Zaslužile su ga i ovako... bude li njihovo finale zaslužuju neviđenu feštu!
Printable View
mi'sis?to treba kamenovat na trg ka vjestice nekad,no t-kom za*ebava...
Marija shampionski :)
Znači ništa od žuraje... :mad:
Marija osvaja, rekoh ja... :D
a ni poslednji :)
kako ana puce u prvi set
posle je bilo lagano barem rezultatski posto nisam gledao mec
Kakav mec! Hantuchova odlicno pocela, zbrisala Anu 6-0, a onda potpuni preokret. Drugi set 6-3, treci 6-4, ali je bilo mnogo sjajnih poena. Ana je pravi slatkis, kako se nervirala oko svakog poena, ako nastavi ovako moze da pregori brzo... Bice ovo najljepse finale Grand Slem turnira ikad :)
Tsonga oduva Nadala u prvom setu, 6-2. Momak igra impresivno, ako ovako nastavi za 2-3 godine ce biti reket br. 1, preskocice i Nadala i Federera. Fizicki je mnogo jak, i veoma smiren. Igra kao da mu je ovo hiljadito polufinale grand slema
Jel djokovic igra sad posle ovog mecha?
Djoković igra sjutra
Tsonga - Nadal 2-0 (6-2, 6-3) :D
tsonga vodi protiv nadala 2:0 u setovima
6:2 i 6:3 . osvaja australian open 100 % , ne moze mu niko nista!
Tsonga vodi 2-0 6-2 6-3. Igra kao da je dosao da osvoji, a Nadal je samo jedna prepreka koju mora rutinski preskociti.
nije neko preveliko iznenadjenje
nasao se jos jedan bolji od nadala na brzim podlogama...
Nadal samo pokazuje koliko je los na brzim podlogama. On jedino zna da igra na sljaci, i to je sve. Imao je srece pa je zapao u mnogo laksu grupu od Federerove, inace bi ispao mnogo prije polufinala. Tsonga igra fantasticno, ukoliko bude ovako igrao u finalu, bice muke za FedExa... Doduse, vecinu ovih lopti koje Nadal ne moze da stigne Roger bi pokupio sa lakocom, tako da...
Jelena izgubila 2:0 (6:3;6:1)katastrofalno je igrala zato sto ju je povreda zajebavala.
Ana je dobila 2:1(0:6;6:3;6:4)u prvi set isto veze imala nije al se posle probudila.
Znaci Finale Australian Opena : Maria Sharapova - Ana Ivanovic
evo zavrsi Tsonga 3:0 Nadal
Ajd dako Djokovic dobije federera i u finale ga ceka lak posa :D
Player, kasnis malo sa vijestima :)
Inace, Tsonga je u dsadasnjoj karijeri zaradio oko 350.000 evra, a u finalu cak iako izgubi zaradice duplo vise :) Nevjerovatno. Mislim da se nije zadnjih nekoliko godina desavalo da veci autsajder dodje do finala sa takvom lakocom kao sto je on. Respekt!
Evo povede 5-2 u trecem setu, ovdje je sve gotovo izgleda...
R Nadal 2 3 2
J Tsonga 6 6 5
Kraj. Dobi Tsonga
Kako ga chovjek razvali?! Nagrdi ga! Ja nijesam chula za ovoga Tsongu? Koji je na listi zna li se?:D
Kako ga pocisti sto je ovo...Aooo...Je li ovo moguce???Ko je lik uopste?
Tsonga je 17 na ATP listi. Bjese zbunjen skroz, ne zna sto ga je snaslo :D