Evo za ljubitelje Golfica, medju kojima mogu reci da sam i ja bio nekada :)
http://www.youtube.com/watch?v=3LOof9V82i0
Printable View
Evo za ljubitelje Golfica, medju kojima mogu reci da sam i ja bio nekada :)
http://www.youtube.com/watch?v=3LOof9V82i0
da uleti u njega golf 2, ne bi od te sedmice nista ostalo :D
ko zna ako ta duja nije trula onda mozda i tako.ma je tesko nac da nije protrulila.:glee:
Vidjoh sedmicu bijelu gtd, dobra
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Sve mi je jasno ali ove izduvne cijevi i na Golf 6 i Golf 7 zasto ovako jeftino i sirovo izgledaju,jesu li mogli makar malo nikla il ne znam...cisto estetike radi:confused:
Vidjeo sam ovu 7-micu neki dan i nimalo mi se ne svidja,ljepsa mi je 6-tica.Usrali su joj zadnji kraj totalno
VW je po meni najveća stipsa za opremu, sve mora da se doplati.
Vozi je jedan moj poznanik. Isti on je prihe mjesec dana slomio crnu 7 GTD. Bilo je price odje o tome. I tata mu posle 5 dana kupio istu samo bijelu.
Vozio sam se u to auto. Prizor je i nije mi jasna jedna stvar. Diesel a zvuk ima da se najezis. On kaze da je to dio opreme kao SOUND neki nesto.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
To je ona seljacka opcija da cujes fejk zvukove...
To je mocno. Tripujes se da vozis r32 :-D
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
fino,fino.udobno da ne povjerujes.
Moze li cojek sjebat nesto na dizelacu ako se previse istripuje zbog tog zvucnog efekta...opet dizel ne trpi visoke obrtaje :tears_of_joy:
Dizlo trpi obrtaje, do crvenog polja. Preko toga ne mozes.
Ne znam moze li se sjebati sta samo znam da auto radi prejebeno.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
haha
a znam to za dvojku, nego se salim malo ali nije daleko od istine..
prije neki dan u niksic, golf 2 u rikverc izlazio na bulevar i zvekne u pasata 6, i na pasata samo ogrebotine a dvojka ulupljena pozadi pola metra.
ali ipak neuporedivo bolji audi 80-100/mercedes 124 od ostalih slicnog godista po tome..
ja sam imao priliku da vidim udes 124 i golf 2 nije bas celo u celo, ali do pola auta, mercedes je bio rasturen, i golf naravno, ali sam mislio da je merc mnogo jaci.
ali ipak to je auto staro 30g tehnologija izrade je bila daleko od sadasnjeg nivoa.
pa ako ste vidjeli tesk kineske verzije frontere, sa 60km se gine i vozac i suvozac, iako je novo i masivno auto, ali bez savremenih standarda
ne postoji nesto zvano rdja, godine, propadanje materijala, slabljenje struktura, to nista ne postoji..............