:( :( :(
http://www.break.com/pictures/chill-...ce1777184.html
Printable View
To i ja kazem.
i eto sad da neko kaze da mercedes pravi spora auta!
ma daaaaaaajte!
:cool:
salim se, NHF ;)
Druže, razlike između auta je preko 300 kila i što je najvažnije 10 godina! Ne možeš poredit mrcinu staru i auto koji je skoro nov. To je ka da ja krenem da se trkam u trčanju sa čojekom starim 40 godina i zejebajem ga što sam ga dobio jer sam mlađi....
A i u startu sam reka da ćeš me stić tako da pssst :P . Treba li da te podjestim kako sam te drao dok si imao klia ispred udg-a , imam svjedoke :P :D
A poša je na guranje kući taj Mercedes :). A i ide kao lud + očuvaaaaan boca.
Vala baš! Ja sam znao da će me stić ali iskreno ne toliko :D. Eo Vasilije je bio samnom u kola,razvio sam 170, kad sam ga ubačio u četvrtu više nije mogao nikuđ, a prve dvije puni wrhunski...
Ako se razumiješ ti sledeći put čačkaj tamo viđi što mu je pošto u servis vele da je sve u redu.
Mada nije vožen odavno do crvenog ka taj dan, možda se umrtvio za razliku od Trilevog koji je po vas dan u "S" i puni gas :).
Umrtvio? Kako volim te price.
Ma ajde, vidjecu. A zasto se trkate sa nekim u kola? To te samo usporava.
P.S. bas ti mjenjaci vole trke i te stvari.
Kako nije bila kakav Golf dvojčica Gti ili trojčica Gti, prošl bi taj dan kao Ksenija Pajčin...
Da mi se popravi raspoloženje moram odrat nekog Gti-a :)
Ma ne, trkaj se sa nekom kantom tamo.
Ne ne, tvoj je 6 manual, ali Audi je automatik.
Cekaj, sa e38 je oprao Klijica....?
Fabia ce se drzat Toyoti Yaris...I to jedva..
Čini ti se jer njegov kad startuje ubija, zabaci te u sic koliko je jako ona kad iz S-a kreće. Ja sam mogao vala i bolje da krenem mada nisam bio nešto mnogo loš. Zbog toga sam predložio da krenemo trku iz pokreta a ne iz mjesta. Sledeći put ćemo krenut iz pokreta pa ćeš viđet rezultat.
Mada glupo mi je da se trkam sa autom kojeg vozim svaki i dan i koji nije smece.
Onaj ko te slagao da si kupio dobar auto za male pare.
svi me lazhu :( :( :( :(
Pa vide da si mlad i neiskusan, i da studiras kod Mila.
rekla mi je jedna cura da sam lep ! i ona me lazhe? :(
A koliko ga je platio ako nije poslovna tajna? :joint:
Jbg, kad studiraš kod Mila...
I mene su rekle mnoge, ali i dan danas vjerujem da su me lagale... Navikavaj se, žene su to... Pričaju jedno, misle drugo, rade teće, a pripremaju deseto!
hahahaahhaha kako volim ova forumska podjebavanja :D
platio sam ga 80.000 eura. Bio sam spreman da izdvojim jos 20.000 ako je trebalo jer se uspjeshno bavim... poljoprivredom.
imam dosta njiva u tuzima, gledam sad da uzmem plac od fabije da se i tamo proshirim.
evo fabia - cvx, jole i caselogic su mi preko pm rekli da sam lep.
i vesnaa !
I auto ti je lepse/bolje :p
hahaha...podyebancija rules... :D
mozhe choek odje da nauchi neshto... :lol:
Ma vise ucis ovdje nego na UDG.
NSX, potvrdi.
dje Balsa nema zivaca da podje tamo neki vikend i da vas sve pospremi s onim zutim djavolom :mrgreen:
UDG > you :p
Tebi 740i sa manualcem ide 6.6 do 100 i njegov A4 ti ne bi mogao opepelit (osim ako ga chipuje)..e sad da si samo nekoliko puta prije izvjezbao start i da ti je sve ispravno..(mada ne znam sta bi to na 740i moglo da ode pa da slabo ide poslije 170 jer eto turbine nema pa da gubi nedje pritisak)
Malo vacuum leaka kroz CCV i eto ti -50 konja.
Ksenija Pajcin and Tose Proeski are now friends!
Kad cemo UDG trke? :D