Ahahahahah sprdas li se [emoji23] a bas me pita drug sto mislis oce li bit ff8 [emoji23]
Printable View
to je objavljeno odmah posle premijere sedmice 😀 sad ide trilogija 😀
cus nadao se 😀 posle trilogije ce serija 😂
10 serijala po 25ep. 40min jedna ep [emoji12]
Што вели један лик, у наставку ће бити змајева :D
Да оће прекинут више ону небулозу
Sent from my HTC One_M8
ne zezaj, emotivnih akcija nema godinama 😂
I dalje, nisam pogledao ni jedan jedini dio.
Evo da i ja bacim hejt na F&F, nisam gledao ni jedan dio niti namjeravam.
^ ovo izgleda interesantno, podsjeća me malo na Training day. BTW, strašan režiser ga radi :D
koliko je Kejsi bolji od brata sve je smijesno.
Ovo izgleda do jajah'.
do mudaaaah! :cool:
Kako fanovi imaju nevjerovatne teorije. Nadaju se da je Džoker iz Suicide Squad-a u stvari Robin koji je skrenuo pameću pošto ga je dofatio Džoker (po stripu ga je utukao pajserom)
https://metrouk2.files.wordpress.com...08/joker-t.png
https://metrouk2.files.wordpress.com/2015/08/robin.png
Braca Koen! Vidi casting prebolesni.
https://www.youtube.com/watch?v=kMqeoW3XRa0
https://www.youtube.com/watch?v=AbdJLjm5utc
Ako znam o cemu se ovde radi ali izgleda zanimljivo.
Benisio Del Toro kao negativac u Star Wars-u 8.
LEL
Wes Anderson snima novi stop-motion film, ovaj put je pas glavni lik. Za sad potvrdjeni Cranston, Goldblum i Norton, mada ne sumnjam da ce se i ona standradna ekipa pojaviti.
A izgleda da se radi na prequelu Die Hard-a, kiks decenije u najavi.
O čemu ti to !!!!!!!!!!!! Dal' je đavo, dal su mađije
Kako može stop-motion biti preqal live action filma !???!!!!!!!!
Pročitaj još jednom post, Rakune :)
Hype hype hype hype!
Mislim da je preveliki hype oko filma, ne vjerujem da ce film biti los ali sanse da opravda sva ocekivanja su zaista male. I ja koji nisam neki fan Star Wars nakon ovog trailera ne mogu iscekat da vidim film jer sigurno jos od LOTR trilogije nismo imali film ove velicine.
Mene samo brine sto ga Disney radi njihova politka pravljenja ozbiljnih filmova bez krvi,golotinje psovki me strasno nervira.
Niko i nista ne moze da opravda sva ocekivanja. Hejters gona hejt.
Star Wars ne treba da uradi puno da bi bio uspjesan. Nije Star Wars mnogo komplikovan. Cim je Lucas pokusao da ga zakomplikuje haos je napravio. Prica treba da bude jednostavna, likovi da ne budu iritantni i akcione scene da su dobro uradjene. Mislim da toliko smijemo da ocekujemo. A cini mi se i da Disney ima dugogodisnji plan kao sa Marvelovim filmovima. I Marvel filmovi su u sustini vrlo jednostavni. Uzmeli su najbolje iz originalnog materijala i nisu mnogo komplikovali. Novi Star Wars mi po trejlerima djeluje kao da prati slicnu formulu.
Ja ne bih ziv vise odgledao trejler nekog ovako velikog filma, potpuno mi ili digne ili spusti ocekivanja. No ce se vala sacekati ta 2 mjeseca
E moz mislit kakav je film ako je ovakav finalni trailer.. :p, (sto nije narochito iznenadjenje, ako cemo prao).
Prva dva filma su bila nesto, iz mnogo razloga, povratak butka dijelom, nazalost usran sa onim nesretnim medjedima (kome ono pade nam, ne znam koja mu bila). Ono sto je doslo posle ima jako malo toga iole vrijednog spomena, (to malo je uglavnom pokojni Christopher Lee naravno).
Ako bi ovaj film, u ovo drkoshko-reciklatorsko vrijeme, bio makar snosljiv za gledanje, sve nogama u tranje.
znaci poceli smo i po SW fransizi da pljujemo a?
posto vam nista sveto nije, da kazem i ja onda da Godfather trilogija ku*ca ne valja...
Pa ljudi su pametno odradili trailer nece da ga nabudze svim znacajnim scenama i posle da dodjes u bioskop i vidis da si sve sto valja od filma pogledao kroz trejler.
Haha, zrelo zrelo, nego obzirom na ukus u pojedinim trenucima, bas neochekivano :p.
Btw, Kum nije trilogija, u pitanju su dva filma i to je sve. Trilogija je za ove sa jeftinijim kartama.
zrelo koliko i tvoj komentar gore ;) necemo o ukusima vise, pogotovo ne sa ljudima koji bolje poznaju neki film od samog rezisera...
samo je cinjenica da je potpuno lose i nepotrebno pljuvati po nekim masovno obozavanim kultnim ostvarenjima, pogotovo ne po SW.
nikad nisam volio tematiku Godfathera i mnogih slicnih kultnih ostvarenja, ali mi ne pada na pamet da pljujem po njemu i pricam gluposti, jednostavno ne svidja mi se i kraj.
Je li moguce da se neko ranije nije sjetio da hejterima ovo postavi
http://www.weekendcontent.com/wp-con...DISTURBING.jpg
Ja nidje nisam naisao na negativne reakcije na trailer osim ovde, eto ja nisam neki Star Wars zaludjenik ali mi se bas svidio ovaj trailer i ne mogu docekati film.
Svakako, bespredmetna pricha.
Jedna stvar i necemo vise, (makar ja),
-Ono sto su odredjena ostvarenja spawn-ovala i napravila u kulturi, govori bolje i rechitije od bilo chijeg komentara. Kako vidim da ne znas previse o teoriji umjetnosti i da odredjena djela, igrom sluchaja, prevazidju tvorca, tj. inicijalnu namjeru, (sto je "hm afirmativno" za samog stvaraoca), da ti ne uzimam za zlo, to je ipak nesto za sta treba malo struchne obuke/skole.
Uostalom, vidjecemo sto ce spawnovat ovi tvoji favoriti, vrijeme kao ulty majstrosko reseto reci ce svoje, bez sumnje. A sto ko drobi, (ja prvi), ne da nije narichito bitno, nego.. pff.
Sto se tiche SW, ili bilo chega, svejedno skroz, naravno da treba reci, ovo je dobro ili ono je fukin Epic. Dok opet, ovo ili ono je smece. (Isto kao sto je Kum 3 (u poredjenju sa prva 2) smece nad smecem!)
So plz, chitaj malo pazljivije nego sto pochnes s (skoro pa) mindless-fanovskim komentarima (generalizacijama) "o pljuvanju", jer takvog necheg nema, naprotiv. Relativno precizno i sasvim objektivno je recheno sta je WoW, a sta nije.
Btw, ako "predmet obozavanja" ne moze da podnese iole ne-idolopoklonichki osvrt, -Kamen je to "predmet"..