Juče je isto bilo toplo, neće me kuća gledati danas :D
Printable View
Juče je isto bilo toplo, neće me kuća gledati danas :D
Je li danas ko put sozine isao
Dok se on nakani da krene sa ljetnjim gumama, taman ce neki pomet snijeg nanijet' po sred Sozine... :)
Pa kad jedan veli led je a drugi nije..
Ka migo su :)
Hahahahhabah a volim te ka' zečica
Hladna ali prijatna srpska novogodisnja noc se ocekuje, ali zato prvi dan nove srpske godine, a pogotovo pocetak drugog obiljezice nezapamcen jak sjeverni vjetar. Duvace vjetar orkanske snage.
Kako docekati srpsku novu godinu na najbolji moguci nacin - HMZ forum.
[QUOTE = Jakuza; 5056197] Kako dočekati srpsku novu godinu na najbolji mogući način - HMZ forum. [/ QUOTE]
Valjda na srpskom HMZ forumu.: Joint:
još mi je sjever falio pa da se koknem....dala sam instrukcije doma, ad umrem nema sahrane ledni grob i te gluposti, samo vatra, da me spale lijepo i metnu u urnu koja je sunđerom obložena:D
Istina, mislim da je i više duvao...stoji jedna legenda i ja sam to pratila i istina je, ako sjever ne stane jedan dan duva tri, ako ni posle trećega ne stane duva 7 pa onda 15 dana i mjesec....istina! 84. Nova godina je pao snijeg za NG i udario sjever ledeni i zaledjene ulice ostale mjesec dana i bus nije radio do škole joj kad se sjetim....pa onda je sjever dok duva bilo preledno a sad ovi na hmz forum vele "sever fenira" čuš fenira, jes fenira da dobiješ upalu mozga :)
Shto je duva duva je,dje nece jugo jaki ...da se makar pola vrne,eh
Nesto malo je kao krenulo da propaduje prije pola sata i to je to izgleda...
bgm nije...srecno svima koji slave
Dobro se prima ovaj snijeg.
Šetala, platila prvio računa, ove koje su stigli u sanduče. Eto me ka' žena Darka Šarića...sva u belom...
Dobro stade, e su taman krenuli da spuštaju rampu na aerodrom... :lolblue:
Kakav je put Vilusi - Niksic - Podgorica ?
Koji pomet nocas, opet cu spavat u termo pa preko njih vunjene carape a prije toga ih doobro ugrijem na grijalicu.
A muškaraca i junaka modernog doba... Sve se smrzlo [emoji23]
Tapatalk
Samo opletes dvaes sklekova, cycnjeva, iskoraka, trbusnih itd. Ne moze ti bit zima.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Hvala na informacijama, kako je sunce sve se nadam da moze sve to lagano preko dana otopiti (to sto je na putu) nego je onda zasigurno mnogo opasnije preko noci ako tu vodurinu zaledi, tu tek nema spasa
Pogledaj kad su blokade na Viluse, da ne mlatiš okolnim putevima.
Pogledat cu sve sto budem mogao i valjda bude sve kako treba, lagano pa ce se prije stici :)
Od 9-11 i od 13-15 zastoji na Viluse. Ja sam u subotu bio nije bilo snijega po putu bilo je cisto
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Je li istina da nas ceka jos jedna tura sniježnih padavina?! Mislim, ne smeta, ali ove godine nas okrenulo:D
Vele od prekosjutra, ili subote.
ništa no da se u pingvine pretvorimo:D
Pocece i odje medjedi da nose postu ka' u Mojkovac
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Ja vidjeh kisu da najavise.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Obožavam zimu! To je moje godišnje doba! Divota!
Teta Zvončice, nemojte da pretjerujete baš...