muz i zena
Printable View
muz i zena
okačio sam ja već snimak na motociklizmu đe je djevojka morala da bježi da je ne pokupi onaj odozgo jer ljudi ne razumiju šta znači USLOVNA isprekidana nego kreću da pretiču ne gledajući ide li ko s druge strane jer tri trake pa ajde, takvih situacija mi se dešava redovno tuda, takođe ljudi se izvuku preko pola trake pređu u drugu traku bukvalno kad idu za nekim
https://files.fm/u/npbr6dp7t
Sa mnom ljetos jedan htio da se bije zato sto sam se po njemu presporo primicao crvenom svijetlu. Da ne povjerujes.
Ja bih neke vozace degenerike batinama lijecio. Umjerene samo novcanim kaznama.
Kod nas 80% ljudi ne umije vozit izmedju dvije bijele linije, a da ne pricamo o cemu drugome, na dnevnom nivou mi se barem 5 puta desi da neko toliko gazi u moju traku da skoro u kanal moram bjezat da me ne udare i to prosti jadi da sjeku krivine ili nesto, no po ravnome vidi me 100m prije i nista, izgubljeni i u prostoru i vremenu
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Najstrašnije kada krenu da sviraju iza mene, kao da je zeleno....jer bože moj stanem na zeleno trepćuće....ne gine mi se i ne plaćaju kazne. Ne kontam što je sa ovim ljudima.
ALi ono što mi se čini da ovo sve što se dogadja sluti na nekakvo zlo. Ljudi su pobenavili po svim pitanjima, ali bukvalno
e tako se jedna gospođa ukopala bukvalno ispred mene čim je trepnulo zeleno onamo na krivi most i da je bio neko slabijih refleksa iza ponio bi je do stadiona zabjela
A to su ovi što voze auta na oruk, odnosno su slabi vozači, odrtih refleksa....Zato oprezno prema semaforu, pod br.1, pa kome se leti nek leti.
Meni se čini da je gooza bila ironična.
Znači ako povećamo maksimalnu brzinu onda povećamo protok?
To bi značilo da povećamo maksimalnu brzinu na rizičnim mjestima?
Zar onda ta brzina ne bi bila rizična za učesnike u saobraćaju?
Sve što treba ljudi da nauče je da voze po ograničenjima, ne srljaju u preticanja i planiraju svoje vrijeme.
Ja sam u zadnjih 12 godina dobio jednu prekršajnu prijavu. A svaki dan pređem po našoj zemlju oko 150km prosječno.
Nemam kazni za korišćenje telefona, nemam za nepropisno parkiranje, nemam za preticanje, crveno, alkohol.
Zato što znam da mi treba između PG i Bara 70 minuta ili NK i PG 65 minuta ili između CT i PG pola sata.
Ko ne zna koliko vremena treba neka pogleda koliko ima kilometara do nekog grada i neka gleda da mu treba toliko minuta. Jednostavno.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kakva je to silina bila kad je auto od 2t preslo preko bankine...
Ja ljetos od magacina Multicoma prema raskrsnici kod krivog mosta i nesto lagano vozio 30-40kmh, pali se zuto ja stajem iza mene djed od 60 godina dvojkom svira nesto, ja rekoh dobar dan izvolite u cemu je problem, kaze sto si usporio brate mogao si na zuto da prodjes sad moramo oboje da cekamo zeleno, rekoh ako ti se ne ceka ti prodji nemoj mi svirat i ucit kako da vozim, a veli a dobro je8em mu majku no cekamo sad...
Upravo,
Koji je gas bio tu dje se inače auto na ler spušta ........Kojom ludom brzinom su išli ljudi i zbačili Tuareg kao vreću lima. Jezivo. Nadam se da će ova nesretnica da preživi iako je izlomljena, a o trudnoći da ne pričam. Užasna tragedija, silom i bahatošću izazvana.
No biće i zla ura....užas
Nažalost, istina.
Dvije potpuno uništene porodice., zarad 15 minuta prije.
Kedown, koliko god se trudila, nevjerovatno je pisati o tome da spori vozači izazivaju udese. Ne zna čovjek ni što bi prokomentarisao.
Već sam dva puta ovdje pisala da sam bukvalno za dlaku izbjegla da me auto pokupi u moju traku kod pumpe gore iznad Budve. Iako se dviej trake ka gore, ja sasvim regularno pretičem, i čivjek koji ide nizbrdo sa džipom, lagano pretiče, ulazi u moju traku i blica mi da se ja maknem. Naravno da sma se makla budali jer iz inata bi smao život izgubila. Srećim da sam se imala dje maknuti jer sam već pretekla taman bila auto desno. Ljudu jednostavno treću traku smatraju zajedničkom, pa ko prvi ugrabi :(
Okačila sma odje skoro auta koja koriste treću traku čak i tamo gdje je dupla puna linija.
Uglavnom, tužno i pretužno. Samo da ta djevojka zbog djece preživi.