Nesvakidašnji veli, ja ne znam što je čudno što su ovome u golfa šištala jajca za ovoga desno kad se uključiva. Ovako je i mene žena klepila izlazeći s parkinga, opušteno, oslobođeno...
Printable View
Nesvakidašnji veli, ja ne znam što je čudno što su ovome u golfa šištala jajca za ovoga desno kad se uključiva. Ovako je i mene žena klepila izlazeći s parkinga, opušteno, oslobođeno...
A cus utvrdice istraga... Ka' da je ubistvo a ne 'slucaj' koji se rjesava jednim pitanjem a na koje najvjerovatnije vec imamo odgovor.
Sve nepaznja, bezobrazluk i brzina.
Svidja mi se sto je ova ulica jako dobro osvjetljena.
Kao i vecina nasih puteva.
Voznja nocu = horor
Ova nova led rasvjeta sto je postavljaju umjesto stare nista ne valja. Puno slabije se vidi nocu. Pri tome je prilicno skupa.
4 momka poginula u udesu kod Novog Pazara.
Po kiši su još gori, tek tad se ne vidi ništa...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
nije led rasvejta toliko losa koliko se montira neadekvatna....
npr citavom dalmatinskom i ulicom boska buhe su montirali led rasvjetu koja se montira bukvalno na pjesacke staze, znaci na neke manje razmake i visine 3-4m....
jos gore je sto tim ulicama ne postoje stubovi javne rasvjete vec se koriste stubovi za struju, koji su postavljeni bez ikakvog reda.... niti je jednaka udaljenost izemedju njih...niti je svaki jednako udaljen od kolovoza, niti su iste visine...
a onda udjes u neku sporednu ulicu i vidis da je na stubovima montirana duplo jaca rasvjeta kao kod mene... ali ove glavne su odradjene tokom prvog talasa i tada ih je zapalo to sto ih je zapalo....sto je najgore ja mislim da je 90% naselja odradjeno sa takvom rasvjetom...
Nama je neko reko da pjesak ima prednost...
Ali nije velikoj kolicini maloumnih objasnio da MOZDA ima prednost ali postoje jos 2 bitne stavke
1. Zdrav razum i zakon koji kazu da pjesak mora da se osigura da je bezbjedno da istupi na kolovoz
2. Zdrav razum da imao prednost u zakonu ili ne, nije jaci od tonu i po metala (cista fizika)
Mala digresija - skolostvo nam je lose i tu je korijen dostini problema... prosle nedelje nijesam mogao dokazati jednome adolescentu da ako nesto pise u knjigu je mozda, ali samo mozda netacno... jer je on procitao da kilo gvozdja i kilo perja padaju istom brzinom... nije ukljucio glavu da se mozda radi o ubrzanju, niti da je mozda tamo nedje pisalo da je to u vakuumu (mozda i nije kako nam sakate udzbenike)...
bukvalno sam morao da bacim papir i kasiku i dzaba... i dalje nisam siguran da i on i majka (uce skupa) nisu mislili da je trik
E sad zamisli kad ti takvoj osobi reces da ona i prednost i da vozac MORA da mu stane...
Zanevjerovah juče. Ispred mene džeta i na njoj naljepnica "No airbag. We will die like real man."
Ovo slobodno može i na topic o vakcinama.
možda čoek nema para za bolji auto pa je to stavio smijući se svojoj muci...
Ne no to su ti oni likovi sto vrte jednu te istu pricu kako ne bi vozili moderna auta i to nego samo ono old skul Reno 4, Lade i to...
A sto ne napisa tamo, to je neki antivakser 100% i ja vozim auto bez pojasa i airbaga, smatram da mi to ne pomaze prilikom sudara, isto tako nemam ni prednju soferku da kad udarim izletim direktno kroz nju i sjednem u auto sa kojim sam se sudario ali na suvozacevo mjesto (osim ako mu volan nije na desnu stranu), onda sjednem tom vozacu u krilo i on me vakcinise.
Inace vidjeh juce nekakav autobus i na njega pise LASTA, nema krila nema nista, a bas se brzo krece, ovo bi moglo da ide u temu o pticama, sigurno je neka nova vrsta.
A prije neki dan vidjeh na jedno auto naljepnicu POCETNIK U AUTU, a ono Milos Asanovic ga bacha pod rucnom.
Ima neki Audi Q7 po Baru pise pozadi vjestica u autu, ja pogledah, nidje metle...
Zanimljiv tekst o prvoj automobilskoj nezgodi u Cg
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rumske-nesrece
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prva sa sudskim epilogom [emoji6] bilo je natpisa od ranije o nekim nezgodama.
Sent from my moto e5 using Tapatalk