Godisnja inflacija je oko 3%... Sjetimo se cijena iz 2010te... Cekaj da vidis koliko ce tek sve kostati 2030te... A da vidimo ocemo li dostic prosjecnu platu 750+ eura...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Printable View
Regina pakovanje od 4 rolne je odlican. Dodje ga kao dvije rolne nekog drugog ali je i mali skuplji.
Toalet papir, Natur plavi u Ideu ga ima samo...
Sent using Tapatalk
U lakovice Perfex Cotton Like 10 rolni 1,99€. Ogromne su rolne, stvarno se isplati. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0bcc52e592.jpg
Sent using Tapatalk
Apropo vakumiranog lososa i generalno vakumiranih mesnatih, suhomesnatih i mlijecnih prozivoda, obavezno provjerim da nije pakovanje dje probijeno, makar i tackica... Ako je usao vazduh, onda rok trajanja ne mora ni da se gleda... Vjerujem da je ovo praksa kod vecine...
Vjerujte mi, 10 godina kupujem samo Zewa veliko pakovanje. Sad ga em nema, em su promijenili ono pakovanje od 10 komada i to više nije ista Zewa. Probajte pa javite.
Pa o tome ti pričam, zato sma je kupovala jer je ona rolna kao 4 druge. Čak nijesam nešto gledala sa ekonomske strane, nego ne moram svaki dan da mijenjam rolnu i nekako je bila kvalitetnija baš od drugih. Zadnju koju smo uzeli je mnogo tanja nego inače, novo pakovanj eje poskupilo i kada stisnes onu rolnu rukom vidjeces razliku. Ako imaš neku stariju rolnu probaj ih uporediti. Ne bi me čudilo da i to uvozimo ko zna odakle, neku falš robu.
Dugo sam uz Skadra donosio vlazni toalet papir ali kako vise ne mogu da vozim glupo mi da nekog za to molim .
Sad kupujem viloletu ili harmoni . Zewa i paloma su mi suvise mekani za moj ukus ( ima li sto odvratnije nego kad se probije prstom )
Kad ovdje pitam za vlazni ( cak i ne stignem do proizvodjaca ) samo ne onako blagoteleci pogledaju i posalju gdje su vlazne maramice .
Zadnji put kada sam bio pre manje od godinu bilo je Zewa i jos neke meni nepoznate marke ( odlicne su isto ) . Prodavnica prije Skadra sa lijeve strane tu se uglavnom svi iz CG snadbjevaju . Ima i u samom gradu . Pored toga imas da kupus i originalne deterdzente pogotovo Italijansjke kao i kozmetiku isto originalnu .
U BD zivim pa moram kod ovih vidjeti . Sad vidjeh na njihovom stranici imaju to u katalogu pa cu im pokazati . Jos jedno hvala
Kozmetiks se lijepo opremio . Pronadjen cak i zevin vlazni toalet papir , jos jedino nemaju parfem za masinu za susenje .
Dvije cijene za isti artikal
Attachment 166793
Direktno iz Lidl-a, vele
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1796fca4c1.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
a nemoj me zaebavat...
Naravno da je fake. Misevi bi izgrizli ovu kesu posle 3 minuta boravka u njoj.
I bilo bi ih i u drugim kesama...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
Možda je ovo za kinesko tržište?Pakovanje sa unaprijed spremljeni sosom-prilogom
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk