Mjesta gdje se dobro jede
Panettino gourmet - sa izbjeci.
Cabata sa curetinom, Cheesecake stapić i Cijedeni sok od pomorandze 5,60€
Ne zna se šta je gore..
Čabata veličine tost hleba, zalogaj, parče ćurećih prsa i sira, ovaj stapic ka pecivo bzvz i na kraju CEDEVITA umjesto cijedjene pomorandze plus užasno spakovan sok pa se pola prosulo…
Quote:
Originally Posted by
Ser Bronn
Primijetio sam da na dosta mjesta cijena na Glovo nekog mjesta, bude veća .50-1EUR. Ko se tu ugrađuje? Trebalo bi ovi što drže "restoran".
Glovo je teško smeće i bezobrazni su sa fees-ovima. Ali izgleda da se više ne može bez njega poslovat. Da je sreće da uđe još jedan jači igrač, kao Volt u Bg pa da malo profitira potrošač od toga.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
To lokali, da nadoknade provoziju od Glova (15-20%)
Mjesta gdje se dobro jede
Ja sam se ljetos bas razocarao sa Djedovinom . Podjosmo ja i supruga na rucak i ladno nas vratise jer nema mjesta i ako je 2 stola bilo prazno . Udjose za nama dva para i sa njima djeca i bas namjerno stadoh sa strane da vidim sta ce bit i gle velikog cuda nadjose im mjesto (naglasavam da nisu imali rezervisano). Ali racunam da su razmisljali ono njih je samo dvoje , zauzece mjesto bolje da cuvamo to za 5-6ljudi. Nisam htio da se cimam i ciganisem da se prepirem sa osobom koja docekuje goste i organizuje stolove nego sam za svoje pare posao na drugo mjesto.
Samo se nadam da su im ta dva para taj dan zauzela to mjesto sa cetri kafe i dva soka barem 2-3h
Sent from my iPhone using Tapatalk