imperial or US gallon? :p
Printable View
imperial or US gallon? :p
Sto, i meni je ta potrosnja na megana 1.9 dci (kombinovano grad/otvoreno). zimi do 6.5. Tako standardno od kad sam ga uzeo 2009-te
To je valjda Polo Bluemotion, ili....ne znam...
Jaggg?? Not.
Ako je imperial onda da, moguce je.
fabija, ne moze mu 2.0tdci KROZ PG trosit 5 litara brate...
Ja sam rekao da je to prosjecna po kompu, u pg on trosi i 8 i po, 9
meni je danas trošio 5.3l/100 km, PG lokal, Od centra do Donje Gorice i nazad do trga vektre, pa ponovo ista ruta do centra, nekih 9 km gradske i 11 km otvorenog (s obzirom da je od nikšićkih semafora do Donje Gorice kao otvoreni put)... Nije nerealno da neko novije može 5.5 s obzirom da su iste kubikaže, a ovo dovoljno govori koliko je realno ugrađivat plin, tj. nerealno. u prevodu, kad budem htio mašinu i imao para za bacanje na gorivo kupići nissan 370z i voziću ga na benzin, a do tad odličan mi je i ovaj koji je nevjerovatno štedljiv i dovoljno brz.
Ovo u srbiji vec dugo imaju u ponudi (http://www.naslovi.net/2010-03-05/vr...nicama/1581921), ali pita se ne pravi od g...
usuh avio dizel i pretekoh gti-a sa tdi-jem!
radi tako mi boga!
Ja usuh i poleceh
kako si plin povezao sa svojim cdiem?!
I ja se pitam :)
srećom još uvijek mogu nabaviti D2 :p Inače bi prošao kao većina kojima je "propišala boš pumpa"!!!
Dok bude ga bilo... nikakak Avio...eko i slično...
Dok uspeš aditiv ili ulje... dodaj to na cijenu koja je klanje... i ispade skoro isto kao benzin...
Prosto mi dođe da prodam auto i da kupim benzinca... Em manji troškovi održavanja... em jeftiniji...
http://calculator-converter.com/l_10...per_100_km.php
Result: 5.23 L/100km
@Apelle moi - Kad ja resetujem bord comp u dvoriste i krenem do donje gorice, nazad, zabjelo, centar, preko morace pa doma - pokazuje mi max 13 prosjecnu :)
A realno mi kroz grad ne ide ispod 17
ja sam mojim autom na otvoreno Pg-maestral-Pg....najstedljivije voznje (koju ja poznajem, znaci ugalvnom voznja po ogranicenju ili malo iznad) i pokaze 6.5L, kroz grad kad vidim manje od 10 :) to mi je premija :)
Sve je to lijepo, no proba li ko avio dizel, smijem li to usut u auto :)
ja sam probao danas, usuo 50 eura bezolovnog 100oktana i 50 eura avio-dizela... malo je mirniji na ler cini mi se. Mozda je placebo efekat doduse..vrijeme ce pokazati
:)
Hehehehehehhe, mene strah ako to uspem, tu azdahu od goriva, da cu polecet kukakvice, ili zapalit nekoga iza mene, plamenom iz auspuha kao iz Mig-29 AVIOna :) :)
ja ga usuh danas...za sad motor jos radi :)
Jesi li dobio kick-down funkciju sipanjem ovoga goriva :)