.
HA ha ha provejava li ovo zluradost pomalo. Duuugo se cekalo da izgubi a?
Hebes tenis bez Novaka, Rafe i Federera.
Djokovica i tenis ne gledam skoro uopste vec godinama ali po onome sto se najcesce pisalo po novinama za Djokovica (ne ti "skandali" sto mu Englezi kopaju) videlo se da mu je tenis skroz u drugom planu. 223 nedelje prvi, osvojio skoro sve sto se moze sem onog Sinsinatija, zaradio 100 miliona dolara, normalno da mu tenis dosadio. Najbolji svih vremena ne moze biti a na Zapadu ga nece nikada prihvatiti zato sto nije njihov. Jedino sto je mogao bar jos koju godinu da zapne pa da osvoji jos turnira, mada ne mora naravno da znaci da sada nece vise nista osvajati.
ja nikad nisam bio ljubitelj tenisa niti sam to govorio da sam, kao sto se moze i vidjeti iz bilo kojeg mojeg posta ovdje.
ali prepaid poznavaoci tenisa me uzasavaju.
davno sam napisao odje trajace dok ne pocne da gubi i bi tako, sada to te mozda boli ali opet nij eon nivo Rodzera da moze da igra do 30 i neke a i dalje ga zele
Nisi ljubitelj tenisa ali si u roku od 5 sekundi uspio da oživiš zamrlu temu jel, tolika muka na tebe :)
Pospejd hejtera i trolova nikad neće faliti...
Prije pola godine je čovjek imao sva 4 gs turnira u posjedu, bio dugo ubjedljivi broj 1 i pretendovao na goat. Nakon 5 mjeseci lošije forme i zasićenja tenisom, možda završi godnu na drugom mjestu i ljudi već pričaju da je gotov. To samo može na ovim prostorima. Čim osvoji sljedeći GS, pričaće se da će uzeti 20 žmureći.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
Vidis da je iskompleksiran. Tesko mu je pa dolazi da provocira samo.
Djokovic se prati jer je NAS kad batali da igra tenis odje se opet nece pratit, mozda ako se opet neki NAS igrac pojavi za kojeg cemo da navijamo. Tenis=Djokovic. Mogu to da ti uporedim s vaterpolom. Da se vaterpolo odje ne igra bolio bi svakog k. za isti. A to sto tebe boli svaki Djokovicev uspjeh je posao za nekog drugog.
Vidis da sam vam ozivio temu, vec ste poceli u depresiju da padate pa da zivnete malo.
A to da je VAS i jeste no vi niste njegovi
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Raonić dobija sjutra Andyja i opet je nash Crnogorac no1 !!!
Plan B,Amor & Paz with Pepe Imaz !
Đoković je obrnuo igricu
Šalu na stranu,baš nagli pad bio je vrlo blizu 17k.poena,još 2 slema,OI...evidentno da nešto baš nije kako treba...Nadam se da je prolazno
Nole toeto bracki. Imao si srecu da si najjaci tenis igras kad niko nije bio tip top. Nista od najveceg jbg, eto nisi los bio, glavom si dobijao, ssd jbg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Neka je srecno to o cemu se radi [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Djuvak postao sektas..
Ocigledno momak ima nekih ozbiljnih privatnih problema, pa se trazi. Smrsao je, vidi se. Onda ova sranja sa Islimanom ili kako god se zove onaj guru..
Zaebavas se da ima gurua? Axaxaxaxsxzds, hvala ti na ovome.
Ja Djovaka volim. U pitanju je najbolji sportista bivse Jugoslavije. Ali to sto je najbolji ne amnestira ga problema koje ima svaki covjek na ovom svijetu.
Ocigledno je da ima ozbiljne probleme, nadam se da su kratkog roka. Ali ovo sa ovim likom i ta sranja oko budizma itd..to mu ne treba. Odje na ovom klupu djeluje kao da nije jeo 20 dana. Smrsao je, noge su mu kao da je ne daj Boze bolestan.
https://www.youtube.com/watch?v=b66eDl9MIBg
Ovo nije nikakav guru shto je i sam Djokovic potvrdio vec chovjek koji je u njegpvom timu vec nekoliko godina,bivshi teniser koji je brata mu Marka izvukao iz depresije,na koji nachin,eto na taj sa meditiranjem i nekim nachinom zivota,ne radi se ni o kakvim debilnim sektama.
Ovdje sam josh prije 5,6 godina napisao shta je Chetojevic uradio za Djokovica,sjecaju se oni koji prate tenis,tako da Djoker jako dobro zna shta radi,hrani se veganski odavno,hvala Bogu zdrav je i spreman za vrhunske rezultate,po meni je ovo samo nedostatak motivacije ali i pad forme jer je odmarao skoro najvishe na turu dok recimo Andy ne staje.
Novak je ipak samo covjek. Covjek je sebi postavio cilj, radio kao konj, uspio i postavio rekord najvece zarade od turnira ikada, osvojio sve zivo i sve to sa 29 godina. Covjek je jos uvjek mlad, zivot mu tek pocinje materijalno je nezavisan a toliko toga ima za prozivjeti, upoznati novih mjesta i ljudi - nije robot no covjek i po meni je sve ovo itekako ljudski.
Bog mu je dao puno, napravio je svoje mjesto u istoriji i od zivota je vec dosta ostvario. Covjek ide dalje zivjeti a nije zivot samo rekotom pogadjati lopticu.
Srecno Nole uzivaj!!!
https://www.youtube.com/watch?v=q5MzxH3r3v8
nadam se da vam je sad jasno sto mu se desilo. ostaje nam samo da se molimo i da se nadamo da ce se iscupati iz kandzi demona i vratiti pravoj stvari. no1e!!!
Naprijed no2e! Stop veli demonima i vudu magiji ahahahahha, pa sta je ovo braco mila, sto cini ovaj narood,
Sad je konacno jasno zasto je Nadal ovako propao u zadnjih par godina, i zasto Federera ovako brzo stizu godine... Djavolja posla.
Ahahahahahhahahahaha ljudi znaci samo upalite blic i sportske ovo ne moze sto ljudi pisu hahahahah
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...8b66915052.jpg