vjerovatno dok ne napuni disk...onda krene
Printable View
vjerovatno dok ne napuni disk...onda krene
Ima li naznaka nekim novostima? Novi kanali..nove opcije?
Na Etv aplikaciji ne mogu vidjeti programesku šemu svih kanala, ranije je to radilo, ali pošto nijesam obraćao pažnju, prije par dana sam mislio da zakažem neko snimanje..nijesam uspio naci programsku šemu svih kanala...sem ovih par što su ostavili da se mogu gledati..
Imate li problema sa odredjenim kanalima? Pola kanala mi ne radi. A ne mogu dobit ove iz ppodrske nocas.
Meni pola kanala slika kida i kockice iskaču.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Kanali Cinestar Premiere otključani do 7.juna.
Sta je problem sa Discovery kanalom..već par dana ga nema na listi kanala?
Od prije par dana svi Discovery kanali su u HD-u :fat:
Dosta je kanala sada u hd
Ima i za korisnike turbo dsl-a,tako su mi rekli.
Sve oni kazu . Koliko se sjecam na startu extratv suvrekli da je cini se lux kanal u hd-u a potom ovaj zen ili kako se vec zove . Da bibse uspostavilo da nije tacno , da hd signal jeste ali ga smanjuji bitrate i ostalo na nivo sd . Klasicne lazi
Послато са SM-T311 уз помоћ Тапатока
Po svemu je Extra TV mnogo bolji od Mtela, dok je Telemach bolji, ali meni npr ovaj novi paket Magenta L je super zbog mobilnog borja na koji imas 150 min odvojenih prema drugim mrezama i 10 GB interneta, za istu cijenu kao do sada.
Dobio sam info od Telemacha da bi oni u roku od godinu dana trebalo da pokriju kompletnu Podgoricu sa optikom (preko stubova CEDIS-a i javne rasvjete), sad koliko je to tacno ne znam.
Radi li kome MTV kanal meni zakočen već nekoliko dana.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Ni kod mene ne radi
Vidjeh danas da je dosta kanala prebaceno u HD.
Arene su mi sve u HD, slika za veliko cudo ne prekida kao sto je znalo ranije na HD kanalima.
Da li su mi pustili neki jaci protok za iptv to ne znam, mada sam preko turbo dsl-a 20/2.
Мени је исто турбо дсл и нису арене у хд осим она на 201.
Ja dugo nisam gledao, ali danas odgledah njemacko finale u kosarci bajern-alba na arena 4 HD.
Otvorene su mi inace svih 5 arena i u SD i u HD rezoluciji.
Cak su mi otvoreni i Cinestar kanali Premiere 1 i 2 HD.
Vidjeh i da mi je vecina dokumentaraca u HD (Animal Planet, Discovery, Disc.Science, ID, History 2, BBC Earth.... )
Eurosport 1 i 2 takodje HD, kao i RTS HD.
Iznenadili su me pozitivno :)
Kako raskinit ugovor sa tcom bez placanja penala? Magent xl
50 eura fiksni penal
Послато са LG-H818 уз помоћ Тапатока