fak, fala ;)
Printable View
fak, fala ;)
E ovako, ja sam dobio jedan iPhone 4 iz amerike
Stigla mi je i Gevey kartica, pratih ovo uputstvo al nesto nece da saradjuje.
4.2.1
03.10.01
Ima Cydia instaliranu.
Sto i kako da mu radim???
Nemam iPhone i ne pratim dešavanja otkad je izašao iOS 5...
Može li iP 4s , 5.1.1 , zaključan... Da se otključa, ili da radi uz pomoć neke kartice, ultra sim, gevey itd???
EDIT: Evo sad vidjeh na ovaj sajt, može... Banjaaaa!
KOLIKO KOŠTA GEVEY ULTRA S???????????'
Kolicina vas se prebacilo na sesticu ?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kolega da nije zbog bejsbenda koji je na 3.xx.xx ???
Da je na 4.10.01 mislim da ne bi bilo takvih problema
Ako si dje blizu starog aerodroma donesi mi tel da pogledam o cemu se radi
Sent from my iPad using Tapatalk HD
iPhone 4 sa Svedskog Telenora,zakljucan na 4.11.08 sa 5.01 firmware u njemu.Zanima me FACTORY UNLOCK ko radi i koja je cijena?Hvala unaprijed.
Factory unlock moze da uradi samo operater/Apple... vidi sta mozes da uradis na www.iclarified.com/unlock
Imam 4s i verzija mu je 5.1 unlockovan je vec... Mogu li da ga update na 5.1.1 a da se ne zakljuca?
Na 3GS poslije update na iOS 5 restore je vratio SMS-ove ali nema kontakata. Vratio je i fotografije ali kontakata nema.
Ima li mu spasa, tj mogu li se kontakti vratit?
Ne mozes zakljucati simfree, odradi update slobodno...
Ok,hvala...
Ne znam zašto mi se gube podešavanja, po 100ti put, kako podesiti Telenor internet i MMS?
Pozdrav ljudi,prije par dana sam dobio iphone 4 iz amerike kupljen preko amazona potpuno nov verzija 5.1.1 04.12.01.Jb sam odradio i besplatno skidam aplikacije i te ostale stvari ali je zakljucan na AT&T mrezu i karticu ne mogu jos uvjek da koristim.Pa sam htio da pitam otkljucava li to neko u Podgoricu,ili sto je neko prije napisao zovrm at&t support i da mi ga oni otkljucaju?Jer je neko ranije napisao da ih je zvao i da su mu otkljucali telefon bez problema.
Podesavanja za MMS na 4s? t-mobile
Ima podesavanja za T-Mobile u iOS, samo stavi sim...
Za otkljucavanje ako i dalje moze ovako http://techland.time.com/2012/04/11/unlock-an-att-iphone-in-5-easy-steps/ pozovi AT&T sa skype - besplatan poziv
Ima li neko da me uputi na torrent za skidanje neke dobre navigacije za ios sa mapama (iGO valjda hvale ponajvise) ili ako ima vec skinutuo da mi nareze uz nadoknadu u vidu cokolade ili sl
Mislim da sam se snasao, tako da ne treba.
pa nadjoh na torentu
evo ti
https://www.dropbox.com/s/61zut6eoed...wnload.torrent
medjutim nesto mi ne radi. aplikacija staruje i onda se odjednom smanji velicina ekrana i nemam sta da pritisnem i samo ostane tako.
Izgleda da je nesto do mene jer ne nadjoh da se idje nekome nesto slicno desilo.
iPhone 4S - IOS 5.1.1 (9B206), nije jailbreak-ovan.
Kad upalim Personal Hotspot bilo sta sto nije Apple uredjaj najcesce ne vide taj hotspot, a i kad ga vide ostali uredjaji (posle nekoliko pukusaja on/off hotspot-a na telefonu) desava se da posle 30-tak sekundi (nakon sto unesem WPA2 pass) domet nestane iako je sve na 20-50cm udaljenosti... i onda opet moram on/off ... ne znam, ali koliko se sjecam ovaj problem nisam imao prije nego sam se upgrade-ovao na 5.1.1...
Da li neko ima slicna iskustva ???
iphone 4 upaljen paket internet neograniceno. kako da postavim opcije 3g i cellular dara? on ili off. (posebno zbog baterije)
@knut
Ostani na prsonal hotspot ekranu dok se drugi ne zakace, onda mozes da izadjes. To je zastitni mehanizam, jer tel prestane da broadcastuje SSID
@acs
Ako ti stalno treba brz Internet - onda ukljuci 3G, ali ce baterija krace trajati. Posto ti je neogranicen paket stalno ukljuci cellular data... Obavezno iskljci cellular roaming i stavi carriers > auto OFF, da se tel ne nakaci na neku stranu mrezu
znaci 3g off palim po potrebi, cellular data ON, a data roming off.
uzeo iphone, restart all, povezao preko itunes-a ,,as new device,, ok. posle toga tel jaibreak-ovan. sad kad ga povezem nemam opciju (ono desni klik) da odradim back up ili restore nego samo set as new debvice ili restore od (datum ovaj kad sam ga prvi put povezao). u oba slucaja ponistio bih ovo sve sto imam do sad...
predlozi?
Moze li se ikako podesiti app store da radi? Drug mi je uzeo iPhone, pa da se raspitam za njega jer ne zna..
A da pogledas na googlic http://support.apple.com/kb/HT2534
Koliko bi kostala nova baterija za Iphone 3g i radi li to ko sa foruma? Telefon mi ni do kraja radnog vremena ne moze izdrzati bez punjenja.
[SIZE=2]Da li ovaj telefon može raditi kod nas na GSM mreži.Neđe sam pročitao da ne mogu raditi ali trebalo bi jedan ovakav telefon da dobijem na poklon pa ako neće raditi da se unaprijed zahvalim i kažem ne hvala :P
Key Features[/SIZE]Storage Card 32 GB Color Black Network Generation[/FONT] 3G Network Technology[/SIZE][/FONT] CDMA / EVDO Rev. A Band CDMA EVDO Rev. A 800/1900 Camera 5.0 MP Operating System iOS
Ako je u pitanju iPhone 4 za americku mrezu - Verizon, sigurno ti nece radit!
Zato sto nema SIM karticu.