Ajde ovako
Neka idu po abecedi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ajde ovako
Neka idu po abecedi?
novu Vladu je utulio DF. iz svojih razloga. ljudi su pikirali par ministarstava i oni su im loši. Sekulović, Srzentić, Spajić, Milatović i Injac su im trn u oku. ne bi me čudilo da traže isključivo ove resore. no, tu se zajebali malo. malo je jača EU no DF. ali zakon o porijeklu imovine jednako nije dobra za vijest za DPS i DF
Тapatalk
Ne pretjeruj. Bar do sada nisi izgledao naivan. Zamisli samo kako bi se politicki zavrsilo da nova vlada pokrene postupak protiv carevica, a da Ivanovic twituje evo vidite kakvi su.
Lagano pucanje u nogu, za sta? Da dokaze nesto likovima kao ovi sto ne smiju reci " brano gvozdenovic treba da ide u zatvor jer je prekrsio 100 zakona da napravi kule na slovenskoj plazi".
Bato treba da prvo snosi piticku odgovornost jer je usao u pricu "vrtic za dozvolu za gradjenje kula"
Nema DPS posla dje taj nije bio umijesan, a sad im smeta. Evo vidimo kako mu je jaka ta vlast u budvi. Pospremili su i njega i Gvozdena.
Ali da sad objasnjavam lepetancu i acs sta je tu problem, nemam namjeru. Njima se odgovornost zavrsava na Batu.... Ovo za gvozdena ni ime ne smiju da mu napisu, a ne sta dalje
Mozemo li po abecedi nisi mi odgovorio?
a
b
c
G V O Z D E N O V I C.
Evo polako, slovo po slovo. Nije tesko. Nece se most na obilaznicu srusiti kad budu zatezali kablove, ako ih procitas :)
Naravno, Carevića ne treba dirati dok su glasovi njegove partije potrebni za vladu partije koja se meni dopada. Tako izgleda nepristrasno pravosuđe bez političkog pristiska. To je taj napedak i evropski standard :).
Gvozdenović treba da ide u zatvor. Naravno, kad bude dokazano i pravosnažno nakon fer suđenja. Ako uspije da se odbrani na sudu, jbg... Ni prvi ni poslednji koji se izvukao.
Jeste, smeta mi sto je cetinjanka i sto se ogrce zastavom.
A ne jer se slika sa grupom u kojoj su firme kojima je opstina za lupavu aplikaciju moje drvo dala 150 000 eura, ili predstavnik firme lika koji je trenutno u pritvoru zbog muljanja na tenderima, ili sto je tu i predstavnik blazove IT firme, ili zato sto je tu predstavnik firme iza koje stoji Oleg.
Mozda ako to pokrije malo vecom zastavom, necemo vidjeti ko su joj pomoc u digitalizaciji drustva.
Bice da mi smeta nacionalnost
Moze li mi ko objasniti ali objektivno a ne ostrasceno zasto bi Bato Carevic trebao da je u zatvoru?
Jel zato sto je uzurpirao neko drzavno zemljiste? Ako je to, ok onda mu fino oduzeti i zavrsena prica... ne vidim razlog zasto bi se za to islo u zatvor???
Ali isto tako smio bi garantovat da od ovih dusebriznika koji ga toliko pominju, sigurno ima neko od njih da je izgradio nelegalni objekat....
Tako da tom logikom ajmo pola Crne Gore, makar ovo sto je juzno od PG....pohapsit ili u zatvor stavit ???? Pa na sta nam lice Gorica, zabjelo, kakaricka gora... sve nelegalni objekti....
Licno da sam na vlasti samo bih napravio popis nelegalnih objekata i uzurpiranih drzavnih parcela i poceo naplacivati porez duplo veci, struju duplo vecu nego regularno, vodu i smece duplo vecu nego regularno sto gradjani placaju... pa da vidimo isplatili se radit protivzakonito...al za to je potrebna volja... i samo volja, za sve se nadje rjesenje....
Ili jer si srbin kao bato pa si morao da krades od muke [emoji23]
Oduzeto bez pravične nakonade njemu? Kada? Čovjek je rođen 1966.
Mada naučio je on da ulijeće đe misli da je njegovo. Nije mu prvi put.Ali nam je partner pa da sačekamo čuveno Kukovo ljeto kad će moći vlada bez DPS i DF pa ćemo mu onda sudit.
Postulat nezavisnog pravosuđa je "ne diraj čovjeka koji nam politički treba".
Neka si nam ti to objasnio kako vidiš stvari.