Teško će se Federer izvući.
P.S.Bravo za Zimonjića i Nestora!:respect:
Printable View
Teško će se Federer izvući.
P.S.Bravo za Zimonjića i Nestora!:respect:
ajmooooooooooooooooooo Federer, 5-2 i 2 servisa!!!
evo nas, 2-1 u setovima. Da li moze jos 2, ufff kakav mec...
Sad ce i 2:2, i onda ludnica u petom.
Kakav mech :shock:
Kakvo finale :D
Ovaj coek ima muda do koljena... Da oproste dame na izrazu...
Luuuudnicaa. :D:D:D
Kakav mech!!
Pi, kako ovo Rafa ne iskoristi mech loptu
Totalni fudbal :grin:
E svaka mu cast! Moram priznati da ni sam nisam vjerovao u ovo iako sam njegov vatreni navijac godinama. Cak iako izgubi peti set dokazao je u ova dva da je najveci
nadal imao mec loptu? damnit rain. ako zavrse do 9 sati! nadal odlicno igra na travi , ali roger ce da dobije (nadam se)! bila bi to njegova sesta titula na wimbledonu, je l tako?
Nadal imao 2 mech lopte. Jeste, shesta.
2 mec lopte. . nadal trazi 2 challenges zaredom. nervoza ha? . :-) ok, thx nikolla. ponovo damn rain.
Kisha... :respect: :D
a sto je ovo ljudi je li ovo tenis???
btw rekli su kao da ce sljedece god "pokrit" central court. (bbc se i prije zalio). poslije ovakvog mec-pauza-mec, bolje bi im bilo da to urade :-)
2:2 u setovima, 2:2 u gemovima, i 40:40. :)
Mozhe li se pisati neka peticija da se ova dvojica vishe ne takmiche sa ostalim teniserima, nego medjusobno da igraju finala jachih turnira... :p
Bice sledece nedelje pokriven centralni teren. Aooo, ovo je vanzemaljski tenis, nesto nevidjeno dosad. Mec po svemu bolji od proslogodisnjeg i od svih koje sam do sada gleda. Jos ako Fed dobije idem nocas nedje da se napijem :D
Kakav mech, znaci ne vjerujem.
Bogami Federer ima velika mudaaa!
Kako izgleda ne bi me chudilo ni ona da ih ima ahahahahahaha... :p
Skida se onaj prekrivac, kisa je stala, ocekuje se svakog casa nastavak meca
ok octavian. tacno. bolji mi je nego finale r. garrosa prosle god (kako me tad iznervirao federer). . . ne da se roger. --- haha medo. oni dvoje su GODS of TENNIS nasram djokovica and company. . .
kako obojica ne daju tj. brane svoj servis. . ovako mogu do §utra. :-)
Vidim ja da ce se odje pucat jedanaesterci. :D
Totalni sex!
Shofra Treba Sahranit! Koji Idiot!
NEEEEE. Ipak nadal je pokazao da je vrhunski igrac
UF kakav mec najbolje finale koje sam ja gledao,mozda stariji ljubitelji tenisa pamte i bolja.U svakom slucaju najtezi poraz u Federerovoj karijeri ovo ce ga vjerovatno i psihicki dotuci,gubitak broja 1 na kraju godine je vrlo blizu,i za njega je jos jedan tezak podatak da je posle 7 mjeseci ove godine i dalje bez ijedne vazne titule.
Eto izgubi Federer, najbolni poraz u karijeri Federera.
Gubi 1. mjesto. Sofro me masa iznervira!!!
Ufff... Potpuno sam emotivno ispraznjen sad, sjedio sam 15 minuta u fotelji bez ikakvog pokreta nakon poslednjeg poena. Svega sam se nagledao, ali ovakav mec jos do sada nije vidjen, to ce sigurno i strucnjaci potvrditi narednih dana. Iako sam vatreni Federerov navijac nemam mu sta zamjeriti niti sam tuzan, jer i Rafu volim. Sjajan je danas bio Nadal i definitivno je zasluzio ovaj turnir. Ovo je najvece rivalstvo koje je tenis ikad imao, mecevi Samprasa i Agasija pored ova dva finala izgledaju smijesno. Ovakvi poeni u jednom mecu se ne vidjaju cesto, svaki poen se igra na ivici, svaki gem je potencijalni brejk, obojica smireni u presudnim situacijama.
Sad se svakako moze reci da je Nadal u ovom trenutku najbolji teniser svijeta i treba ocekivati da do kraja godine preuzme prvu poziciju iako americki turniri nisu njegova specijalnost. Smanjio je prednost za Fedom za 600 poena danas, jos oko 550 ima da juri, ali Fed brani previse poena do kraja, ne vjerujem da ce sve sacuvati.
Mislim da je dobro sto se ovako nesto desilo jer ce tenis tek sad da dobije na popularnosti i kvalitetu.
Federer je sad definitivno uzdrman, ali ovo je daleko od njegovog kraja. Ocekujem od naredne sezone njegov veliki come-back jer se i danas vidjelo da on ima igru, ima kvalitet, to su samo nijanse koje su danas bile na strani Nadala. Veliku prednost ce imati naredne sezone jer vise nece biti pod pritiskom, sav pritisak sad prelazi na Rafu, tu ce se vidjeti koliki je sampion, a svakako jeste jedan od najvecih koje smo ikad vidjeli.
Milo mi je zbog nadmenog federera. Jedan od najjacih meceva koje sam gledao, mada sam siguran da je federera samo kisa spasila od 3:0.
Top 3 meca koje sam gledao:
1.Safin - Federer 3:2, Australian Open 2005, polufinale,
2.ovo finale danas,
3. Nadal - Djokovic 2:1, Hamburg, finale ove god
Shofro nema pojma ni kako izgleda ATP lista. a tek kako je navijao za nadala kao da mu je rodjeni brat . . da mi je shofro sin, ja bi ga se odreko :-) . . tacno tako, Octavian. vazno je da je ovo finale za pamcenje! kakvi poeni. nadal zasluzeno prvi wimbledon. thats tennis :-)