Yify/rarbg/eztv itd itd.. Znači ništa posebni sajtovi, sa telekomovim netom nisam imao problema..
Printable View
Ako skidas sa torenta i trenutno ima puno onih koji skidaju a malo koji hostuju sa velilim uploadom onda ni brzina ne moze tebi biti velika ma ciji net imao . Evo recimo nas pet iz CG smo na torentu i koju mozes brzinu da ocekujes ?
na wifi.
Opet da ponovim, sa klasu gorim tcom netom nisam imao ovoliko usporavanje. Sa nekih 5mb/s. Čovjek bi očekivao da bi sa sadašnjih 140-150 isti letio..
PS. Da li ima neko poput Emila sa foruma (koji mi je mnogo puta pomogao oko tehnikalija) iz Mtel tabora na ovom topiku?
Podijeli sa nama sajtovecsa kojih skidas pa cemo odmah provjeriti da li je to sajta ili sta vec !
Ja sam prezadovoljan internetom,nikad da stucne...
Moras biti uporan u prijavljivanju i resavanju problema.
Meni su u prve pola godine masu puta mijenjali ruter,dok ih nisam nacerao da se penju po stubova i da traze problem van rutera...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Pa sve zavisi da li ima seedersa, koliko je leechersa na tom fajlu itd, cisto sumnjam da Mtel usporava brzinu na torrente, sami sebi bi uskovili u stomak.
Meni kad skidam sa torenta brzina skidanja otprilike ide između 10 i 15 mb/s, sve zavisi od torenta, ali to je to. Brzina interneta mi je 140 mb
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Daj taj fajl da probamo mi ostali kako će ga skidat. . Meni ukoliko je neki kvalitetniji torent brzina lagano piči do 10-12 MBps preko wifi 2.4 gHz, što mu je i neki maksimum na 2.4
Sent from my p20 lite using Tapatalk
pa morao bi da imas koliku si imao i prije nove godine,nema veze sa povecanjem...prije ce biti da imas neke smetnje,mozda isti wifi kanal kao neko iz komsiluka ili nesto slicno
ok, hvala ti puno.
Kolege forumasi, ovi koji imaju Box All 200mbps... Mozete li mi napisati ukratko valja li to sto cemu? Brzina, stabilnost itd... Posto mi to nude iz Mtela. I koji ruter da im trazim? Hvala svim dobrim ljudima koji odgovore. :)
Imao sam u Baru taj paket na optici a sad u Budvi isti paket na koakcijalcu . Ako imas optiku onda ces imati net nesto preko 200 megabita i ping oko jedan dva . Na kablu 140 i ping oko sest . Nisam nikad imao bitne probleme za netom . Sto se tice rutera samo ih pitaj moze li wi fi preko sto . Sto se pokrivenosti tice sa njihovim riuterom za kucu he sasvim ok ( naravno ako hoces domet tri cetri sorata onda moras kupiti nesto bolje ) .
Imaju najbolji izbor tv kanala i dobijes plus drugi risiver za osnovni paket .plus mowi za sedam dana unazaf na tv isto dobijes kao i besplatno aplikaciju za telefon to isto .
Bila je akcija kad sam yzeo pa to moras pitati . Mobilni. 300 minuta prema svim mrezama , 5040 sms prema svim u CG , besplatno prema 068 i sto gigabajta mobilnig neta .
Fiksni 500 minuta orema svim fiksni plys besplatno prrma mtel fiksnom i mob .
Plus ako hoces za pet evra dodatnih mobilna kartica za 200 min prema svim , 1000 sms prema svim i, pet giga mob neta i besplatno prema mob i fiksoj mtel mrezi .
Ps izvinjavam se na greskama u kucanju oroblemi sa vidom .
Koliko je to para?
Prije 10-ak dana kupio sam mtel-ov internet. Onaj njihov najeftniji paket( 30mbps za 18e). Imam jedno pitanje. Zašto mi je brzina konstantno 40mbps? Još mi je rekao da ako kupim lan kabal, mogu imati brzinu i do 60mbps, je li to tačno?
30/1 mbps ako ti je koaksijalni kabl
40/2 mbps optika..nema 60mbps
Brzina mi je 40/2mbps. Znači, meni je optika? Attachment 166772
Jeste..to je optika...to je ta brzina 40/2
Meni u HN nije optika i imam 30/1
Prije par godina raskinuo ugovor sa mtelom,koristio flash 15 i za ovaj mjesec mi stigao račun.....koe ludilo [emoji15][emoji15]
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Zna li ko default login za ovaj njihov Zyxel NBG-418N v2? Otvori on meni stranicu na http://192.168.1.1/login.htm ali ne ide login po ovim default user/pass kombinacijama sa Googla, daje netacnu sifru.
znaju da stave sifru rutera isto kao sifru wlesa pa probaj
Mora ti pisati na samom ruteru ispod ili s strane...
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Kako se prijaviti za ovu Move Android aplikaciju? Koristim neki mBox paket od 100mbps
User i pass su ti isti kao za "moj m:tel" nalog...
Sent using Tapatalk
Ima li mtel generalnih problema sa netom jutros (ne radi) ?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Edit, crkao mtelov Cisco, iz čista mira još je i na UPS...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Odavno, počinuo sam.
Evo i ja razmišljam o tome.
kakav im je ovaj TV box u odnosu na EON?
Iskreno, Move mi stoji zapakovan, nisam ga probao jer generalno slabo gledam TV. Prvenstveno sam prešao kod njih zbog neta i radi gotovo uvjek skroz stabilno, nema zagušenja u večernjim časovima karakterističnih za Telemach.