Kraj serije i toliko su je USRALI da je to BRUKA...
Sto vise gledam The Big Bang Theory sve je bolja i bolja,PREPORUCUJEM je svima
Printable View
Kraj serije i toliko su je USRALI da je to BRUKA...
Sto vise gledam The Big Bang Theory sve je bolja i bolja,PREPORUCUJEM je svima
Nevjerovatno, ali sam ovu seriju poceo da gledam tek prije nedjelju dana. Znao sam za Tonyja Soprana & Co., ali nikad nisam pogledao epizodu. Vec sam zavrsio 2. sezonu, i prilicno sam entuzijasta povodom ostatka serije.
Malcice je druga sezona klimava, ali generalno nema znacajnijih rupa. Galerija colorful likova, pokusaji italijanskog vise nego simpaticni, na momente vrlo witty dijalozi, i - Tony Soprano. He will live forever! :D
Majke mi, lishe sexandcity-ja, nemam zamjerki ovom HBO-u :)
P.S: Posto redovno citam ovaj topik, zamolio bih sve kolege koje su vec pogledale seriju da mi NE izbacaju SPOILERE. Imajte srca, sve sam vas pazio dok ste bili na Film :D
I ja planiram da je odgledam ovo ljeta, gledao sam par epizoda na tv "kad u'vatim", i nikad nisam naleteo na nešto loše :)
Sopranos rulezzzzzzzzzzzz.....
BooQy, OBAVEZNO odgledaj!
Sopranos je FANTAAAAAASTICNA serija i jedna od mojih favorita :)
e natjeraste me da je skinem :)
Neces se pokajat!
sopranosi su odlični, odgledao sam sve sezone na hrt.
Zna li neko kako se zove serija, emitovana je prije desetak godina na prvom crnogorskom?
Mislim da se zove po glavnom junaku, radnja se odvija u ratu mislim izmedju francuza i engleza, ne mogu nekih odredjenih detalja da se sjetim znam da sam je tada pomno pratio :).
http://www.imdb.com/character/ch0028205/
Je li ovo?
Danas je počela druga sezona HBO-ve /poprilično bolesne/ vampirske serije True Blood koja je BTW odlična. Serija je iz pera/kamere autora serije Six Feets Under (a bogami i pisca American Beauty), a u njoj se pojavljuje i legendarni epizodista Željko Ivanek (Homocide, 24, Damages, Heroes, Numb3rs, House, The Manchurian Candidate, Die Hard 4 ... )
a nije Homocide, djaole, ne vrijedjaj :mrgreen:
Izvinjavam se Homicide :)
Čuješ "poprilično bolesne"... True Blood je vrh. Gledam za koji minut. :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Sharpe_(TV_series)
Mislim da je to ovo, samo vrlo je tesko naci prevod.
Ako ima neko nek javi, u tom trenutku serija mi se cinila dosta zanimljiva.
Dzek Bauer je totalno poludio! Mislim da cu da ga ispostujem jos u Day 8 i film (koji se valjda snima poslije Day 8) i nadam se da ce da ga batale jer su ga stvaaaaaarno precerali :)
Ne moze mu ni Cak Noris nista....
The Wire :respect:
True Blood :respect:
A ono sto sam reka za The Big Bang Theory da nije presmijesna,sam tako ***** IZIO,posto je serija VRH,Seldon MASINA :respect:
Znači Ana Paquin u TB.... uffff.:D