Može li penzioner registrovati...?
Sent using Tapatalk
Printable View
Može li penzioner registrovati...?
Sent using Tapatalk
Ako podignem na Nlb bankomatu npr. 140€ sa karticom neke druge banke,zna li neko koliko iznosi provizija...?
Još uvjek mogu da se podižu pare sa bilo kojeg bankomata, bilo koje banke bez provizije, ili je to samo bilo za vrijeme trajanja moratorijuma?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Zavisi koju karticu imas i iz koje banke.
CKB master card debitna-podizanje na bankomatu druge banke je 1.99 + 2%.
Evo ti ovdje tarife svih banaka pa pogledaj.
https://www.cbcg.me/me/kljucne-funkc.../tarife-banaka
Rade li lokali danas ?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Rade i meračimo...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...128ff37872.jpg
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Ima li ko da je zadovoljan sa prodavcem drva da mi ga preporuci...Pg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Boga mi ti je to vrlo tesko pitanje. Racunaj da ce te svaki ukrast bar metar drva.
Imate li Pg preporuku za nekog dobrog obucara? U Baru takvog trenutno nemamo,zena ima sa svima lose iskustvo. Neke patike i cipele treba da se zalijepe.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Što se obućara u PG tiče zna se - Sloga i odmah pored njih Napredak, isti je đavo kod koga god da uđeš jer su zdrava konkurencija 100 godina... :)
Potpis Sloga je zakon za sve zivo sta god treba bude ispostovano cak i vise
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pitanje: koliko moze da kosta dubinsko pranje garniture (trosjed, dvosjed, fotelja)?
tridesetak eura je bilo....sad ne znam da li se nesto promijenilo
Ide i do 60. Neko naplati 10 eura po 'sjedištu'
Isplati li se mijenjat ravnu ploču na šporet...? I ko je serviser za fakin Hansu (čuš Hansa, presmija sam se kad sam čuo prvi put).
Sent using Tapatalk
Moram da mijenjam licnu kartu jer mi je stara istekla evo vec pola godine. Pitanje je kad odem tamo da trazim novu licnu i zavrsim sve te procedure, moze li mi neko drugi podici licnu umjesto mene ili da mi je posalju postom kad bude gotova?
Napravi punomoc i moze
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk