Navijanje samo na momente dobro,uglavnom slabo..trebalo bi mnogo bolje to da ide
Printable View
Navijanje samo na momente dobro,uglavnom slabo..trebalo bi mnogo bolje to da ide
suci se mjenjaju nakon prve četvrtine i nakon treće (a ne nakon svake) jer se nakon druge četvrtine momčadi mjenjaju (tako se promjeni koji će sudac kojoj ekipi sudit poziciju sidruna u napadu, akojoj u obrani). tako ako je tulga počeo na desnoj strani (meni se čini da je počeo na ljevoj), onda ta situacija može bit u prvoj ili četvrtoj četvrtini. ali možda nisu snimili (realizacija je bila brza nakon nekoluko sek). možda se može prepoznat tako da je neko vrijeme (5-10 sek) bila pauza što se igre tiče.
da. i jedan i drugi rade sitne prekršaje. sidrun oće doć u poziciju, a bek mu ne da. slažem se da bi bilo glupo, ali ima dovoljno dobrih sudaca, i znaju se kriteriji, tako da se sude oni prekršaji koji su stvarno za izbačaj ili za kontrafaul. nakon par godina bi se vaterpolo vratio u normalu, kad bi suci striktno i ujednačeno držali taj kriterij.
ivović i jokić su sigurno među najboljim bekovima na svijetu, ali dobud se stalno podcjenjuje. po meni je on odma do zlokovića po kvaliteti. a uvijek se više rade nedopušteni potezi (ne kažem da su uvijek za izbačaj) kad nekoga u nečemu spriječavaš (odnos beka i sidruna) nego kad nešto pokušavaš napravit.
ne mrzim.Žao mi je ako sam ostavila takav utisak,but...Čak,staviŠe,nisam ni pomenula srbe van podgorice i crne gore,tako da...Čitaj malo izmeĐu redova i izvuci realan zakljuČak.
Mama mi je,Čisto da te uputim,odrasla u beogradu,hrvatica je po ocu,udala se odje i smatra sebe jugoslovenkom.dakle,vaspitana sam da poŠtujem sve,ali da volim svoje najviŠe,Što smatram ispravnim.
I,da,maksimalno sam ponosna na Činjenicu da sam crnogorka.pitam se,ako to nekom smeta,kakvi li su njegovi roditelji i Čemu su ga uČili??
Ali,to zaista nije tema.tema je predivna.
niko ne potcjenuje dobuda...bojim se da ga ti mozda i precjenjujes... ;)a i ovo poredjenje sa zlokovicem mi nikako ne ide...boris je moj favorit za najboljeg centra...mozda hrvatski centri mogu da mu pariraju ali oni su pri kraju...
Skroz je bzvz. i nepotrebno da prvi iz svojih grupa (Crna Gora i Srbija) igraju sa cetvrtim (Japan i J. Afrika) cetvrtfinale..Bolje da su odmorili jedan dan:)
A Srbija juce dosta lako sa Amerima, iako sam mislio da ce bit gusto, mi smo dobri, ali ono pravo je tek pred nama..
Jedno pitanje:Ima li na bazen da se kupe kupace kao sto nose igraci i ako neko zna jesu li original (turbo) ili kao one sa tuskog puta?:DU novine sam vidio da su 15 eura, a to mi se cini malo za original turbo ?
imam utisak de nekima ljudima odje uopste nebi smetalo navijanje ove grupe za srbiju sto su navijali da su npr navijali za hrvatsku
Boris je najbolji na svijetu, tu nema dileme, ali kad se prica o omjeru sa hrvatima ja sam vec rekao da hrvati imaju klasne centre koji mijenjajuci se igraju cijelu utakmicu, dok smo mi najmanje 1 cetvrtinu na mecu bez Borisa i tad ne djelujemo ni izbliza mocno. Pogotovo kad igra Trajkovic. Drugo je kad neki od Janovica upliva na 2m sa cuvarem koji nije klasicni bek.
nisam možda dobro napiso. i ja mislim da je zloković najbolji. i postoji razlika između njega i dobuda (osjetna), ali po meni je dobud 2. sidrun po kvaliteti. gledam ga cijelu sezonu pa sam možda malo subjektivan. ali ako ga uspoređujem s drugim sdrunima koje sam isto gledo u nekoliko napravata on je bolji i od hinića, vukčevića, calcaterre, steinmnetza, pavloviša, premuša... hinić je još uvijek naš prvi sidrun jer je ime, a svi znamo koliko je to važno u vaterpolu. po meni je vrijeme da pavlović preuzme poziciju u reprezentaciji, ali rudić zove samo igrače koji igraju u hr klubovima (jedine iznimke su bili barač i hinić kad su bili u bresci)
I mene su zamolili da kupim L velicinu juce, ali su vec bile prosle.
Pitanje ti je na mjestu, jer se Turbo kupace krecu izmedju 26 i 30 eura...
Meni se svakako kupace reprezentacije CG ne svidjaju.
Od kapica su juce bile da se kupe brojevi 5 i 9 (majmun :finger: )
Svaka cast organizatoru na ponudi... Mi sad bijasmo u Rijeci na F4 i NISTA od suvenira sa takmicenja nije bilo da se kupi...
pa svatili smo se cattaro...o tome i ja pricam...da kad se vec poredi zlokovic sa nekim da se onda moze poredit jedino sa hrvatskim parom jer se oni mjenjaju...iako su oni pojedinacno isto odlicni...al smodlaka ima 33-4 godine,ne znam kolko hina ima...al daleko od toga da je mlad...jbg vukcevica stalno povrede muce,on bi dovoljna zamjena bio...trajkovic...-nije mi to to...za klikovca je jos prerano...
samo 15 eura su kupaće? odlična cijena. mi smo radili svoje kupaće za ekipu u dubrovačkoj divljoj ligi i direktno od turba naručili između 15 i 20 komada. ispalo nas je 250 kn (oko 34 eura) po komadu i to bez poreza. inače su 200 kuna (30eura) kad se kupe bez da sam dizajniraš izgled.
Ja sam turbo prije 4-5 godina placao 35 eura u butik Roling u Zeleniku (HN), vise ih tamo nema, jedino se jos mogu nac na Banjicu jer to valjda Sostar valja:DA da su kvalitetne, stvarno jesu, tu nema price.
A nase su OK, ali bi prejako izgledale da pozadi stave onu ajkulu sa loptom (kao majice sto su napravili).
e sad vidim da nisi odavno gledo smodlaku ili juga, tj bar ovu sezonu. smodlaka ove godine igra loše jer više nema snage, svake godine je barem 3 mjeseca ozlijeđen. a 2 sezone prije toga bi tempiro formu za kraj klupske sezone i za reprezentaciju. trenutno je dobud nemjerljivo bolji od smodlake.
smodlaka je 76, a hinić 75 godište. ali hina nikad nije bio ozlijeđen pa je osto u puno boljoj snazi iako je godinu stariji. mile se mislio umirovit ove godne, ali ćeigrat i iduću sezonu
kako ce kurta i murta nosit turbo kupace... :) mada nema potrebe da ih iko kupuje ko se na bavi vaterpolom...