Nemoj da lupate gluposti ako vec ne znate sto se desilo.
Momak je fitnes instruktor i krenuo je na posao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Od one kojom odrzavas auto i sipas gorivo.
Nisam pravnik tako da ne znam. Ono sto znam je da drugo rjesenje kod nas ne postoji. Nema te signalizacije i tog sistema da se vozacu na normalan i lijep nacin kaze sta je dozvoljeno a sta nije. Nad narod iskljucivo razumije samo preko dzepa, nikako drugacije.
Saglasan sam Fidele. Jedino tako se možemo ugurat u brazdu. Ali dalek je put kako god obrneš.
Nemali broj vozača se ponaša kao da ih nije strah za sopstveni i tuđe živote. Ili makar od tjelesnih povreda. Pa kako da im pristupiš moj brate 🙂
Mada mi jesmo zemlja čuda, gdje se ljudi više boje od pare nego od smrti.
A osim kazne, ljudima bi trebalo uvesti obavezu razgovora s psihologom. Ili da gledaju snimke saobraćajnih nesreća i posledice. Nekad i to može imati snažan udar na podsvijest.
Novčane kazne plus oduzimanje vozačke na tri, šest, dvanaest mjeseci, u zavisnosti od prekršaja. Višestruke povratnike čašćavat progresivno dužim periodom oduzimanja vozačke, za idiote kao što je onaj što je pod kokainom vozio 120 na sat kroz crveno svijetlo i ubio onu ženu doživotna zabrana upravljanja vozilom, nezavisno od krivičnog dijela kazne. A i da krivično djelo bude vožnja u periodu kad je vozačka oduzeta.
neke skandinavske zemlje imaju obaveznu posjetu psihologu u to ne jednu za neke prekrsaje, poput recimo da vozis bilo koliko preko ogranicenja u zoni skole/vrtica... da u odredjenom periodu ponovis prekrsaj za koji si kaznjen itd... jer ako svjesno to cinis, nesto nije OK sa tobom i smatraju da ti treba pomoci
britanci daju bas bas eksplicitne snimke saobracajnih nesreca na televiziji i u sklopu obuke, da osvijeste ljude o cemu se radi... jer to nijesu tamo neki ljudi sto stradaju no moze biti bilo ko od nas (pu pu :) i rijesen problem :D :D)
godinama imaju brutalne kampanje don't text and drive, ali ipak smanjuje broj nesreca kod tinejdzera (koji su bili primarno ciljana grupa)
i ne znam cija je bila kampanja other people make mistakes too
sve su to puste zelje jer prvo vozice i bez vozacke drugo nemas sta da mu naplatis jer takvi nikad nemaju nista na svoje ime.
Imaš auto kojim je počinjen prekršaj. Ako ne može vozač da plati, onda vlasnik.
Ja ne znam o cemu vi pricate, pa dokazano je da su oboje prosli kroz zeleno, a on je imao pravo prvenstva jer je bio pod dejstvom kokaina, alkohola i vozio je bolje auto, pisu vam pored semafora brojevi, to vam znaci koliko promila u krvi ima onaj koji vam dolazi sa lijeve ili desne strane, ako ima vise od vas on ima pravo prvenstva, ovo razmatraju da uvedu sirom evorpe i svijeta, za sad jedino CG ima takvu tehnologiju.
Crni decembar da crnji ne može biti...
https://www.vijesti.me/v/581082?utm_..._share_counter
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
a ovo je uzas sto se desava zadnjih dana...
5 za 3 dana...
https://dan.co.me/vijesti/hronika/al...-osoba-5098010
A kako nece? Aj podjite do Budve i nazad ili do NK i nazad i pogledajte sta se radi.
Nije mi jasno kako je ovaj udario pješaka na Žutu gredu, jer je išao stranom put brda, a udar je sa suprotne (kao da je pješak bio po sredini trake)...
Mada, jednom sam tu zamalo udario popa, koji je izašao iz autobusa, i bez gledanja krenuo preko magistrale (srećom je bilo veće proširenje, pa ga izbjegoh nekako)...
Sent using Tapatalk
meni je ujak imao udes kad sam ja bila srednja skola, vracao se pg-ct, jos bio onaj stari put... on vozio sluzbenog juga, lagano vozio, otvoren prozor, ik iz pravca ct je pored njega proletio tako da se samo vazduh osjetio, kad ne lezi vraze, odjednom mercedes preko njega. ta budala izazvala kontakt s mercom i vidj... u njemu otac i cerka od 14god koji srecom pretekose. sjeca se samo da je, kad se probudio, vidio policajca kako zapisuje nesto. njega bili otpisali. neki momak iz pg ga izvukao iz kola. srecom je zavrsio sa par oziljaka po licu i ruci.
bozemioprosti...
Imam par nedoumica, nadam se da ce znat neko.
Pokriva li osiguranje štetu na vozilu ako je lice koje je izazvalo nezgodu u alkoholisanom stanju.
Situacija 1) lice A pjano vozio registrovano auto i izazvao nezgodu u kojoj je on kriv. Njegovo osiguranje isplacuje stetu osobi B ili?
Sutuacija 2) lice A pjano vozilo registrovano auto i dođe do nezgode a on nije kriv (dal može naplatit štetu)?
I zanima me osoba A neregistrovana izazove nezgodu. I ispostavi se da je ona kriva? Kako će se naplatit osoba B?
I kako ce se to odrazit na osobu A.
Hvala na odgovoru.
1. Osoba b predaje u svoje osiguranje odstetni zahtjev koji kasnije obradjuje nacionalni biro i isplacuje.
2. Osoba koja nije kriva a bila je alkoholisana naravno da moze da se naplati od drugog. Ide mu kazna samo klasicna.
3. Isto kao pod je. ( alkholo, neregistrovan, bez vozacke)
4. Posledice su da ce se nacionalni biro sjutra regresno naplacivat od njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tipicno vozim do ~10 preko ogranicenja, i dje se moze, ne kocim na 50 za ona ogranicenja zbog skretanja (80-50-80)... znaci nijesam neki sporutak koji zadrzava saobracaj, ali ne zurim previse
Bijah neki dan do Igala, samo me na trajekt nijesu preticali, a bilo je kandidata, no ih zaustavi onaj radnik...
Pod zutu gredu ako uslovi dozvoljavaju ja vozim ~90. Vise puta me tako pretekao autobus no sto bi mogao da izbrojim - to NIJE normalno...
Nije normalno ni da se na 3 trake, dje vozim 80 da preteknem kamion kolona sabija jer ljudi odjednom koce na 50 jer su vidjeli policiju;
Nije normalno ni da se iz cista mira koci da se prekrstimo i pozdravimo sveca (obozava pozdrav guzicom vele)
Nije normalno ni u Budos da se pretice
Bome ih je i na relaziji PG-DG bas dosta kojima je 90 malo...
Slazem se da je do BD posebna kategorija slucajeva, ali daleko smo od toga da se do NK fino vozi...
Kod nas se "najfinije" vozi od Dromire do Mioske jer se vecini uvuku muda u guzicu i ne smiju nikudj... bi, no ne smiju ni po ogranicenju svi oni koji ce na Dromiru ili uz Crkvine da polete
Za Niksic se isto brzo vozi i pretice. Koliko je tu samo udesa i mrtvih bilo.
Recimo za opštinu Budva (isključene zadnje tri godine) po broju saobraćajnih udesa na prvom mjestu je početak/završetak bulevara u Rafailovićima, a mjesto sa najviše poginulih Mrčevo polje.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kakav udes na kraj Bul. Sv Petra Cetinjskog, na raskrsnici ispred Koale... Megan udaren sa strane, izbachen na selenu pobrsinu na sredini. Hitna je tu... Nadam se da nema teže povrijeđenih. Drugog auta nema, kapiram da ga je neko zveknuo iz Bul. Dž. Vašingtona, ko se kretao od Capitala...
https://portalbar.me/info/nesvakidas...ilo-u-pokretu/
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk