Kad cemo?
Printable View
Kad cemo?
Sto se tice PG, Hemera pa svi ostali. Mozda se svakom ne svidja ambijent, ali hrana i usluga je na svjetskom nivou.
Black sheep u tivat( pored prove) prezanimljivi burgeri, pileci stapici, prelagana atmosfera za preko dana a mislim i uvece. Sledeci put cu sig probat kobasice. Naravno u povratku u mozart na profiterole i to je to za danas
Sent from my iPad using Tapatalk
zadesilo se da u 2 dana 3x odem u corto, prije toga 2x u mjesec i po, a prije toga :lol: ko zna koliko godina.
i posle danas mi se nekako čini da mi postave gowno na sto pojela bih ga kako je osoblje normalno, ljubazno, prirodno, nije napadno...
svaki put nas dočekaju i isprate kao u kuću da smo im ušli. eto tako.
u sred price o restoranima neko ti preporuci hemeru . i sto ti tu da pises? svako dobro ,u trku sam
Mostina na Rijeku Crnojevica, zimi se unutra stvarno nema dje sjest, ali kad je lijepo vrijeme napolje gala...
jos preskocena Troja u Budvi, ili Garden i Pod Plocom u PG. Vidi da se da je neki sminker u pitanju :)
Naravno, malo jes skupo ali Hemera je iznad svih.
Oni, pa Garden i ostali :)
Ocekujem brzu osudu jednog druga forumasa koji me proziva sto se chekiram tamo. [emoji117][emoji118]
Sent from my iPhone using Tapatalk
iako sam veliki gurman, ipak se previse jezim snobova i manekena iz Hemere, tako cu ostati kratak za to iskustvo nazalost..
Iskustvo kunem ti se. Kakav tuna stek pojedoh tamo juce i salatu od pohovanih lignji sa nekim prelivima, majko sveta kako to bjese ukusno. Prije toga riblja corba perverzna a na kraju vulkano naravno kojeg bi pojeo posle ne znam cega. Ne znam kako da sam sit, ne smijem ga preskocit ako sam tu vec. Odem da jedem tamo, zabolje me ona rabota za sminkeraj i pozeraj.
kolko kosta vulkano tamo zbilja?
5e...
pa nije strasno, ocekivao sam 7-8e, pa da kazem "uf, za te pare se mogu prosut u mr. gastro ili pod plocu" hahaha
A ne daj boze u Pod Volat. Od tamo bi me za 7-8 eura iznijeli....
Moze li mi neko reci kakva je hrana i kakve su cijene u restoranu Lazaro preko puta Dana ?
Solidne.Zlatna sredina. Nije preskup,ali nije ni kao Pod Volat i Kristal.
Dosta pristojno je i uredjen.
Moras reci da je, posebno onaj dio unutra, malo vise nego ,, pristojno,, uredjen. Cijene sasvim ok a porcije obilne. Samo nemoj piletinu narucivat, ne znam odakoe je ali svaki put me stomak boli posle nje
Sent from my iPad using Tapatalk
@acs, a ostale vrste mesa su sa domacih livada i pasnjaka ? :)
Otvara se Bulevar opet.Buritosi njami njami.