Let za PG iz Charleroi ponedjeljkom je u 13:15, a cetvrtkom u 8:30 ujutro dok su svi letovi iz Maroka za Charleroi popodne, tako da neces moci da uklopis bas idealno...
Printable View
Let za PG iz Charleroi ponedjeljkom je u 13:15, a cetvrtkom u 8:30 ujutro dok su svi letovi iz Maroka za Charleroi popodne, tako da neces moci da uklopis bas idealno...
Ibis Budget Charleroi Aeroport za 49 EUR
Ima li neko neku preporuku za ljetovanje?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
@Ben Dover nisi bio tamo? znas nekog da je bio?
Afrika me vuce ali je cimanje oko vize i tih zajebavancija...a i mislim da je kasno sad gledad sem ko nece oktobar novembar...
Ako ima jos ko da preporuci destinaciju olaksao bi mi :)
ljetovanje? dje god samo ne u CG :)
Portugal bio-fantazija!!!
idem na Majorku brzo...ono sto sam mogao procitati i vidjeti vjerujem da ce biti bar kao u Portugalu
Grcka, samo ne ova popularna mjesta, halkidiki, paralija...
Turska tacnije Antalija je mozda i najluksuznije mjesto u Evropi...sve hoteli sa 5*
meni licno je vrlo primamljiva Sardinija
Tenerife takodje nije skupo....ima iz Brisela let direktno
Mozes iz Dubrovnika za Barselonu pa onda u Ljoret de Mar...
eto ti ukratko :)
Ja jos nijesam isao, a znam neke koji su bili i jako im se dopalo...
malo je reci fenomenalno. plaze popunjene 20-30% (sredina jula), besprekorno ciste, usluga vrhunska, cijene kao kod nas
Zna li neko da mi objasni zasto karte na Adria Airwayesu variraju iz sata u sat, udjem sinoc i gledam PG-Minhen 155e, jutros 155e, pa za pola sata 165eur, pa 175eur, pa 199eur, pa onda 155eur, pa su sad 175e, ocekujem za pola sata 199eur. Sto je fora? Dakle, isti let, ista klasa, isto vrijeme, sve sve isto.
sem sto variraju obrisi i cookies u browser jer ti sajt pamti da si dolazio i dize cijene.
Nw mogu nac za tenerife. Kartu ispod 300 za majorku takodje… portugal 250… :)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ja sam uzeo pg-brisel, brisel-majorka, majorka-dubrovnik 2 karte sve za 340e
za portugal mi je bila 190e iz beograda, preko minhena.
Kada sam trazio gdje cu da idem, za Tenerife je bila cini mi se 250 iz brisela. Obrati paznju za koji aerodrom trazis, imas south i north
Pokusaj iz Milana da trazis a do Milana mozes prilicno jeftino iz Tirane mada vec je kraj juna sad ti je tesko naci nesto povoljno
Ja sam ovo uzeo prije 3 mjeseca
Svakom bih toplo preporucio Portugal, vjerovatno najljepsa zemlja koju sam vidio, letio sam Budimpesta-Milano-Porto, povratna za 90eura.
Barselona je isto strasna, ali je potpuno drugi tip grada i ljudi, nekako mi vise odgovaraju Portugalci/ke :)
Sto se Maroka tice preporucujem da letite iz Budimpeste, jer svakako morate u Beograd po vizu. Iz Beograda do aerodroma u Budimpesti vozi vas kombi (Gea ili Terra) za 25eura.
Naravno konekcije su slicne preko Milana ili Brisela, ja sam htio da idem u oktobru u Maroko, nasao sam povratnu kartu za 100ak eura, 4 leta. Takodje mozete iskombinovati npr da sletite u Marakes, a da se vratite iz Esauire, Agadira ili Kasablanke.
koje gradove preporucujes u portugalu i koliko dana otprilike ;)
Povratna sredinom/krajem jula iz Podgorice ili okruzenja za Los Angeles na period od 3 nedelje? :)
Ja sam bio Armacao de Pera. Blizu je Albufeira sa jedne strane a sa druge Portimao. Moj let je bio u Lisabon a moguce da ima jeftinijih letova za Faro iz Brisela. Topla preporuka za Portimao. Ima vrhunsku plazu. Bio sam 7 dana i malo mi je bilo. Nestvarno kakvu prirodu imaju. Ne znas dje prije da odes na koju plazu. Preporucujem jednodnevni izlet do Sevilje ili ako ti nije mrsko da se cimas sa britanskom vizom da odes do Gibraltara. Inace oko 50e je izlet, cini mi se... za sevilju pricam :)
OBAVEZNO iznajmi auto jer bez toga ne valja rabota :)
Ako sta jos treba, pucaj :)
@acs
Ja sam bio 15 dana, Oporto, Aveiro, Lisbon. Averio mozes da izbjegnes, jer je studentski grad i nema puno znamenitosti.
Svakako onda preporucujem da se spustis do Fara. U Bragu (sjever) nemas sto da ides nije toliko interesantna za mlade ljude, imaju lijepe dvorce i to je to :)
E sad Oporto je nesto potpuno nevjerovatno, jako siromasan grad. Ja sam prije Portugala bio u Barseloni i mislio sam da ce Portugal biti jos bolji i kad sam sletio totalno sam se šokirao, mislio sam da sam u Pristinu dosao. Ali kad sam se 'aklimatizovao' shvatio sam da je to potpuno drugi mentalitet ljudi, koji ne tezi luksuzu, materijalnim stvarima. I odma sam se sjetio replike Nebojse Glogovca iz filma ''Munje'' kad kaže ''Znaš kako je u Portugalu? Oni ti sede u nekim kafanama po ceo dan, piju vino, gledaju fudbal i deru se ko nenormalni'' - totalna istina :)
Oporto je zbilja fantastičan, jedinstven minimum 3 dana treba ostati, zatim fenomenalni Lisabon, koji je sudar svega Južne, Srednje Amerike, Afrike, Evrope, totalni mix, ljepota.
Grad jako lijep, mnogo znamentosti, lijepih parkova, mostova, klubova, restorana, žena :)
Kažem ako imaš vremena, najbolje bi bilo slećet u Porto, uzet rent-a-car (jako su jeftini) i provozat se skroz do najjužnije tačke Portugala. Minimum 10 dana :)
dajte preporucite neko putovanje, 25.08-05.09 je opseg... nemogu u taj period naci nista, ryanair do brisela kosta 160eura u pravac :(
Ako ti nije mrsko da ides do Dubrovnika, imas jeftine letove za Rim, Milano, Berlin...
Jbg, kad si izabrao kraj udarnog mjeseca da putujes... Ako na Ryan premotas na septembar, dobices normalne cijene... Htio sam da ti predlozim Irsku iz Dubrovnika, ali i oni drze avgust jake cijene... Hmm... Bjese iz Tirane da ima neki low cost po sjeveru Italije da vozi... Ne mogu da se sjetim kako se zvashe...
Iz tirane je povoljan pegasus, za istambul sam kupio povratnu kartu za 80e.
Dosta zavisi od mjeseca, on putuje u avgustu, tada je iz Tirane, Amsterdam, Rim po 150 jedan pravac...
vrlo vjerovatno da ce spustiti cijene za Avgust. Meni je za sredinu Jula bila karta u jednom pravcu 140 a kupio sam je za 45 (sledeci dan bila 35 hahah)... strpi se jos 15 dana, panuce cijena