ok fala ti moracu to u pon da zavrsim :)
Printable View
ok fala ti moracu to u pon da zavrsim :)
Jel' upoznat ko sa xenonima tj. generalno razlici u kvalitetu sijalica izmedju prozivodjaca i sl. posto ih ima sa raznim cijenama u PG (od 50-150)
Treba mi D2S. Original je bila Philipsova i ona se fino drzala, ali cini mi se da je i najskuplja.
Mozda da narucim online ako imate kakav site da isporucuje u CG?
ako imash tendere , prelistaj bio je neki lik koji ih otkupljuje i to ti dodje dje mu kazes da ih pogleda i uzme ;)
mogu solidne pare da se uzmu za kat. , sa moje alfe je ovaj otkupio ja mislim 25-30e i to nije nesto velik bio ...
to sam i ja cuo... 30 i kusur eura za neke obicne.
ja imam ovakav/ovoliki (katalizator :P)
hint - desno
http://www.cargym.com/images/Stasis-...a4-b7-2-0t.jpg
Njima je to bitno.
Cuo sam da Magnaflow katove placaju debelo.
dje da menjam ovaj americki sistem na evropski (temperatura i ostala sranja) i koliko to kosta otprilike?
To MENJAS za 20 sekundi, samo treba da pritisnes 2-3 dugmica, ali posto si me lagao za ponedeljak onda necu da ti kazem.
Mi smo se bili dogovorili za prosli ponedeljak. Sjutrek sam zauzet, a preksjutra idem u BIH, mozda picim za ZG...
dobro de mi reci kako da menjam one dugmice :D
fakat dogovor je bio za ovaj ponedeljak ali sta je tu je... sto mi Bog da sjutra :)
Upalis klimu, pritisnes i drzis dugme za recirkulaciju, onda pritisnes crvenu kocku...
moze li mi ko reci jel policija moze da zaustavi nekoga ko je napravio prekrsaj bilo gdje...npr stoje sa jedne strane puta, a da zaustave nekoga na drugoj strani...ili da zaustrave vozilo koje nema gdje da stane, direktno ugozavajuci saobracaj...a jos vozaci moraju da prepjesace tri trake...isto ono sto ej pisalo da ne smiju da se kriju nego da su na vidjljivom mjestu i sl...
jel ima ovako ensto nedje da pise :)
policija mora stojat sa jedne strane puta, ne mogu se upakovat u auto, prec na drugu stranu, i zaustavljat sad sa druge strane iz suprotne trake...
A mislim da se mora zaustaviti samo tamo gdje ima mjesta za bezbjedno zaustavljanje, ovo je samo pretpostavka, nista ozb...
gluposti...mene zaustavili na krivinu i na suprotnu traku
Ma i mene, tri trake put Cetinja, jbg, ja stao (i ako sam mogao da nastavim sa voznjom) i popusio kaznu.
ja sam bio zaustavljen na sred magistrale PG - Niksic....onamo kad se spustate prema onoj kafani kad se prodje montecco,...i policajac me ladno zaustavio na sred ulice, dje nisam mogao da se sklonim nigdje...totalni kolaps napravio...a da ne pominjem da me zamalo kamion pokupio...da, prekrsaj mi je bio taj sto sm nagazio punu liniju akd sam se vracao iz preticanja...
sinoc su zaustavljali na one tri trake prije budosa, pretpostavljma da svi znate onu krivinu dje cesto stoje prije budosa, tj posle budosa kade se ide iz pravca nk....e pa juce su taku za PG napunili sa 3 kola, koja su stojala na sred cestu u krivini, i sa sve ljudima koji su prelazili magistralu na mjestu gdje su tri trake...i plus ovi drugi iz nk moraju da zaobilaze ove zaustavljene...
ne znam zasto bi bila glupost postojanje zakona koji organima reda onemogucava ometanje i dovodjenje u opasnost ucesnika saobracaja...
Po pravilu, ako je na suprotnu stranu puta, i ako nema pjeshackog prelaza, mozesh da im stanesh, al ne morash da idesh do njih (jer tad pravish prekrshaj) a ni on po pravilu ne smije da seta sa jedne strane na drugu.... ono, magistralom i to....
ta crijeva i interkuler skines i operes sa nekim odmascivacem(smak, ivasol ili naftom) najbitnije ti je da dobro ocistis interkuler jer se u njega skupi masnoca i slabije hladi vazduh...
kad upalim klimu, izbaca hladni vazduh nekih minut - dva, i onda prestane. radi normalno, ali ne hladi...