Eskobare, HT Mostar je i do sad pustao SK-ove, na neku divlju varijantu je li?
Printable View
Jeste, to je islo preko Hrvatskog Telekoma, tj oni su im slali signal (jer su oni kupili za svoje korisnike, ali za teritoriju HR). United Media im je zaprijetila tuzbom pa su prestali prije pola godine. Sada su regularno kupili emitovanje SK kanala.
Razgovore o Telemachu nastavite na njihovom topicu...
Mislim da bi Telekom trebao pustiti svojim korisnicima gledanje prenosa fudbala sa RTS-a, pa nek se Telemach ljuti koliko hoće. Tako bi ja sa njima, da se što pitam u Telekomu!
Jednostavno nemaju pravo na monopolsko ponašanje i ucjenjivanje.
Mada što se tiče naše raspale Agencije, njima je sve omogućeno. Nekada su preko Totala nudili uslugu bez CG kanala, čak i bez obaveznih državnih RTCG 1 i 2, pa što da bude drugačije kada su u pitanju monopoli nad sportskim kanalima...
Nekada smo preko obične antene mogli gledati šta smo god htjeli, u ono "totalitarno" doba.. A u ovo "demokratsko" ucjene i prijetnje... :lolblue: I onda nam kažu "Slobodno trište"...
Pa što Telekomu ne omoguće da nesmetano postavi SK kanale?
Vidimo ovdje podsmijavanje jednog spamera tipa "imaće ih malo sutra".
Za takve imam jednu riječ, ali zbog pristojnosti ne bih je javno njima upućivao. Bljak na njih! Talog. :(
Nova Tv dodata na listu
Ili srbijanska,sto ce sad da bude BK TV.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
nova tv hrvatska dodata u regionalni paket
U zadnje vrijeme mi na Extra TV-u povremeno slika promijeni boju, kao da cijela blago pozeleni, ili požuti, tako neka nijansa. Prvo su bili kraći takvi periodi, sad sve duži i duži. Kad prebacim na zemaljsku digitalnu televiziju, sve je u redu. Da li ovo može biti nešto do Extra TV risivera?
Rekoh ja da će Telekom preduzeti nešto.... Ovo je početak. ;)
@ luka hn,
Nije do risivera, već ti negdje na konektorima kabla izmedju risivera i TV nešto ne štima. Izvadi kabl pa opet ukopčaj, ali pritisni malo jače. Trebalo bi biti kako treba.
Ako ne, onda traži da ti donesu novi kabl. Pozz. :)
Je li se meni čini..ili je Tv glas Plava nestao? :) Da neće šta novo biti? :)
Steta
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ iPhone,
Nije radio već duže vrijeme, kada je prekjuče i zvanično uklonjen sa liste kanala. Do njih je. Da li je privremeno prestao sa radom ili za stalno, nije mi poznato..
@ luka hn,
Nema na čemu! :) Uvijek sam tu da pomognem.
Postoji li neka druga opcija da se zali na racun ili mora u poslovnicu ?
Operater me je posavjetovao da pisem na FB stranicu i na T-Com live chat sto sam i uradio ....ali odgovor .... ?
Imas na sajtu https://www.telekom.me/online-prijava-problema.nspx gore “Posalji prigovor”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Interesuje me za famozno premotavanje 72 sata unazad, vazi li to za sve kanale ili samo za odredjene?
Viđeh da su neke novitete dali na Magenti, dodatni gigabajti na mobilnom broju i brzina neta... Pozovem da pitam o detaljima, prva rečenica koju čujem je UZ PRODUŽENJE UGOVORA! MRŠ!!!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Jes coce uz produzenje ugovora od 2g.
A vise radi nego radi i tv i net.
Ne mogu oca da ubijedim da makne smece i da uvede mtel. A nece da kopa i busi kucu zbog toga.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Nevjerovatno je da su oni limitirali internet dje niko to ne radi vise, nakon potrosenih 1GB interneta oni ga gase
jedino da dopunis, pa smecari nema vecih.
Sto se TV tice ajde tu i tamo su, jedino sto fali HD kanala, manje vise ista ponuda kao i kod drugih jedino sportski kanali kome je to bitno.
Fixni telefon ja ne znam ni dje mi je ali zato papreno placam pretplatu, znaci lopovluk samo takvi.
I onda kao extra GB i minuti ka drugim mrezama ali uslov da produzis ugovor na jos 2g, ma kako da ne.
Jedva cekam da mi istekne ugovor, jer ovo sto telekom radi je van svake pameti, kao da zele da se ugase.