Moracu bogomi... A nije da ne koristim ostale pretrazivace ali mi je Chrome nekako 'glavni', za sad.
Ali da mi jede RAM koliko i zivce... jede.
Printable View
Edge, sve Iagano prebaciš iz chroma I vozi.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Chromium engine prijatelju, isti matrak i iste boljke kao Chrome
A na Edge sigurno prelazit' necu.
Firefox mi je cesto 'stajao'. Zasto, ne znam ali znam da kad sam zadnji put pokusao da se prebacim i odradim "migraciju", 'crash'-ovao je svaki dan, vise puta na dan i odustao sam od njega.
Opreu koristim iskljucivo kad mi zatreba VPN a nemam vremena/zivaca da se bakcem sa pravim VPN-om.
I tako sam ostao na Chrome-u sa kojim nisam zadovoljan ali probane alternative su mi bile jos gore.
Baš se slabo cimam ako izuzmemo saobraćaj. Tamo već svega ima, ali kao oca me iscima kad vidim roditelja koji je malo dijete posadio na suvozačko sjedište i to da stoji. E to mi je za zatvor.
Isto, ne mogu to da shvatim, 10x ako treba da stanem, u sjedište ću ga vratiti.
Kako bi ovim sabanskim prodavnicama/radnjama nabio neke kazne da se opamete...
Ovi sto stampaju milion flajera i ostalih gluposti i zatrpavaju postanska sanducad, ulaze zgrada, automobile, ulice i sve izmedju...
Druze, ako nemas para da platis za IG/FB reklamu, nemoj mene i cijeli grad da zatrpavas svojim smecem...
Nedavno je to bila radnja "Kovaci" ili ti "Moj dom". Danas "MixMarkt". Nabijem ih na q i jedne i druge.
Pa toliko se tripujemo na ekologiju i sl. a eto koliko se tu g0vana odstampa i smecem zatrpavaju gradovi.
Kao sto rekoh - da im se lupi opravdana kazna od par 'iljada eura, ne bi to vise radili.
A sa tim novcem da se obnavljaju kante za smece i ostale stvari u pogledu podizanja nivoa ekologije.
Al' dzabe.. to su sporedne i nebitne stvari... da ne pominjem koje su bitnije jelte.
Deponija i čistoća...
Prije 10ak godina je bila jedna firma i plaćalo se npr 70e onda su se odvojili i plaćaš jednim i drugima po 70e....
Masu :D
Evo skoro 4 godine od ovog clanka i bruke od naslova...
https://balkans.aljazeera.net/teme/2...kanta-za-smece
Ne vjerujem da smo se vele pomjerili sa te 'crne tacke' vec samo vise tonemo u ekoloskom smislu.
Vokal Jure Stublića.
Inače, šta se desilo s domaćim radio stanicama.. sve furaju identične plejliste stare muzike?
Poslušaj Radio S3 nekad, pa ćeš zaboravit na Juru i njegov glas kao iritantni. [emoji23]
Ja poslušam radio Titograd, puste poneku finu stvar. Elmag i S su imali nekad solidne plejliste, ali su se iskvarili.
Poludim kad čujem reklamu za jogurt Lazine.
Glasom Massima Savića. [emoji6]
Ja se trujem stalnom mojim izborom, radio mi dođe samo u autu da popunim prazninu kad zaboravim da ponesem. 98 je odrađivao posao dok nisu syebali prijem, sad se čuje kao iz bunara.Quote:
Ja se ponovo ,, trujem" mojim izborom muzike (mp3), rijetko koja stanica potrefi moj muzički ukus.
Inače, HR2 mi pogodi ukus radnim danima u 18:00 u 'Glazbenoj oazi'.
Dok vecina mjesecima radi na fiskalizaciji, ovom gazdi se azurira kasa, rece konobar.
https://i.postimg.cc/fb4Yt3wz/IMG-20210613-193936.jpg
neka mi jos neko kaze kako roditelje treba postovat
https://www.instagram.com/p/CQQfN2jl...dium=copy_link