Okachili ga Rudolfu o rep... Nista bez ako ne bude neko iznenadjenje popodne...
Printable View
Okachili ga Rudolfu o rep... Nista bez ako ne bude neko iznenadjenje popodne...
probajte ovaj free delivery na app opet :D
Radi radi...
Do ponoća imate free delivery na app.
natrgovah se nekih lee c ternerki nadam se da valjaju. Pamucne. A to u PG nemam za manje pare:)
Hvala montenegrina. 75 eur bez carine i pdv?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Sale, izvini, tek sad vidim, a sad je kasno :)
Jeste, 75 eur bez dodatnih troškova carine i pdv.
U Srbiji je 50... par gaca i carapa i vec 49 eur :D
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Trebao bi da mi dodje paket za dan -dva u posti , kad mogu ocekivati isporuku?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Sa kog sajta (prodavca) vam se dokazao najbolji jeans...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja propustih free delivery sa SD-a :)
Imate na asosu 70posto snizenje, udjoh juce pa primijetih to , pa eto da znate-moguce da je to i prije bilo ja juce vidjeh.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Sto rekosmo za shipito, sve ok funkcionise?
Kakva je sad situacija sa carinom? Gledam možda da uzmem mojima dolje neki telefon u okviru limita pa ne bih da kad stigne budu iznenađenja.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
5% na vrijednosti preko 150eur
Nešto je bila priča da će da spuste PDV granicu na 21 euro kad podignu PDV, znači i dalje je 75 eura, 150 za carinu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Može li neka preporuka za kupovinu alarma i daljinaca za automobil?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ne preporucujem ti bilo sta jeftinije ako ti je stalo do sigurnosti i ako neces da imas lazne aktivacije... zezao sam se dosta sa tim stvarima, najbolje sto mozes kupiti je VIPER,ali nije bas jeftin
Đe i koliko?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ebay,imas razlicite verzije u zavisnosti sta hoces (dvosmjerni,jednosmjerni,tilt senzori,keyless entry,truck/hood lock i td...) takodje zavisi i od auta,jer za novija auta da bi se ugradio bilo koji ozbiljniji alarm mora biti canbus,pa i od toga zavisi cijena.
Generalno zavisi i od toga sta treba da radi,tj da li stitis od kradje auto,kradja tockova,udari,ili sta god :) prednost ovog alarma je sto je nepoznat lopovima na ovim prostorima,pa nudi koliko-toliko bolju zastitu od svih koji se kod nas prodaju i ugradjuju
dobra stvar je i sto mozes da kupis osnovni model pa da dokupis module koje hoces,tj da ga prilagodis kako ti odgovara :)
Od ovih sajtova za parfeme samo strawberrynet ima jeftiniji shipping?
Danas sam naletio na neki popust na strawberrynet I poručio sam parfem u nekoj božićnjoj kutiji sa dodacima, 50% bio popust. Da li je iko poričivao sa ovog sajta I kakva su iskustva? Nisu im cijene baš povoljne ali za ovaj set je bila povoljna cijena baš ali sjedište kompanije je u hong kongu a medju komentarima ima dosta I pohvala I takođe I skeptičnih ljudi koji pišu da su fake.. Platio sam paypalom ako krene kako ne treba da mogu da ih prcam lakše
Je li shipito i dalje najbolja opcija za preusmjeravanje američkih pošiljki?