Da ja znam možeš da ih igraš samo dok imaš PS+
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Printable View
Jeste ali kad god o5 aktiviras ps plus imas tj mozes da igras sve igrice koje si ikad dobio na tom nalogu.
A zna li neko mogu li da promjenim email na ulogovanom nalogu bez nekih zakljucavanja i slicno posto vidim ima opcija znaci da stavim moj drugi mejl na ovaj nalog koji sam dobio uz soni i na njega su igrice neke, i onda da pomocu mog mejla promjenim i pasvord tog naloga?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
samo pazljivo oko pass-a , ne znam jesu li rijesili problem oko resetovanja. Ja sam na moj nalog zaboravio pass i nema sanse da ga mogu reset , a vidim da masu ljudi ima taj problem. Ja kliknem na forgot al nikad mi ne stigne mail
Kako se prosuše simulatorima ovaj mjesec na ps plus
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Ako neko prodaje ps4 pro, neka mi se javi :)
PS4 PRO 1TB (nekorišten, zapakovan)
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako kad, prosli mjesec su nedje posle 5og cini mi se izbacili nove 2 da se mogu skinuti
Bem ti i sony i pes i montere...kad ne mogu da igram sa drugom online ni jednu igricu
Povezem kablom kojim je povezan ruter ali isto pokazuje...a igram normalno protiv random igraca
Aha...e ovako, meni su pomogli ovdje, sad cu i ja tebi, nadam se.
Pes je kupljen u evropi, a ps+ pretplata je na USA nalogu. Moj ortak isto tako sve ima. Morali smo da napravimo EU nalog i preko njega igramo 1vs1, drugacije nije moglo.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nesto na cdkeys ne moze trenutno da se kupi gift kartica. Koji sajt je jos pouzdan? Pcgamesupply?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene neki momak sa patuljak oglasa instalira ps+ i par igrica, za ps mi je uzeo 30 eura
btw ako neko oce da kupi imam gta v i red dead 2 po 30 eura, zajedno 55
Vjerovatno ps+ koji je nekome ukraden :D pa kad ti banuju ps4, baci ga
Na cdkeys je ps plus za godinu dana trenutno 30e isto[emoji23] regularan valjda
Kontam da oce ili ga ti kupi pa ga ne kucaj dok ti taj ne istekne
Ide 365 dana od dana zavrsetka stare pretplate. Znaci ako ga ti pretplata na Ps + istice u julu, a ti produzis sada,onda ti nova pretplata vazi do jula 2021. Tako sam ja prosle godine kupio u oktobru a isticalo mi u decembar. I produzilo mi do decembra ove godine.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk