ako ti je simfree da, ako nije, ne.
Printable View
ako ti je simfree da, ako nije, ne.
Jeste sim free. Hvala. Ima li potrebe uopšte raditi update? Da li je verzija 4.3.3. bolja od 4.3.1. i po čemu?
I još nešto. Planiram da uradim JB. Zanima me mišljenje svih koji se razumiju u to.
Da li se zaista telefon tada može iskoristiti u potpunosti? Možda ponavljam pitanje ali
ako neko može da mi ukratko objasni koje su prednosti JB i koje su mane(osim što ne mogu
da radim update preko Itunesa i da skidam Apple-ove aplikacije).
Hvala unaprijed
Zna li datum ili mjesec kad izlazi petica?
izlazi na jesen. To su jedino precizirali. :|
Nova 4 .... kupljena u T-Com danas... ne radi kamera a na netu nadjoh da je to veliki problem sa vecinom 4-ki ... pa jel' to moguce ?
Sjutra reklamacija !
Uzas!
ako si kupio ajfon da ga izbacis na sto kad budes izasa u grad ne moras radit jb, ako si ga vec kupio da bi crack-ovao igrice, programe itd... onda lagano pici, odgledaj par klipova na jutube kako ide to i uzivaj :)
u septembar zvanicno, mada se jb ocekuje svakog trenutka :D
JB za sto se ocekuje svakog trenutka?
za beta verziju...
A za iPad2 se jos nista ne ocekuje :(
Hahahaha... Pa ono... I jesam :)
Vise bih probao neke aplikacije koje nemaju LITE edition :)
reko ti ja brzo ce ti se dosadit....:D
sad kao pravi amerikanac plastiku u ruke i placaj legalne aplikacije, meni je lijepo i sa jedinicom :P
Daleko je to od dosade... Jedino sto nisam 100% ispunjen... Nekako sam na 70% :)
iPhone 3GS 32GB SIM Free
Od sinoć nemam zvuka.
Kad stavim slušalice čujem npr. muziku, kad ih maknem nema ga.
Kada pričam s nekim, čujem normalno, ali nema zvona, muzike, itd.
Šta može bit problem?
Help!
izasao Jailbreak za iOS 5, i potvrdjeno je da radi unlock sa Gevey-om
princ of persia, valja li cemu?
Pozdrav od gevey-a :)
http://img706.imageshack.us/img706/304/img0005i.png
Kakvi su utisci?
Imam Apple ID, odnosno nalog na iTunes koji je reg. na USA... On mi sluzi za skidanje svega free...
Htio bih da registrujem i jedan nalog sa kojeg bih mogao i da kupujem aplikacije, pa me interesuje kako to funkcionise sa 2 naloga? Da li je izvodljivo?