Originally Posted by
Njivice_Orano_Nepreorano
Total Tv nema ponudu za Internet, bar ne u CG, a kad ce - to je opet ADSL, dakle ovise od T-Coma.
Cabling, M-Kabl i ostali kablovski - dakle kablovski operateri nisu dosli do ovog mog sela.
Bezicni, da ga dokrstim mobilni, internet mi ne dolazi u obzir iz najbanalnije receno varijabilnog rada.
Reci mi Herc, koji drugi provajder u mom kraju koji nudi Internet po cijeni drugih operatera mi je ostao u mom selu ? Ja cu naravno da kinjim T-Com, jer i ovo sto placam, ne dobijam ono sto mi je receno da cu dobit, a oni nece ni da mrdnu dupetom da prokopaju, ili da traze od Vlade prioritet u prosirenju infrastrukture, pa Vlada da uredbu kojim se nalaze opstinama da je prioritet obezbjedjivanje dokumenata za polaganje optike. Nego, dzaba ja razmisljam ovako, kad se sve svodi na to koliko ce stampanog papira za toaletnu upotrebu otic ka onima sto sjede po HU i GER. Mislim da si i to pojasnio. Mi kad smo imali staru JNA, sve se zavrsavalo : kopanje, asfaltiranje, busenje tunela - nikakav problem. Sad je problem kopati i kanal sirine 30cm dubine 40 cm, u svu tehnologiju koja nam je dostupna. Dajte, postedite me izgovora. Nerad je jedini odgovor.